Klantenservice & Expertise
Snelheid & Vriendelijkheid

Nvt

Gezocht naar kantoor, en bij Skepp een breed aanbod gezien.

Reactie Sollf - Click. Rent. Work.:

Beste Leo, dank voor het invullen van een review! Ik ben blij dat we een geschikt kantoor voor je hebben kunnen vinden in Leiden! Helaas is het traject blijkbaar achteraf door jou niet bevallen, wat... Beste Leo, dank voor het invullen van een review! Ik ben blij dat we een geschikt kantoor voor je hebben kunnen vinden in Leiden! Helaas is het traject blijkbaar achteraf door jou niet bevallen, wat jammer is om te horen. Ik zou graag nog van je horen wat we beter hadden kunnen doen! Uiteraard wenst SKEPP je erg veel succes in je nieuwe kantoor!
Groet, Thijs

Nog niet bekend

Zeer vriendelijke en correcte benadering, proactief en ontzorgend.

Venema

Zeer snelle reactie voor een uitnodiging om te komen kijken. Rondleiding prima: duidelijk concept zonder kleine lettertjes en een mooie prettige omgeving om te gaan werken.

Box Events

Positief. Snelle actie op mijn LinkedIn post en (misschien nog belangrijker) ook nagekomen wat beloofd is. Zijn veel concurrenten die beloven van alles te sturen, maar daar wacht ik nog steeds op

Verbeterpunten of tips? (niet verplicht)

Ik zou maximaal 1 vergelijkbare locatie contact op laten nemen. Nu kreeg ik zowel vanuit Utrecht, Amersfoort als Apeldoorn informatie, terwijl ik toch echt maar op 1 plek kan zitten ;-)

DartGroup

Fijn contact!

TSH Collab

Tot nu toe alleen maar tevreden met alle hulp en assistentie van Skepp. Iedereen is ontzettend vriendelijk en service gericht! Goed dat jullie hier onderzoek naar doen.

Erg snelle reactie, ruim aanbod van kantoorpanden/kamers en zeer flexibele opstelling

Petra Lap

Thijs is een zeer klantgerichte vriendelijke medewerker, die in tegenstelling tot andere makelaars/ bemiddelaars eerst in gesprek gaat om te onderzoeken wat ik als huurder belangrijk vindt aan het... Thijs is een zeer klantgerichte vriendelijke medewerker, die in tegenstelling tot andere makelaars/ bemiddelaars eerst in gesprek gaat om te onderzoeken wat ik als huurder belangrijk vindt aan het kantoorpand. Heel prettig.
Vervolgesn ging hij op zoek en kwam met voorstellen. Verder heel accuraat en netjes, leuk om mee te praten.Complimenten Thijs!

Martijn

Erg goed contact gehad met Anouk. Ze heeft meegeholpen en meegedacht en snel geschakeld. Uiteindelijk hebben we voor een ander pand gekozen via een bevriende makelaar. Dit heeft niets met het... Erg goed contact gehad met Anouk. Ze heeft meegeholpen en meegedacht en snel geschakeld. Uiteindelijk hebben we voor een ander pand gekozen via een bevriende makelaar. Dit heeft niets met het contact te maken met Anouk en Skepp maar wel dat dat pand meer aan onze eisen voldeet kwa wensen en prijs.

Bünte

Persoonlijk en accuraat.

Verbeterpunten of tips? (niet verplicht)

Informatie omtrent minimale huurperiode van toepassing is... voor de oriëntering is dit makkelijker naar mijn idee.