Eenvoud van reserveren
Service tijdens bezoek
7.8/10
Faciliteiten
Arrangement/ entree

Heerlijke dag gehad! Ondanks verbouwing veel activiteiten aangeboden. Vriendelijk personeel . Net enige wat ik erg blijf missen is het scrubzouscrubzout, die bakjes aan de muur is helemaal... Heerlijke dag gehad! Ondanks verbouwing veel activiteiten aangeboden. Vriendelijk personeel . Net enige wat ik erg blijf missen is het scrubzouscrubzout, die bakjes aan de muur is helemaal niks!!
Tot snel weer!!

Scrubzouscrubzout terug!!!!

Reactie Spa Zuiver:

Bedankt voor je bericht. Fijn dat je hebt genoten van je spa dagje! Je feedback met betrekking tot het scrubzout hebben wij intern doorgestuurd naar de verantwoordelijk afdeling. We hopen je snel... Bedankt voor je bericht. Fijn dat je hebt genoten van je spa dagje! Je feedback met betrekking tot het scrubzout hebben wij intern doorgestuurd naar de verantwoordelijk afdeling. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen in onze spa. Met vriendelijke groet, Spa Sport Hotel Zuiver

Jessica Man

Op dinsdag 7 juni samen met een vriend langskomen. We hebben gereserveerd via een nieuwsbrief die ik kreeg. We wilden deelnemen aan de dag special inclusief lunch.

Positieve punten tijdens je bezoek

Leuke actie die dag special met lunch.

Verbeterpunten of suggesties

De service van het restaurant kan wel iets beter. Tafels waren niet schoongemaakt. Ik bestelde een verse jus en kreeg jus uit een pak/fles. Als ik dat had geweten had ik liever iets anders besteld.... De service van het restaurant kan wel iets beter. Tafels waren niet schoongemaakt. Ik bestelde een verse jus en kreeg jus uit een pak/fles. Als ik dat had geweten had ik liever iets anders besteld. Verder had ik aangegeven dat wij de dagspecial met lunch hadden. Maar ons werd helemaal niet duidelijk gemaakt wat dit nou inhield en waar we uit konden kiezen, ik moest er echt zelf achteraan gaan. Omdat ik de nieuwbrief maar vluchtig had doorgenomen, kon ik me alleen het broodje van de dag herinneren. Dit is dan ook de reden waarom wij alleen een broodje hadden genomen. Ik kwam hier achteraf pas achter, omdat ik nogmaals jullie nieuwsbrief ging lezen. Dus mijn verbeterpunt zou zijn: als klanten aangeven dat ze meedoen met een arrangement/dagspecial, geef ze dan een aparte kaart of leg duidelijk uit waar men uit kan kiezen.

Reactie Spa Zuiver:

Beste Jessica, Bedankt voor de review! We vinden het vervelend om te horen dat de keuze m.b.t. de horeca niet duideijk was. We hebben je feedback ook gelijk doorgestuurd naar onze horeca afdeling om... Beste Jessica, Bedankt voor de review! We vinden het vervelend om te horen dat de keuze m.b.t. de horeca niet duideijk was. We hebben je feedback ook gelijk doorgestuurd naar onze horeca afdeling om dit in de toekomst te verbeteren. We hopen je desondanks nog een keer te mogen verwelkomen in onze spa. Met vriendelijke groet, Spa Sport Hotel Zuiver

De Mooy

Altijd fijn om naartoe te gaan! Heerlijke sauna's en een mooi groot zwembad. Je kan ook heerlijk buiten vertoeven.

Positieve punten tijdens je bezoek

Het zwembad is echt geweldig! En de sauna's zijn heerlijk!

Verbeterpunten of suggesties

Mis nog steeds het echte scrubzout!
En zomers houden veel mensen een bedje bezet! Vind dat niet kunnen! Tenzij je erop ligt.

