Eenvoud van reserveren
Service tijdens bezoek
7.8/10
Faciliteiten
Arrangement/ entree

Fijne dag na een weekend hard fysiek werken. Nog best druk voor een maandagmiddag, maar er was genoeg ruimte en de sauna's en baden waren nooit vol.

Positieve punten tijdens je bezoek

gevoel van luxe, de grootte van de spa, verschillende faciliteiten en sauna's

Verbeterpunten of suggesties

Op het terras duurt bedienen soms een beetje lang. En het is opvallend dat de bediening in een spijkerbroek loopt, een zwarte of witte broek zou naar mijn mening gepaster staan. Verse sapjes zou ik... Op het terras duurt bedienen soms een beetje lang. En het is opvallend dat de bediening in een spijkerbroek loopt, een zwarte of witte broek zou naar mijn mening gepaster staan. Verse sapjes zou ik persoonlijk ook van vers fruit recht uit de blender doen, dat zou als een malle lopen.
Dat je slippers moet kopen om ze te gebruiken in de spa, vond ik ook een beetje jammer, maar dat is uiteraard een zakelijke keuze die jullie vast niet snel veranderen.

Beste heer/mevrouw,
hartelijk dank voor het plaatsen van je recensie. Jouw opmerking over de bediening zullen wij meenemen om onze service en dienstverlening te verbeteren.
Wij hopen je in...
Beste heer/mevrouw,
Wij hopen je in de toekomst nogmaals te mogen verwelkomen.

sophie

Zondagmiddag genieten bij Spa Zuiver

Positieve punten tijdens je bezoek

Het was gisteren heerlijk weer, dus hebben lekker genoten op de ligstoelen in de mooi opgeknapte tuin.

De tuin is mooi geworden, heerlijk groen en mooi verzorgd.
Wij hebben...

De tuin is mooi geworden, heerlijk groen en mooi verzorgd.
Wij hebben genoten van het 2=1 arrangement, waardoor het toch de moeite was om zondag einde middag nog even heen te gaan :)

Verbeterpunten of suggesties

Helaas was er vrijwel geen in de tuin/ligweide, wat een gemiste kans was gezien de hoeveelheid mensen die heerlijk lagen te zonnebaden.

We hebben de heerlijke potten scrub bij de...

We hebben de heerlijke potten scrub bij de douches (bij de entrée) gemist.
De Palmolive scrub uit de automaten aan de muur voldoet niet echt voor een lekkere scrubbeurt.
Als ik dit had geweten; had ik mijn eigen producten meegenomen. Jammer!

Beste Sophie,
Beste Sophie,
Bedankt voor je recensie en goed om te horen dat jullie hebben genoten. Helaas tast het scrubzout onze leidingen aan vandaar dat we voor een alternatief hebben moeten kiezen. Jouw opmerking over de bediening in de tuin zullen wij meenemen om onze dienstverlening te verbeteren.
Wij hopen je nogmaals te mogen begroeten in onze spa.
Spa Sport Hotel Zuiver

Zondagmorgen, rust, ruimte, zon en door prettig personeel ontvangen worden... hét relaxte uitje!

Positieve punten tijdens je bezoek

Zeer vriendelijke receptioniste, prettige entree, mooie renovaties

Verbeterpunten of suggesties

bediening op weide verscheen niet, tgerwijl er wel menuutjes hangen die suggereren dat er daar bediening is.

Beste heer/mevrouw,
Bedankt voor je positieve recensie, jouw opmerking over de bediening buiten zullen we gebruiken om onze service te verbeteren.
Tot de volgende keer!
Spa Sport Hotel...
Tot de volgende keer!

Dyon

Wij komen regelmatig bij Spa Zuiver, erg fijne sauna!
Faciliteiten zijn dik in orde, over het algemeen is het niet te druk, en is de sfeer prima!
Restaurant is er wat ons betreft helaas...
Wij komen regelmatig bij Spa Zuiver, erg fijne sauna!
Restaurant is er wat ons betreft helaas op achteruit gegaan met de nieuwe kaart.

