Eenvoud van reserveren
Arrangement/ entree

Marcel van Koetsveld van Ankeren

Zoals altijd TOP TOP TOP

Positieve punten tijdens je bezoek

Wij zijn regelmatige bezoekers en ik wil kwijt dat wij nog nooit een minpuntje hebben geconstateerd
Hopelijk als de verbouwingen achter de rug zijn kan ik met Uitstekend + verder gaan

Verbeterpunten of suggesties

Even duidelijk vermelden op de website dat een dag (parkeer) kaart verkrijgbaar is
Misschien staat het er wel op, maar kennissen die ik recommandeerde hadden dat niet gezien

Beste Marcel,
Hartelijk dank voor deze mooie review! Zodra de verbouwing klaar is, kun je genieten van onze nieuwe infraroodcabine, die je bezoek hopelijk nog beter kan maken.
We gaan aan...
Beste Marcel,
We gaan aan de slag met jouw feedback en zullen kijken waar en hoe we de parkeerkaart duidelijker kunnen communiceren.
Tot de volgende keer!

Rini

Heeeerlijk

Positieve punten tijdens je bezoek

Altijd positief, het was weer heerlijk toeven op zonneweide en terras

Verbeterpunten of suggesties

Al een keer eerder gemeld: markeer de onderste traptreden van zwembad buiten door ze een licht(gevend)e strook te geven. Zeker bij drukte sla je al snel met je voet tegen deze trede aan omdat hij... Al een keer eerder gemeld: markeer de onderste traptreden van zwembad buiten door ze een licht(gevend)e strook te geven. Zeker bij drukte sla je al snel met je voet tegen deze trede aan omdat hij onzichtbaar is als je in het water ligt.
Het grasveld mag wel af en toe overdag ontdaan worden van servetjes, peuken (gisteren trouwens geen peuk gezien), suikerstripjes, citroenschillen etc. Helaas ruimt niet iedereen zijn rommel op.
Breng aub de schalen met scrubzout terug (of haal die rare houten kokers weg uit de doucheruimte).

Beste Rini,
Beste Rini,
Bedankt voor je review over je bezoek aan onze spa en jouw feedback. Het is helaas niet zo makkelijk om een strook op de trap in het zwembad toe te voegen, wij zullen jouw opmerking bewaren. Mocht er groot onderhoud plaats vinden zullen we kijken of hier mogelijkheden voor zijn.
Wij zullen aan de betreffende afdeling vragen scherper te zijn op achtergebleven vuil op het grasveld.
Wij hopen je nogmaals te mogen verwelkomen in onze spa.

Caroline

Heerlijke dag gehad

Positieve punten tijdens je bezoek

Erg vriendelijk personeel, zeer relaxte sfeer

Beste Caroline,
hartelijk dank voor deze mooie beoordeling! Tot de volgende keer.

Sylvia

Het was weer goed vertoeven in spa zuiver echter waren niet op de hoogte dat bepaalde dingen gesloten waren i.v.m. verbouwing .
jammer dat de kosten hoog blijven om een hapje te eten / te...
jammer dat de kosten hoog blijven om een hapje te eten / te drinken

Verbeterpunten of suggesties

ander menu bij lunch buffet opnieuw pasta o.a. welke erg plakkerig was en het vlees op een stokje erg hard/ taai was
1x gratis handdoek wisseling

Beste Sylvia,
Bedankt voor je recensie naar aanleiding van je bezoek aan onze spa.
Beste Sylvia,
Bedankt voor je recensie naar aanleiding van je bezoek aan onze spa.
Het spijt ons te horen dat je niet op de hoogte was van de gesloten faciliteiten. Op onze homepage kun je meer informatie vinden over de verbouwing welke nodig is voor het plaatsen van onze nieuwe infraroodcabine.
Jouw opmerking met betrekking tot het lunchbuffet sturen wij door naar onze horeca afdeling.

wanda

Super relaxed, niet voor het eerst maar wel voor het eerst s avonds en was weer heerlijk en ontspannen sfeer.

Beste Wanda,
Fijn om te lezen dat je bezoek heerlijk en ontspannen was, tot de volgende keer?

