Eenvoud van reserveren
Service tijdens bezoek
7.8/10
Faciliteiten
Arrangement/ entree

Ondanks dat niet alle faciliteiten beschikbaar waren was het bezoek aan de spa heerlijk en ontspannend

Positieve punten tijdens je bezoek

ik vond het positief dat tijdens de verbouwing een klankschaal sessie aangeboden werd en een scrubritueel waar je gratis aan kon deelnemen

Reactie Spa Zuiver:

Bedankt voor je positieve recensie! Fijn om te lezen dat je bezoek aan Zuiver aan al je verwachtingen heeft voldaan. We hopen je in de toekomst nogmaals te mogen verwelkomen in onze spa. Met... Bedankt voor je positieve recensie! Fijn om te lezen dat je bezoek aan Zuiver aan al je verwachtingen heeft voldaan. We hopen je in de toekomst nogmaals te mogen verwelkomen in onze spa. Met vriendelijke groet, Spa Sport Hotel Zuiver

lia schuit

Heerlijke sauna. Maar wat gisteren zo jammer Was dat ik een 2/1 bon inleverde en geen 10 euro pp moest betalen maar 15 euro pp.
Weg bon. Die had ik dan liever voor volledige sauna willen...
Weg bon. Die had ik dan liever voor volledige sauna willen gebruiken.
Gr.

Beste Lia,
hartelijk dank voor het plaatsen van je feedback, wij hebben je een e-mail gestuurd.
Spa Sport Hotel Zuiver

Nicole

Heerlijke relax middag en avond gehad! Zowel spa, sauna als massage was subliem wederom!

Positieve punten tijdens je bezoek

Niets gemerkt van de verbouwing behalve in positieve zin: heerlijk rustig! Leuk en aangenaam dat er een aantal gratis extra zaken worden geboden zoals scrubs, gezichtsmasker en klanksessies. Ik heb... Niets gemerkt van de verbouwing behalve in positieve zin: heerlijk rustig! Leuk en aangenaam dat er een aantal gratis extra zaken worden geboden zoals scrubs, gezichtsmasker en klanksessies. Ik heb genoten en heb niet het gevoel gehad dat ik veel heb gemist door het dicht zijn van de faciliteiten buiten. Zeer klantvriendelijk dat men bij het afrekenen een voucher krijgt voor een 2e persoon gratis voor na de verbouwing!

Verbeterpunten of suggesties

Het menu van het restaurant; te karig in keuze. Ik zou graag meer keuze willen en dan met name in de maaltijdsalades zoals deze voorheen wel op de kaart stonden. Eten was kwalitatief goed maar erg... Het menu van het restaurant; te karig in keuze. Ik zou graag meer keuze willen en dan met name in de maaltijdsalades zoals deze voorheen wel op de kaart stonden. Eten was kwalitatief goed maar erg basic. Uit de standaard gerechten zijn er slechts 3 keuzes voor hoofdgerecht (en 3 als chef's specialiteit).

Reactie Spa Zuiver:

Beste Nicole, Fijn om te lezen dat je ondanks de onderhoudswerkzaamheden toch hebt kunnen genieten van een heerlijke spa dag. We willen je bedanken voor het doorgeven van je feedback en... Beste Nicole, Fijn om te lezen dat je ondanks de onderhoudswerkzaamheden toch hebt kunnen genieten van een heerlijke spa dag. We willen je bedanken voor het doorgeven van je feedback en verbeterpunten m.b.t. onze menukaart. We zullen jouw review intern doorsturen naar de verantwoordelijke afdeling. We hopen je desondanks nogmaals te mogen verwelkomen in onze spa! Met vriendelijke groet, Spa Sport Hotel Zuiver

Oke

Positieve punten tijdens je bezoek

Totaal geen last gehad van de verbouwingen dus heerlijk kunnen genieten. Daarnaast klantgericht dat bezoekers een voucher krijgen voor 2e persoon gratis ivm als tegemoetkoming voor de verbouwingen.

