Eenvoud van reserveren
7.8/10
Faciliteiten
Arrangement/ entree

Mike ter Haar

Fijn saunabezoek gehad, helaas was het wel veel te druk, dit is overigens bij elk bezoek zo geweest tot nu toe

Positieve punten tijdens je bezoek

Opgieting was heerlijk en goed verzorgd

Verbeterpunten of suggesties

Teveel mensen in het complex waardoor het te druk was en veel faciliteiten zoals alle baden behalve het zwembad niet gebruikt konden worden

Beste Mike,
Bedankt voor je review over je bezoek aan onze spa.
Wat jammer dat je niet van alle faciliteiten hebt kunnen genieten, wanneer heb je een bezoek gebracht aan onze spa?
Met...
Beste Mike,
Bedankt voor je review over je bezoek aan onze spa.

Altijd goed!

opgieten

pasta was niet lekker

Beste heer/mevrouw,
Bedankt voor je recensie over je bezoek aan onze spa.
Zou je aan kunnen geven wat er niet lekker was aan je pasta?

Nadja

Vooraf gereserveerd bezoek viel (voor het eerst !) tegen qua service

Positieve punten tijdens je bezoek

Fijn dat er bediening was bij de zonnesteken buiten.
Goede sportmassage gehad

Verbeterpunten of suggesties

Het was prettig geweest als vooraf duidelijk was dat er verbouwd werd, nu miste ik de douche met scubzout

Het gereserveerde lunchbuffet kon niet doorgaan in verband met onvoldoende...

Het gereserveerde lunchbuffet kon niet doorgaan in verband met onvoldoende animo, dit werd ons verteld bij de entree. Voor dit bedrag mochten we dan bepaalde gerechten in het restaurant eten, echter dit vond ik niet de 22€ waard, nu heb ik voor een hoofdgerecht en glas melk 22€ betaald.
Liever had ik het gereserveerde bedrag retour gehad en dan zelf een keuze gemaakt in het a la card restaurant.

Beste Nadja,
hartelijk dank voor je recensie, wat jammer dat je bezoek niet aan je verwachtingen heeft voldaan.
De scrubgel is nu in de douchekom bij de ingang geplaatst ter vervanging van...
Beste Nadja,
De scrubgel is nu in de douchekom bij de ingang geplaatst ter vervanging van de douchekom naast de infraroodsauna.
Wij begrijpen dat je graag zelf de keuze had gemaakt voor een gerecht als het lunchbuffet niet beschikbaar is. Wij zullen dit doorgeven aan onze receptie zodat het aan de gast zelf is om te beslissen of je een vervangend product wil of gewoon zelf een keuze wil maken in het restaurant.

Heerlijk

Beste heer/mevrouw,
Bedankt voor je mooie review, tot de volgende keer?

Jeannette Siemensma

Een zonnige ontspannen dag.

Positieve punten tijdens je bezoek

Een heerlijk ontspannen dag.

Verbeterpunten of suggesties

De douches binnen bij de entree van het saunagebeuren functioneren niet geweldig; of ze doen het niet of ze zijn te hard ; ik douchte altijd al liever naast de oude infraroodcabine hopelijk komt die... De douches binnen bij de entree van het saunagebeuren functioneren niet geweldig; of ze doen het niet of ze zijn te hard ; ik douchte altijd al liever naast de oude infraroodcabine hopelijk komt die mogelijkheid weer terug.
Met het mooie weer van gisteren zijn er te weinig ligbedden of worden d.m.v. handdoeken bezet gehouden.
Wat betreft het restaurant is al voldoende gezegd . Ik verheug me op de nieuwe kaart.
Wat de service betreft weinig hiervan gezien wel blijft er veel te veel water staan bij de diverse douches.

Beste Jeannette,
Bedankt voor je beoordeling over je bezoek aan onze spa. Wat fijn dat je een heerlijke ontspannen dag hebt gehad.
Wij hebben het bericht over de douches doorgegeven aan...
Beste Jeannette,
Wij hebben het bericht over de douches doorgegeven aan onze technische dienst en die gaan dit nakijken en repareren. Bij mooi weer strijken veel gasten neer op de ligbedden, in onze huisregels staat dat het niet is toegestaan de bedden bezet te houden als hier geen gebruik van wordt gemaakt, helaas is het voor ons lastig te controleren wie de bedden bezet houden. Wij gaan deze regel duidelijker communiceren.
Wij hopen je nogmaals te mogen begroeten in onze spa en dat je ook van een gerecht van onze nieuwe menukaart kunt genieten.
Spa Sport Hotel Zuiver

Als licht gehandicapte (rollator) zou ik graag bij de douche,s EEN beugel wilen zien voor de rest red ik het wel Zijn altijd wel handen die bv die zware deuren naar buiten open duwen .

zie begin dit formulier.

