Klantenservice & Expertise
Snelheid & Vriendelijkheid

Ecco Vos

Ik was op zoek naar kantoorruimte in Amsterdam. Via Skepp heb ik een aantal goede ruimtes gevonden. Op internet, maar ook via degene die mij telefonisch te woord heeft gestaan: Thijs. In de maanden... Ik was op zoek naar kantoorruimte in Amsterdam. Via Skepp heb ik een aantal goede ruimtes gevonden. Op internet, maar ook via degene die mij telefonisch te woord heeft gestaan: Thijs. In de maanden dat we contact gehad hebben is er altijd alert gereageerd en actief contact gehouden zonder dat het 'hijgerig' werd.

myHBMsupport

Twee kantoorruimtes bezocht in Dordrecht met twee verschillende verhuurders. Erg prettig verlopen, contact is snel en goed en er staat geen negatieve commerciële druk op. Veel mogelijkheden juist!

TALK finance

Quick response and a good choice of office spaces. All what we were looking for.

No

SNT2

Duidelijk gesprek. Vriendeljike medewerkster goede belangstelling . Doorzettingsvermogen. Ik kreeg de indruk dat ze zich 100 procent voor de wensen van de klant inzet. Mijn dank hiervoor.

Banyan Internet & Communicatie

Via de website 2 bezichtigingen ingepland. Kreeg netjes mailtjes en berichtjes. Ook na de bezichtigingen is even contact met mij opgenomen. Netjes. Uiteindelijke heb ik via SKEPP een super leuke... Via de website 2 bezichtigingen ingepland. Kreeg netjes mailtjes en berichtjes. Ook na de bezichtigingen is even contact met mij opgenomen. Netjes. Uiteindelijke heb ik via SKEPP een super leuke werkplek gevonden!

Marijn Rolleman

Eigenlijk iedereen die ik tot nu toe heb gesproken is erg vriendelijk, behulpzaam en meedenkend. Ook vind ik het belangrijk dat mensen doen wat ze zeggen dan ook dat doet iedereen bij jullie.... Eigenlijk iedereen die ik tot nu toe heb gesproken is erg vriendelijk, behulpzaam en meedenkend. Ook vind ik het belangrijk dat mensen doen wat ze zeggen dan ook dat doet iedereen bij jullie. Man/vrouw van zijn/haar woord, dat is mooi.

Koopjesplein.nl Limited

Vriendelijk, snel en degelijk !

Nee.

Able BC

SKEPP heeft heel nauwkeurig mij geholpen met het vinden van een passende kantoorruimte.

Vivent Team Binnenstad Den Bosch

Zonder enige moeite SKEPP gevonden via Google. Eenmaal aan de telefoon een kort intake gesprek gehad en vervolgens gingen ze aan de slag. Omdat wij de eerste zoektocht moesten staken, was SKEPP ons... Zonder enige moeite SKEPP gevonden via Google. Eenmaal aan de telefoon een kort intake gesprek gehad en vervolgens gingen ze aan de slag. Omdat wij de eerste zoektocht moesten staken, was SKEPP ons niet vergeten. Om de zoveel tijd belde ze op, om te vragen hoe de stand van zaken waren. Eenmaal weer de zoektocht naar een nieuw kantoor te zijn begonnen, hadden we binnen no time een nieuw kantoor en gaan daar ook per 1 december aanstaande werken. Kortom top service!!!! Een dikke tien!!!!

Taxi Sittard

Heel snel en erg goede service... Denkt heel goed met je mee en komt met een passend voorstel.