Eenvoud van reserveren
7.8/10
Faciliteiten
Arrangement/ entree

Laurence

Elke keer is het een feest van ontspanning bij Spa Zuiver. Heerlijke sauna's en stoomsauna's, divers. Fijn buffet, zeer goede massage, leuk presentje in combinatie met arrangement. En niet te... Elke keer is het een feest van ontspanning bij Spa Zuiver. Heerlijke sauna's en stoomsauna's, divers. Fijn buffet, zeer goede massage, leuk presentje in combinatie met arrangement. En niet te vergeten het zwembad is fantastisch!

Positieve punten tijdens je bezoek

de massage en alles zoals hierboven beschreven.

Beste Laurence,
Bedankt voor het delen van je ervaring over je bezoek en deze mooie beoordeling. Wij hopen je nogmaals te mogen verwelkomen in onze spa.
Spa Sport...
Beste Laurence,
Spa Sport Hotel Zuiver

Spa Zuiver geeft meteen bij binnenkomst al een ontspannen gevoel. Het personeel is uitermate vriendelijk en het entree ziet er heel verzorgd en uitnodigend uit. Het complex is schoon en alle ruimtes... Spa Zuiver geeft meteen bij binnenkomst al een ontspannen gevoel. Het personeel is uitermate vriendelijk en het entree ziet er heel verzorgd en uitnodigend uit. Het complex is schoon en alle ruimtes zijn goed onderhouden. Ook al is het een drukke dag, het geeft dat gevoel helemaal niet. Op de weide kun je genieten van een drankje in de zon (zelfs in de winter). Lunch, borrel, avond eten wederom erg smakelijk. De sauna's en stoomcabines zijn erg prettig. Het opgieten van meester opgieter Maarten is absoluut favoriet.

Positieve punten tijdens je bezoek

Het ruimtelijke gevoel, de opgietingen.

Verbeterpunten of suggesties

Ik mis het schrubzout. Er is nu een zeeppompje met palmolive waarin een beetje korreltjes aan toegevoegd zijn. Voor mij is een zoutbak met een subtiele geur toch echt ultiem. Ik hoop dat dit terug... Ik mis het schrubzout. Er is nu een zeeppompje met palmolive waarin een beetje korreltjes aan toegevoegd zijn. Voor mij is een zoutbak met een subtiele geur toch echt ultiem. Ik hoop dat dit terug komt.

Beste heer/mevrouw,
hartelijk dank voor je uitgebreide beoordeling over je bezoek aan onze spa. Wat fijn om te lezen dat je het bezoek zo hebt ervaren. Tot de volgende keer!
Met vriendelijke...
Spa Sport Hotel Zuiver

Spa zag er beter uit; fris. Er waren nog wat verbouwingen maar dat viel mee. We verheugen ons op de nieuwe infrarood.
De douches (knoppen) bij de ingang zijn wat onhandig ( snel te heet) en de...
De douches (knoppen) bij de ingang zijn wat onhandig ( snel te heet) en de verzorgingsproducten matig.
Bij de sauna in de tuin zouden meer douches na opgieting handig zijn. In de stoomtempel was het erg druk tijdens het scrubritueel. We vonden alle sauna's en stoomruimten heerlijk. Ook de smoothies en de lunch waren heerlijk.

Beste heer/mevrouw,
hartelijk dank voor je uitgebreide review, de douches worden momenteel verbeterd en de infraroodsauna is inmiddels geopend. Hier kun je tijdens je volgende bezoek van komen genieten!

tatjana

Ik kom al heel lang bij Spa zuiver en ik vind het daar super fijn. ik neem ook steeds andere mensen mee en die zijn ook heel tevreden met hun eerste bezoek. ik ga zeker nog proberen om... Ik kom al heel lang bij Spa zuiver en ik vind het daar super fijn. ik neem ook steeds andere mensen mee en die zijn ook heel tevreden met hun eerste bezoek. ik ga zeker nog proberen om volgende week langs te komen i.v.m de actie 2 voor de prijs van 1

Beste Tatjana,
Bedankt voor deze mooie beoordeling, wat fijn om te lezen dat je ons zo graag bezoekt. Tot de volgende keer!
Spa Sport Hotel Zuiver

I enjoyed being in Zuiver.

Positieve punten tijdens je bezoek

Its clean and well organized. Lots of facilities.

Verbeterpunten of suggesties

Restaurant could be better as I was disappointed with the meal considering the costs!

Dear sir/madam,
Thank you for your review, nice to hear that you enjoyed your visit. We send your feedback about the restaurant to the manager to improve our service.
Regards,
Spa Sport...
Dear sir/madam,
Regards,
Spa Sport Hotel Zuiver

Altijd een heerlijke dag van ontspanning.

Positieve punten tijdens je bezoek

Het lunchbuffet wisselt elke keer; een heerlijke smaakbeleving.

Verbeterpunten of suggesties

Door de diverse acties en werkzaamheden was het te druk bij de opgietingen, die hebben wij dit keer dus vermeden.
Helaas moesten wij de auto op het betaalde parkeerterrein zetten doordat het...
Helaas moesten wij de auto op het betaalde parkeerterrein zetten doordat het op de Bosbaan overvol was (al kregen we wel korting bij afrekenen), dus extra kosten.