Positieve punten tijdens je bezoek

We hebben de sauna opgeknapt zien worden afgelopen paar jaar. Zo is het lelijke water om de buitenwhirlpool heen vervangen door een tuin, zijn er buiten sowieso meer tuinen aangelegd, en heeft het... We hebben de sauna opgeknapt zien worden afgelopen paar jaar. Zo is het lelijke water om de buitenwhirlpool heen vervangen door een tuin, zijn er buiten sowieso meer tuinen aangelegd, en heeft het hele buitengedeelte een opknapbeurt gehad. Faciliteiten zijn dik in orde, en wij vinden het erg prettig dat de sauna niet te groot, maar ook niet te klein is. De sfeer is over het algemeen ook prima in de sauna.

Verbeterpunten of suggesties

Sinds de nieuwe kaart zijn we niet blij meer met het restaurant. Wij bestelden een 'hamburger plate' a la carte (€13,50), en de 'food market salade' met kip (€11,50). Om de burger nog enigszins... Sinds de nieuwe kaart zijn we niet blij meer met het restaurant. Wij bestelden een 'hamburger plate' a la carte (€13,50), en de 'food market salade' met kip (€11,50). Om de burger nog enigszins gezond te houden hebben we bedankt voor de friet erbij.
De hamburger was erg lekker, maar bij 'plate' verwacht je toch ook iets van sla erbij. Helaas was dit niet zo, en voor €13,50 werd het zo ineens een wel een erg dure burger.
De salade met kip was helaas ook niet super. Qua smaak prima, maar het had wel net iets 'meer' mogen hebben. (ter vergelijking: bij het 'groentetuintje' wat ook op de kaart staat zit meer sla).
Al met al teleurgesteld dus over de nieuwe kaart, terwijl we in het verleden echt meerdere keren heel fijn hebben gegeten bij Spa Zuiver. We hebben de teleurstelling nog aangegeven bij het personeel maar hier werd niks mee gedaan. Gemiste kans :(

Beste Dyon,
hartelijk dank voor het plaatsen van een review over uw bezoek. Uw opmerkingen over het restaurant zullen wij oppakken met onze horeca afdeling.
Wij hopen u nogmaals te mogen...
Beste Dyon,
Wij hopen u nogmaals te mogen begroeten in onze spa.

Margriet van Haasteren

Heerlijk genoten van de goede zorgen van de vriendelijke en humoristische medewerkers. De scrub van gemalen hout in de stoomcabine was een verassende en aangename ervaring. Warme stoom voelt heel... Heerlijk genoten van de goede zorgen van de vriendelijke en humoristische medewerkers. De scrub van gemalen hout in de stoomcabine was een verassende en aangename ervaring. Warme stoom voelt heel zacht en aangenaam als er gewapperd wordt.
Fijn is ook dat alle gasten in de sauna's de rust als prettig ervaren.
Bij De klankschaalsessie werd ons beloofd dat we een prettige diepe slaap zouden krijgen en vrolijk weer wakker zouden worden, Dit bleek geen loze belofte!
We komen snel weer terug.

Positieve punten tijdens je bezoek

De scrubsessie in het stoombad, de rust die er heerste, de lekkere snacks en smoothies. De vrolijke bediening in het restaurant.

Verbeterpunten of suggesties

Minder zout in het restaurant. Wat mij betreft zou er iets meer warme kleuren gebruikt kunnen worden zonder de rust te verstoren.

Beste Margriet,
hartelijk dank voor je bericht. Fijn om te lezen dat jullie hebben genoten, tot snel!

Ilse

1e bezoek aan Spa Zuiver

Positieve punten tijdens je bezoek

Prachtig Complex ruim opgezet waardoor je niet het idee hebt dat het heel druk is terwijl er wel veel mensen aanwezig zijn.
Schoon en modern en tal van faciliteiten.
Wat ook heerlijk...
Schoon en modern en tal van faciliteiten.
Wat ook heerlijk was is dat het daadwerkelijk stil was in de sauna's dat heb ik wel anders meegemaakt in andere complexen.
Vriendelijk personeel in het restaurant en lekker eten.

Verbeterpunten of suggesties

Het feit dat je 5,- moet betalen als je telefonisch wilt reserveren vind ik absoluut niet klantvriendelijk, negatieve motivatie om digitaal te boeken. Ik zou eerder 2,50 korting bieden aan mensen... Het feit dat je 5,- moet betalen als je telefonisch wilt reserveren vind ik absoluut niet klantvriendelijk, negatieve motivatie om digitaal te boeken. Ik zou eerder 2,50 korting bieden aan mensen die digitaal boeken oid.
Ontvangst onpersoonlijk en ongeïnteresseerd, "hebben jullie alles bij je" in plaats van is er nog iets waarmee ik jullie van dienst kan zijn slippers? of een heerlijke badjas" Ik miste ook de vraag is dit jullie eerste bezoek aan onze Spa? Zo ja mag ik jullie dan een plattegrond meegeven en uitleggen waar je alles kunt vinden. Nee "door de poortjes en twee trappen op en o ja reserveren voor de lunch"

Wat mij betreft gemiste kans.

