We hebben de sauna opgeknapt zien worden afgelopen paar jaar. Zo is het lelijke water om de buitenwhirlpool heen vervangen door een tuin, zijn er buiten sowieso meer tuinen aangelegd, en heeft het hele buitengedeelte een opknapbeurt gehad. Faciliteiten zijn dik in orde, en wij vinden het erg prettig dat de sauna niet te groot, maar ook niet te klein is. De sfeer is over het algemeen ook prima in de sauna.
Sinds de nieuwe kaart zijn we niet blij meer met het restaurant. Wij bestelden een 'hamburger plate' a la carte (€13,50), en de 'food market salade' met kip (€11,50). Om de burger nog enigszins gezond te houden hebben we bedankt voor de friet erbij.
De hamburger was erg lekker, maar bij 'plate' verwacht je toch ook iets van sla erbij. Helaas was dit niet zo, en voor €13,50 werd het zo ineens een wel een erg dure burger.
De salade met kip was helaas ook niet super. Qua smaak prima, maar het had wel net iets 'meer' mogen hebben. (ter vergelijking: bij het 'groentetuintje' wat ook op de kaart staat zit meer sla).
Al met al teleurgesteld dus over de nieuwe kaart, terwijl we in het verleden echt meerdere keren heel fijn hebben gegeten bij Spa Zuiver. We hebben de teleurstelling nog aangegeven bij het personeel maar hier werd niks mee gedaan. Gemiste kans :(
Beste Dyon,
hartelijk dank voor het plaatsen van een review over uw bezoek. Uw opmerkingen over het restaurant zullen wij oppakken met onze horeca afdeling.
Wij hopen u nogmaals te mogen...
Beste Dyon,
Wij hopen u nogmaals te mogen begroeten in onze spa.
Spa Sport Hotel Zuiver