Verbeterpunten of suggesties

Het was erg glad binnen, er werd niet vaak genoeg gedweild. Ik ben hierdoor bijna uitgegleden en het was simpelweg niet veilig. Daarnaast erg jammer dat de relaxbar dicht was. Dit had niets te maken... Het was erg glad binnen, er werd niet vaak genoeg gedweild. Ik ben hierdoor bijna uitgegleden en het was simpelweg niet veilig. Daarnaast erg jammer dat de relaxbar dicht was. Dit had niets te maken met de verbouwingen en ik ging er dan ook vanuit dat de bar gewoon open zou zijn. Tot slot vond ik de service in het restaurant niet goed. Het duurde lang voordat wij ons eten kregen, hier hadden wij nog om moeten vragen. Viel de bediening niet op dat wij lang zaten te wachten en een ober had zelfs nog het lef om te vragen of wij het erg vonden als we het voor- en hoofdgerecht tegelijkertijd zouden krijgen. Daarnaast kreeg iemand naast mij een gerecht wat niet op de kaart stond, ik begreep niet hoe dit kan. Kortom: met name de service in het restaurant en de keuze uit gerechten moet beter.

Reactie Spa Zuiver:

Geachte heer/mevrouw, Fijn om te lezen dat je genoten hebt van onze spa faciliteiten! We willen je bedanken voor het insturen van je feedback m.b.t. onze horeca. We vinden het vervelend dat het... Geachte heer/mevrouw, Fijn om te lezen dat je genoten hebt van onze spa faciliteiten! We willen je bedanken voor het insturen van je feedback m.b.t. onze horeca. We vinden het vervelend dat het bezoek aan het restaurant niet aan al je verwachtingen heeft voldaan. We willen je hierbij dan ook laten weten dat we jouw feedback hebben doorgestuurd naar de desbetreffende afdeling om onze service te verbeteren. We hopen je snel weer een keer te mogen verwelkomen in onze spa! Met vriendelijke groet, Spa Sport Hotel Zuiver

Fijne locatie om bij te komen met prettig personeel, heerlijke hapjes en drankjes en de opgietingen zijn Prettige bijeenkomsten. Ik kom er graag en geregeld. Voor een fulltime moeder met een... Fijne locatie om bij te komen met prettig personeel, heerlijke hapjes en drankjes en de opgietingen zijn Prettige bijeenkomsten. Ik kom er graag en geregeld. Voor een fulltime moeder met een fulltime baan is het elke keer een cadeautje om er te zijn en bij te komen??

Positieve punten tijdens je bezoek

De opgietingen zijn prettig. Badpakdagen zijn uitgebreid naar 2. Tuin is erg mooi.

Verbeterpunten of suggesties

De beautycentrum kan persoonlijker. Er zit nu toch naar mijn gevoel teveel commercie aan vast. Tijdschema's zijn voelbaar, vaste manier van behandeling (lijkt soort formats) en direct producten... De beautycentrum kan persoonlijker. Er zit nu toch naar mijn gevoel teveel commercie aan vast. Tijdschema's zijn voelbaar, vaste manier van behandeling (lijkt soort formats) en direct producten meermalen aanprijzen.

Reactie Spa Zuiver:

Bedankt voor je positieve recensie! Fijn om te lezen dat je een heerlijke dag hebt gehad in onze spa. We willen je ook bedanken voor het opgeven van enkele verbeterpunten. We willen je hierbij laten... Bedankt voor je positieve recensie! Fijn om te lezen dat je een heerlijke dag hebt gehad in onze spa. We willen je ook bedanken voor het opgeven van enkele verbeterpunten. We willen je hierbij laten weten dat we deze informatie hebben doorgestuurd naar de desbetreffende afdeling om onze service verder te verbeteren. Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Spa Sport Hotel Zuiver

Frieda Meijer

Gisteren met mijn zus een dag naar Spa Zuiver. Bij de kassa aangekomen bleek dat er een grote verbouwing aan de gang was waardoor we van de buitensauna's geen gebruik konden maken. Maar het werd op... Gisteren met mijn zus een dag naar Spa Zuiver. Bij de kassa aangekomen bleek dat er een grote verbouwing aan de gang was waardoor we van de buitensauna's geen gebruik konden maken. Maar het werd op een mooie manier opgelost er zijn allerlei opgietingen waar je gebruik van kan maken en je kon een heerlijke massage krijgen. Heb een heerlijke dag gehad en heb de sauna's waar de verbouwing plaats vond niet gemist.

Positieve punten tijdens je bezoek

Het personeel is erg vriendelijk

Verbeterpunten of suggesties

eerlijk gezegd heb ik geen verbeterpunten.