Beste heer/mevrouw,
Bedankt voor je review! Wat goed om te lezen dat jullie een heerlijke ontspannen dag hebben gehad en het lunchbuffet je positief is opgevallen. De parkeerplaats bij de Bosbaan is een gemeentelijke parkeerplaats wij kunnen helaas niets doen aan de drukte.
Wij hopen je nogmaals te mogen verwelkomen in onze spa.

Benno

Zoals wij al vermelden vinden wij het geen positief punt dat wij bij jullie parkeergeld moeten betalen.

Positieve punten tijdens je bezoek

De laatste keer dat we bij jullie waren konden we geen kroketten met brood bestellen, dat was nu in elk geval wel mogelijk dat vinden wij wel weer een positief punt.

Verbeterpunten of suggesties

Wij komen altijd na 10.00 uur want dan kunnen we de auto op het parkeerterrein bij de Bosbaan parkeren, nu waren wij er om 10.15 uur en het parkeerterrein was overvol de auto's stonden zelfs voor... Wij komen altijd na 10.00 uur want dan kunnen we de auto op het parkeerterrein bij de Bosbaan parkeren, nu waren wij er om 10.15 uur en het parkeerterrein was overvol de auto's stonden zelfs voor andere auto's geparkeerd, nu moesten wij op jullie eigen parkeerterrein parkeren, maar wel tegen betaling, dat vind ik in ieder geval geen positief punt, wij komen al zolang bij jullie en dit is ons nog nooit overkomen, het is wel zo als dit nog een keer voorkomt denk ik dat wij niet meer bij jullie komen, we verblijven de hele dag, we gebruiken een lunch en soms ook nog 's middags iets en anders 's avonds nog een hapje, dus zou ik het heel normaal vinden dat we gewoon een uitrijmuntje zouden krijgen er zijn diverse wellnesscentra die dat wel doen.

Beste Benno,
Beste Benno,
hartelijk dank voor je uitgebreide feedback. Helaas hebben wij geen invloed op de drukte op de gemeentelijke parkeerplaats. Er is een periode geweest dat de parkeerplaats continu geopend was, hierdoor stonden er veel mensen die in de omgeving werken geparkeerd en was de parkeerplaats overvol. Momenteel gaat de parkeerplaats weer gewoon open om 10:00 uur en is er dus meer plek.
Spa Sport Hotel Zuiver

Heerlijke saunadag gehad met vriendinnen en gebruik gemaakt van de actie 2 voor de prijs van 1

Positieve punten tijdens je bezoek

Zoals gebruikelijk genoten van goede sfeer en vriendelijk personeel.

Verbeterpunten of suggesties

Prijs/kwaliteit van het restaurant kan beter.

Beste heer/mevrouw,
hartelijk dank voor je beoordeling over je bezoek, fijn om te lezen dat jullie hebben genoten. Wij zullen jouw opmerking over het restaurant doorsturen naar de betreffende afdeling.

Bart

Voordelig naar een erg fijne sauna met veel faciliteiten in de buurt. Het matige cafe/restaurant blijft het voornaamste minpunt bij Spazuiver.

Positieve punten tijdens je bezoek

Erg fijne sauna's, zwembad, ligbaden en zonneweide!

Verbeterpunten of suggesties

Meer variatie op menukaart en betere prijs-kwaliteitsverhouding.

Beste Bart,
Beste Bart,
hartelijk dank voor je review over je bezoek, wij zijn continu bezig om onze spa en faciliteiten te vernieuwen en te verbeteren ook onze horeca en zullen jouw opmerkingen dan ook doorsturen naar deze afdeling. Wij hopen je nogmaals te mogen verwelkomen in onze spa.
Spa Sport Hotel Zuiver

Ik kom er al jaren met plezier maar de faciliteiten zijn er de laatste tijd niet op vooruitgegegaan.

Positieve punten tijdens je bezoek

Prettige buitenruimte en goede sauna's. De opgietingen (als het niet extreem druk is) zijn heel plezierig.

Verbeterpunten of suggesties

De douches binnen zijn nu echt beneden peil. De meeste doen het niet en voor zo ver ze het wél doen geven ze vaak een slappe straal en zijn ze qua warmte en koude nauwelijks te bedienen. Ook dat... De douches binnen zijn nu echt beneden peil. De meeste doen het niet en voor zo ver ze het wél doen geven ze vaak een slappe straal en zijn ze qua warmte en koude nauwelijks te bedienen. Ook dat automatisch stoppen na een aantal seconden maakt een armoedige indruk en past niet bij de wat luxe pretentie van de sauna.
Verder zou het prettig zijn als er wat meer hapjes komen die qua omvang geschikt zijn voor alleenkomende bezoekers en dus ook wat goedkoper.

Beste heer/mevrouw,
Bedankt voor je beoordeling en wat jammer om te horen dat je minder tevreden bent over onze faciliteiten. Het afgelopen jaar hebben we veel onderhoud gepleegd aan onze faciliteiten en vernieuwingen doorgevoerd. Onlangs is er bijvoorbeeld een hele nieuwe infraroodsauna geopend. De douches worden verbeterd en wij zullen jouw opmerking over de menukaart doorsturen naar onze horeca afdeling.
Wij hopen je nogmaals te mogen ontvangen in onze spa.