Beste heer/mevrouw,
hartelijk dank voor je recensie over je bezoek aan onze spa.
Spa Sport Hotel Zuiver

Een prachtige plek om helemaal even los te zijn van alles. Energie opladen en tot rust komen! En dat alles in een!
Dank jullie wel!

Positieve punten tijdens je bezoek

Fantastische plek! Heerlijk genoten van alle heerlijke mogelijkheden, opgietingen, klankschaalsauna etc. Vriendelijk en voorkomend personeel. En voor mij heel erg belangrijk, hulp in het restaurant... Fantastische plek! Heerlijk genoten van alle heerlijke mogelijkheden, opgietingen, klankschaalsauna etc. Vriendelijk en voorkomend personeel. En voor mij heel erg belangrijk, hulp in het restaurant i.v.m. vele allergieën.

Hartelijke groet,
Marga

Verbeterpunten of suggesties

Op zonnige dagen zoals gisteren was het niet mogelijk om een ligbed te vinden buiten. Men "mag?" de bedden claimen, dit kan socialer denk ik. Het ligt natuurlijk aan het publiek maar het zou ook een... Op zonnige dagen zoals gisteren was het niet mogelijk om een ligbed te vinden buiten. Men "mag?" de bedden claimen, dit kan socialer denk ik. Het ligt natuurlijk aan het publiek maar het zou ook een huisregel kunnen zijn.

Beste heer/mevrouw,
hartelijk dank voor deze mooie beoordeling fijn om te lezen dat je even hebt kunnen opladen.
Beste heer/mevrouw,
Het is niet toegestaan om de bedden bezet te houden als hier geen gebruik van wordt gemaakt, dit staat ook in onze huisregels. Helaas is dit voor ons ook lastig te controleren.

Anite van Gastel

Al vaker in Spa zuiver geweest . O.h.a mooi , ruim en schoon . Minpuntjes ; het eten is aan de prijzige kant voor wat je krijgt en het was gisteren echt veel te druk .

Beste Anite,
hartelijk dank voor je recensie.
Beste Anite,
hartelijk dank voor je recensie.
Jouw opmerking over het restaurant zullen we doorsturen naar de betreffende afdeling om zo onze dienstverlening te kunnen verbeteren. In verband met de vakantieperiode kan het wat drukker zijn in onze spa, dan dat je van ons gewend bent. Over het algemeen verspreiden onze gasten zich over de spa, bij mooi weer zal het voornamelijk ook in de ligweide wat drukker zijn.
Wij hopen je desondanks nogmaals te mogen verwelkomen in onze spa.
Spa Sport Hotel Zuiver

Ik kom graag in Spa Zuiver, er zijn veel faciliteiten waar ik erg van geniet.

Verbeterpunten of suggesties

Het zou fijn zijn als bepaalde dingen konden worden verholpen, bv in de doucheruimte links van de koude waterval sta je altijd met de voeten in het water, het loop niet goed af zoals in de andere... Het zou fijn zijn als bepaalde dingen konden worden verholpen, bv in de doucheruimte links van de koude waterval sta je altijd met de voeten in het water, het loop niet goed af zoals in de andere douche rechts van de koude waterval. In de grote doucheruimtes bij de entree doen verschillende douches het helemaal niet. En als ze het wel doen zijn de straaltjes vaak keihard, verkalking van de douchekoppen?? De drie waterstraaltjes buiten in het zwembad zijn zo slap dat je niet weet waar ze voor dienen. Vroeger toen ze niet uit een pijp kwamen en er maar twee van de drie aanstonden, hadden ze allebei een mooie massagestraal, echt weldadig, en je kon er ook lekker tegenin zwemmen... Ook zou er vaker tussendoor voor het dweilen van de vloer gezorgd moeten worden daar, waar altijd waterplassen blijven staan omdat de tegels niet goed gelegd zijn, bv de hele hoek bij de grote sauna (onder de trap naar de kleurensauna) Als je daar je badjas/handdoek wilt ophangen sta je vaak in een plas water.

Beste heer/mevrouw,
bedankt voor je recensie, wat leuk om te horen dat je onze spa zo graag bezoekt.
Beste heer/mevrouw,
Wij gaan jouw opmerkingen over de doucheruimtes doorsturen naar onze technische dienst. Wij zijn op de hoogte van het slecht weglopen van het water en hier wordt al actie op ondernomen.
Wij hopen je nogmaals te mogen verwelkomen in onze spa.
Spa Sport Hotel Zuiver

Een heerlijk moment in de sauna, afspoelen en buiten uitdampen en tenslotte onder de koude waterval en in het koude dompelbad!

Positieve punten tijdens je bezoek

Fijn dat ondanks de mensen die er zijn je er heerlijk tot rust kan komen. De stoomcabine is opgeknapt en een weldaad voor je luchtwegen.

Beste heer/mevrouw,
Hartelijk dank voor je mooie recensie over je bezoek.
Tot de volgende keer!