Reactie Spa Zuiver:

Beste Frieda, Bedankt voor je review. Goed om te horen dat jullie een fijne dag hebben gehad! We hopen je nogmaals te verwelkomen in onze spa. Met vriendelijke groet, Spa Sport Hotel Zuiver

Overall a perfectly lovely and relaxing day =)

Positieve punten tijdens je bezoek

The facilities, the staff, the relaxation massage, the special rituals available due to renovation work (rose cream, face mask)

Verbeterpunten of suggesties

The reservation tool on the website should be updated, it's very glitchy and it took me 4 attempts before I was able to make a reservation as intended; there is no way to edit your selection without... The reservation tool on the website should be updated, it's very glitchy and it took me 4 attempts before I was able to make a reservation as intended; there is no way to edit your selection without canceling your whole reservation and there is no way to view the time slot you have received for treatments. The receptionist at the beauty counter was quite unfriendly, not sure if a customer service role is really suited for her?

Koen

Relaxt

Positieve punten tijdens je bezoek

De scrubervaring en gezichtsmasker waren heerlijk.

Verbeterpunten of suggesties

Erg vervelend dat er mensen zijn die je vriendin of mijzelf constant aan zitten te staren, vooral mannen alleen of groepen mannen, misschien dat hier iets meer op gelet kan worden, Dit neemt... Erg vervelend dat er mensen zijn die je vriendin of mijzelf constant aan zitten te staren, vooral mannen alleen of groepen mannen, misschien dat hier iets meer op gelet kan worden, Dit neemt namelijk best een stukje van het relaxen weg.

Reactie Spa Zuiver:

Beste Koen, bedankt voor je beoordeling en de feedback. We hebben je feedback intern doorgestuurd naar de verantwoordelijke afdeling om de beleving van een dagje wellness verder te verbeteren. We... Beste Koen, bedankt voor je beoordeling en de feedback. We hebben je feedback intern doorgestuurd naar de verantwoordelijke afdeling om de beleving van een dagje wellness verder te verbeteren. We hopen je desondanks nogmaals te mogen verwelkomen in onze spa. Met vriendelijke groet, Spa Sport Hotel Zuiver

Karin polfliet

Heerlijke dag gehad, ondanks de verbouwing, er werd veel extra's gedaan en dat was erg fijn ! Zoals de gratis gezichtsmassage, en de rozencreme ritueel, erg lekker!

Positieve punten tijdens je bezoek

Ik ben rrg benieuwd hoe het er na de verbouwing uitziet.

Geen verbeterpunten

Beste Karin, Bedankt voor je positieve bericht! Tot snel bij Zuiver

Zoals altijd genoten, alleen het nieuwe parkeerbeleid viel erg tegen. Veelste duur als je de hele dag in de spa blijft.

Positieve punten tijdens je bezoek

Heerlijk gegeten en totaal geen last van de verbouwing.

Verbeterpunten of suggesties

Jammer dat er geen dagkaart voor het Parkeren Meer is. Als een gast de hele dag in de spa verblijft mag je dit toch wel verwachten. Ik zou nu rond de 19 euro kwijt Zijn geweest, alleen voor... Jammer dat er geen dagkaart voor het Parkeren Meer is. Als een gast de hele dag in de spa verblijft mag je dit toch wel verwachten. Ik zou nu rond de 19 euro kwijt Zijn geweest, alleen voor parkeren. Belachelijk. Met het mooie weer is het niet erg om dat stuk te Lopen naar de Bosbaan maar bij slecht weer ha je dus gewoon niet Meer. En wat als je slecht ter been bent. Gewoon slechte zaak, dit nieuwe parkeerbeleid.

Reactie Spa Zuiver:

Bedankt voor je bericht. Fijn dat je het lekker hebt gehad! Je feedback met betrekking tot het parkeren hebben wij intern doorgestuurd naar de verantwoordelijk afdeling. We hopen je desondanks... Bedankt voor je bericht. Fijn dat je het lekker hebt gehad! Je feedback met betrekking tot het parkeren hebben wij intern doorgestuurd naar de verantwoordelijk afdeling. We hopen je desondanks nogmaals te mogen verwelkomen in onze spa. Met vriendelijke groet, Spa Sport Hotel Zuiver