Maria

Zie bij plus en min

Positieve punten tijdens je bezoek

Fijn om gratis entree te krijgen ivm verjaardag. Sauna's en zwembad zijn heerlijk, alles mooi ruim terrein, massage was heel goed. Eten over het algemeen goed behalve minpuntje zie beneden, rosé was... Fijn om gratis entree te krijgen ivm verjaardag. Sauna's en zwembad zijn heerlijk, alles mooi ruim terrein, massage was heel goed. Eten over het algemeen goed behalve minpuntje zie beneden, rosé was heel lekker.

Verbeterpunten of suggesties

jaccuzzi's en zitbaden zijn altijd vol. Ik mis drinkfonteintjes. Hoofdgerecht in het restaurant wat weinig, in slechte olie gebakken "aardappelkaantjes".

Beste Maria,
Beste Maria,
Bedankt voor je beoordeling over je bezoek aan onze spa en nog gefeliciteerd met je verjaardag. Leuk om te lezen dat deze actie door jou gewaardeerd wordt. De baden zijn altijd erg populair bij onze gasten maar meestal moet het wel lukken om een plaatsje te vinden. Jouw feedback met betrekking tot de horeca zullen wij doorsturen naar de betreffende afdeling om zo onze service en dienstverlening te kunnen verbeteren. Wij hopen je nogmaals te mogen verwelkomen in onze spa.

Timothy Van Laar

We hebben een heerlijk ontspannen dag gehad. Genoten van de warme, koude en bubbelbaden. Een ontspannende 25 minuten massage gehad, waarbij de masseuse van te voren vroeg ergens rekening mee te... We hebben een heerlijk ontspannen dag gehad. Genoten van de warme, koude en bubbelbaden. Een ontspannende 25 minuten massage gehad, waarbij de masseuse van te voren vroeg ergens rekening mee te houden. Lekker gegeten (2x)! Service was netjes. Als je iets vroeg wist men meteen waar je het over had (tijden en namen) en het personeel was erg vriendelijk! Voornamelijk de mensen bij binnenkomst en in het restaurant!

Vriendelijkheid van het personeel
Heerlijk eten
Rust in het etablissement

Verbeterpunten of suggesties

Als ik dan toch ergens een verbeterpunt zou moeten aanstippen, is het de kosten die gepaard gaan met de huur van een Badjas, handdoek, slipper etc etc.

De prijzen van het eten en de...

De prijzen van het eten en de drank zijn zeer netjes! (prijs, kwaliteit en kwantiteit)

Beste Timothy,
Hartelijk dank voor je review, wat fijn om te lezen dat je een ontspannen dag hebt gehad. Wij hopen je snel weer te mogen verwelkomen in onze spa.
Met vriendelijke...
Beste Timothy,

Ramona

Prima sauna. Keuken vind ik een stuk minder. Niet veel keus ook prijs staat niet in verhouding met de hoeveelheid gerechten. Zoals het broodplankje voor 7,50 is echt absurd .

Verbeterpunten of suggesties

Verbeterpunt: Meer gerechten aanbieden in restaurant. En prijzen verlagen staat niet in verhouding tot aanbod.

Beste Ramona,
Beste Ramona,
Bedankt voor je recensie over je bezoek aan onze spa. Wij zullen jouw opmerkingen over de keuken doorsturen naar onze horeca afdeling. Wij hopen je desondanks nogmaals te mogen verwelkomen in onze spa.

Berty Hopman

Ik kom regelmatig in sauna's maar Spa Zuiver is veruit de mooiste en "lekkerste"

Positieve punten tijdens je bezoek

De opgietingen en rituelen zijn bijzonder en worden met veel enthousiasme en kundigheid gegeven

Verbeterpunten of suggesties

Bij laatdte bezoek werkten er diverse douches niet.....ik mis de scrubruimte heel erg

Beste Berty,
Beste Berty,
hartelijk dank voor je beoordeling over je bezoek aan onze spa en wat leuk dat je onze spa zo kunt waarderen. Zou je aan kunnen geven wanneer je onze spa hebt bezocht, want onlangs zijn alle douches nagekeken en deze zouden weer optimaal moeten werken. We horen het graag en hopen je snel weer te mogen verwelkomen in onze spa.
Spa Sport Hotel Zuiver

Was weer een heerlijke belevenis

Positieve punten tijdens je bezoek

De website is goed toegankelijk, makkelijk in gebruik

Verbeterpunten of suggesties

de bediening in het restaurant vonden wij iets minder:niet attent,wel vriendelijk

Beste heer/mevrouw,
Bedankt voor je recensie en je feedback over je bezoek. Wij hopen je nogmaals te mogen ontvangen in onze spa.