Beste Ilse,
Beste Ilse,
hartelijk dank voor het plaatsen van uw review over u bezoek aan onze spa. Uw feedback met betrekking tot jullie ontvangst zullen wij doorsturen naar de betreffende afdeling, zodat we dit in de toekomst kunnen verbeteren.
Wij hopen u nogmaals te mogen verwelkomen in onze spa.

Niels

Heerlijke avond gehad

Beste Niels,
hartelijk dank voor uw bericht, fijn om te lezen dat u een heerlijke avond hebt gehad.
Tot ziens!
Spa Sport Hotel Zuiver

We waren gisteren, 30 juni 2016, een dagje in de Spa voor de broodnodige ontspanning. We werden uiterst vriendelijk ontvangen a/d receptie en er werden erop geattendeerd dat het badkledingdag was.... We waren gisteren, 30 juni 2016, een dagje in de Spa voor de broodnodige ontspanning. We werden uiterst vriendelijk ontvangen a/d receptie en er werden erop geattendeerd dat het badkledingdag was. In het restaurant werden we uitstekend geholpen en de massages waren heerlijk. We hebben ook genoten van alle faciliteiten, en vooral ook van het nieuwe Romeinse caldarium. Kortom: een geweldige ervaring!

Positieve punten tijdens je bezoek

Het is in de Spa overal erg schoon. Het personeel is uitermate vriendelijk. De massages waren erg goed. De tweede badkledingdag op de donderdag is een succes! De extra scrubsessies en... Het is in de Spa overal erg schoon. Het personeel is uitermate vriendelijk. De massages waren erg goed. De tweede badkledingdag op de donderdag is een succes! De extra scrubsessies en klankschalensessies vind ik een pre, ik kan zelf niet zo goed tegen de hitte van een opgieting.

Verbeterpunten of suggesties

Maak het eten iets goedkoper, de prijs/kwaliteitverhouding is niet zo best. Voor een zgn market deal werd voor een broodje "simpele" tonijn €8,50 gerekend en ik dacht dat je daar gratis een Side... Maak het eten iets goedkoper, de prijs/kwaliteitverhouding is niet zo best. Voor een zgn market deal werd voor een broodje "simpele" tonijn €8,50 gerekend en ik dacht dat je daar gratis een Side dish bij mocht uitkiezen. Op de rekening stond achteraf nog een post van €5,50 voor 3 minipaprika's. Beetje jammer en misleidend... Ik zou daarom nooit dineren bij Spa Zuiver, de porties zijn te klein, maar de prijzen niet...

Beste heer/mevrouw,
hartelijk dank voor uw bericht en wat fijn dat u een geweldige dag heeft gehad.
Beste heer/mevrouw,
hartelijk dank voor uw bericht en wat fijn dat u een geweldige dag heeft gehad.
Uw opmerking over het eten zullen wij communiceren naar de betreffende afdeling om onze dienstverlening te verbeteren. Wij hopen u nogmaals te mogen ontvangen in onze spa.
Spa Sport Hotel Zuiver

Wil je even helemaal Zen worden en ontspannen dan zit je bij Spa Zuiver goed.
Mooie sauna's, schoon, rust, en ontspanning.

Positieve punten tijdens je bezoek

Het bubbelbad buiten is echt heerlijk.

Verbeterpunten of suggesties

Ik mis de iets "simpelere" maaltijden (maaltijdsalades, saté etc.) die aangeboden worden voor een bedrag zo tussen de 10 en 15 euro zoals dit in alle andere sauna's wel het geval is.

Beste heer/mevrouw,
Bedankt voor uw feedback, wij zullen u suggesties voor ons restaurant doorgeven aan de betreffende afdeling zodat wij onze dienstverlening in de toekomst kunnen verbeteren.
Tot ziens!

Herma

Was weer heerlijk vooral de nieuwe Arib waa lekker

Reactie Spa Zuiver:

Bedankt voor je positieve recensie Herma! Tot de volgende keer!