Eenvoud van reserveren
Service tijdens bezoek
7.8/10
Faciliteiten
Arrangement/ entree

Voor het eerst op de badpakkendag, wat viel dit tegen. Jonge (en ook oudere) stelletjes die zoenend en vrijende de bubbelbaden bezet hielden alsook veel jeugd die hier urenlang in zitten waardoor je... Voor het eerst op de badpakkendag, wat viel dit tegen. Jonge (en ook oudere) stelletjes die zoenend en vrijende de bubbelbaden bezet hielden alsook veel jeugd die hier urenlang in zitten waardoor je dus geen kans hebt om in zo'n bad te relaxen. Dan maar de stoomcabine, ook daar kunnen ze niet van elkaar afblijven, nee niet echt relaxt.

Verbeterpunten of suggesties

Borden en in alle talen niet vrijen en zoenen en niet urenlang de bubbelbaden bezet houden. Jammer, maar sommige mensen hebben die borden nodig.

Beste heer/mevrouw,
Hartelijk dank voor je recensie. Wat vervelend dat je bezoek aan onze spa niet aan je verwachtingen heeft voldaan. Dergelijk gedrag als omschreven wordt door ons niet toegestaan en dit wordt ook aangegeven in onze huisregels. Onze gastvrouw zal hier toezicht op houden, maar kan niet alles zien. Je mag onze gastvrouw hier altijd op attenderen dan zal de betreffende personen aanspreken en verzoeken de spa te verlaten.
Wij hopen je desondanks nogmaals te mogen begroeten in onze spa en je een ontspannen dag te bezorgen.

Jeanne

Heerlijke zonnige saunadag gehad met een pracht van opgietingen en Scrub van Karin. Jammer dat alle ligbedden bezet waren en bleven! Prima lunch!

Positieve punten tijdens je bezoek

Relaxed, goede voorzieningen. Gewoon een erg fijne sauna!

Verbeterpunten of suggesties

Regel: ligbedden verlaten en niet bezet houden! Zo heeft iedereen even een moment om te liggen!

Beste Jeanne,
Hartelijk dank voor je recensie, goed om te horen dat je een een fijne dag hebt gehad in onze spa en hebt genoten van de opgietingen en scrub van Karin.
In onze huisregels...
Beste Jeanne,
In onze huisregels staat aangegeven dat het bezet houden van de bedjes niet is toegestaan, ook middels bordjes attenderen we onze gasten hierop, als onze gastvrouw dit ziet zal de gast hier op aangesproken worden maar dit is vaak lastig omdat we niet weten welke bedjes bezet gehouden worden.
Wij hopen je nogmaals te mogen begroeten in onze spa.
Spa Sport Hotel Zuiver

Ruime, schone, mooie faciliteiten. Plezierige opgietingen. Ondanks de ongehoorde drukte nog steeds overal plaats (behalve op de bedjes).

Positieve punten tijdens je bezoek

Nieuw was de Kuusi Scrub, lekker!

Verbeterpunten of suggesties

Hoewel ik de drukte zelf niet als storend ervaren heb, zou misschien het aantal bezoekers niet het aantal ligbedden moeten overschrijden. De sandwich met zalm was niet smakelijk, zelfs nadat de zalm... Hoewel ik de drukte zelf niet als storend ervaren heb, zou misschien het aantal bezoekers niet het aantal ligbedden moeten overschrijden. De sandwich met zalm was niet smakelijk, zelfs nadat de zalm wegens rauwe binnenkant geretourneerd geweest was naar de keuken.

Beste heer/mevrouw,
Hartelijk dank voor je bericht, fijn om te horen dat je de opgietingen als plezierig hebt ervaren.
Wat vervelend om te horen dat je sandwich niet naar wens was, helemaal...
Beste heer/mevrouw,
Wat vervelend om te horen dat je sandwich niet naar wens was, helemaal nadat je deze eerder al had teruggestuurd. Onze excuses hiervoor. Heb je het ook aangegeven in ons restaurant?
Wij gaan dit in ieder geval oppakken met onze keuken.
Spa Sport Hotel Zuiver

Gisteren heerlijk genoten van een dagje ontspannen .
Ondanks dat er een verbouwing is .
Waar ik eigenlijk niks van gemerkt heb .
Het is bij jullie genieten .
Jullie...
Gisteren heerlijk genoten van een dagje ontspannen .
Ondanks dat er een verbouwing is .
Waar ik eigenlijk niks van gemerkt heb .
Het is bij jullie genieten .
Jullie krijgen van ons een dikke 10 .

Positieve punten tijdens je bezoek

Dat er een verbouwing is .
Waar je niks van merkt .

Verbeterpunten of suggesties

Een aantal deur sluiten niet lekker .
En bij een van de kruiden baden zit veel roest .

Beste heer/mevrouw,
Bedankt voor deze mooie beoordeling! Fijn om te horen dat jullie hebben genoten.
Beste heer/mevrouw,
Jouw opmerkingen over de deuren en de roest in de aromabaden zullen wij doorgeven aan onze technische dienst om dit even na te lopen.
Wij hopen je nogmaals te mogen ontvangen in onze spa.
Spa Sport Hotel Zuiver

Heerlijk, super ontspannen sauna dag gehad

Mooie, ruime sauna;s

Verbeterpunten of suggesties

Terwijl het mooi weer was, moesten wij binnen gaan eten (1e deel terras zat vol, maar 2e deel werd niet geopend) vanwege te weinig personeel.

Beste heer/mevrouw,
Goed om te lezen dat je een ontspannen dag hebt gehad maar wat jammer dat je niet lekker buiten hebt kunnen zitten tijdens het eten. Wij zullen dit aankaarten bij onze collega's van de horeca. Wij hopen je desondanks nogmaals te mogen ontvangen in onze spa.

Heerlijke dag gehad

Beste gast,
Bedankt! Fijn om te horen. Tot de volgende keer.

Leyla

Was weer lekker relaxen :)

Positieve punten tijdens je bezoek

Altijd leuk om terug te komen!

Verbeterpunten of suggesties

jammer dat je extra moet bijbetalen op badkledingdagen, voorheen was dit niet zo.

Beste Leyla,
Bedankt voor je beoordeling! Tot de volgende keer.

Marcel van Koetsveld van Ankeren

Zoals altijd formidabel
Wij hebben menige sauna bezocht, maar SPA ZUIVER is de beste

Positieve punten tijdens je bezoek

Vooral de opgietingen zijn een enorm succes

Dit is de eerste maal dat wij een opmerking plaatsen over het onderhoud
Dit is de eerste maal dat wij een opmerking plaatsen over het onderhoud
Het kan zijn dat dit euvel (verstopte afvoer in de stoomcabine) spontaan is opgetreden, maar niemand die dit heeft geconstateerd. Wij hebben het uiteindelijk gemeld bij de balie
Daar werd meteen op gereageerd. Toppie

De polsbandjes (bij evt. vernieuwing) uitbreiden met een countdown, zodat je kan controleren hoe lang je sauna bezoek aan de gang is

Voor de rest (en wij zijn al zeer lang gebruikers) TOP TOP TOP

Beste Marcel,
Beste Marcel,
Hartelijk dank voor jullie mooie recensie, wat fijn om te lezen dat jullie een bezoek aan onze spa zo waarderen. Jouw opmerking over het onderhoud hebben wij voor de zekerheid ook nog even doorgestuurd naar onze Technische Dienst.
Tot de volgende keer!

Zeer positief

Positieve punten tijdens je bezoek

opgietingen en klankenschaal sessie zijn fantastisch!

kwaliteit eten

Beste heer/mevrouw,
Bedankt voor je beoordeling over je bezoek en wat fijn om te lezen dat je de opgietingen en klankschalensessies als fantastisch hebt ervaren. Zou je ons in een bericht toe kunnen lichten wat je niet goed vond aan het eten.

Bastiaan

Leuke dag gehad samen met mijn vrouw

Het mooie weer

Verbeterpunten of suggesties

In verband met het mooie weer ging iedereen buiten zonnen. Daarmee waren alle bedjes bezet met handdoeken etc. zonder dat er iemand op lag. Misschien aan de huisregels toevoegen dat dit niet mag en... In verband met het mooie weer ging iedereen buiten zonnen. Daarmee waren alle bedjes bezet met handdoeken etc. zonder dat er iemand op lag. Misschien aan de huisregels toevoegen dat dit niet mag en dat de spullen van deze bedjes eraf mag mogen worden gegooid.

Beste Bastiaan,
hartelijk dank voor je recensie, wat fijn dat jullie een leuke dag hebben gehad.
Beste Bastiaan,
We hebben al een huisregel over het bezet houden van de bedjes, desondanks houden niet alle gasten zich aan deze regel. Onze gastvrouw zal gasten hier wel op aanspreken maar helaas weten we vaak niet wie de bedjes bezet houden.
Wij hopen je nogmaals te mogen ontvangen in onze spa.