Reactie Spa Zuiver:

Geachte heer/mevrouw De Mooy, Fijn om te lezen dat je hebt genoten van je dagje spa. We willen je daarnaast bedanken voor het insturen van je feedback m.b.t. het scrubzout en de bedjes. Het is... Geachte heer/mevrouw De Mooy, Fijn om te lezen dat je hebt genoten van je dagje spa. We willen je daarnaast bedanken voor het insturen van je feedback m.b.t. het scrubzout en de bedjes. Het is inderdaad niet de bedoeling dat bedjes bezet worden gehouden. We hebben daarom je feedback intern doorgestuurd naar de verantwoordelijke afdelingen om dit in de toekomst te voorkomen. We hopen je desondanks nogmaals te mogen verwelkomen in onze spa. Met vriendelijke groet, Spa Sport Hotel Zuiver

Fijne dag.

Positieve punten tijdens je bezoek

Ondanks de verbouwing toch proberen een goed programma aan te bieden.

Verbeterpunten of suggesties

Persoonlijk vond ik dat er erg veel lichamelijk contact was bij verschillende mensen in bv zwembad.
Ook dat de lunch behoorlijk duurder is geworden. (ik houd niet van sapjes).
Ook het...
Ook dat de lunch behoorlijk duurder is geworden. (ik houd niet van sapjes).
Ook het parkeren is onbetaalbaar geworden denk dat jullie dat wel gaan merken in de reserveringen.
Ook dat er mensen op het terras met handdoeken zaten en ontbloof bovenlijf, en wij in het restaurant boven niet eens op onze handdoek mogen zitten. Sorry is wel veel geworden, maar ik heb echt genoten hoor.

Bert Schoenmaker

Gisteren besloten om naar Spa zuiver te gaan i.p.v. naar het strand.. ik had geen beter besluit kunnen nemen! het was gemoedelijk druk, maar rustig genoeg om in alle rust van de faciliteiten te... Gisteren besloten om naar Spa zuiver te gaan i.p.v. naar het strand.. ik had geen beter besluit kunnen nemen! het was gemoedelijk druk, maar rustig genoeg om in alle rust van de faciliteiten te kunnen genieten. De buitenring sauna's was gesloten i.v.m. onderhoud, maar dat mocht de pret niet drukken.

Positieve punten tijdens je bezoek

rustig, ruim opgezet, voldoende faciliteiten, zowel zon als schaduwplekken (alhoewel er best wat parasols geplaatst zouden kunnen worden: nu ben je afhankelijk van de schaduw van de boompjes).

Verbeterpunten of suggesties

Had een salade kip in het restaurant: de kip was gortdroog, stukjes met pees en vet eraan: en als dit naast sla en tomaat de enige vulling van de kleine salade is, dan is het toch jammer dat dit... Had een salade kip in het restaurant: de kip was gortdroog, stukjes met pees en vet eraan: en als dit naast sla en tomaat de enige vulling van de kleine salade is, dan is het toch jammer dat dit niet wat meer kwaliteit heeft. zo moeilijk hoeft het niet te zijn om een kipfilet vers te bakken?

Op warme dagen zouden parasols bij de ligbedden geen overbodige luxe zijn.

Reactie Spa Zuiver:

Beste Bert, Bedankt voor je review! Goed om te horen dat je hebt genoten van onze spa faciliteiten. We vinden het vervelend dat kipsalade niet aan je verwachtingen heeft voldaan. We hebben daarom je... Beste Bert, Bedankt voor je review! Goed om te horen dat je hebt genoten van onze spa faciliteiten. We vinden het vervelend dat kipsalade niet aan je verwachtingen heeft voldaan. We hebben daarom je feedback doorgestuurd naar onze horeca afdeling om dit in de toekomst te verbeteren. We hopen je desondanks nog een keer te mogen verwelkomen in onze spa. Met vriendelijke groet, Spa Sport Hotel Zuiver

Goede compensatie qua tarief en scala aan activiteiten tijdens de verbouwing.

Positieve punten tijdens je bezoek

Goede compensatie voor het feit dat er verbouwd werd!
De massages aan het zwembad waren prima.

Verbeterpunten of suggesties

Jammer dat de yoga al om 9.00 begon, want se sauna gaat ook pas om 9.00 open! Graag aangeven wanneer je voor bepaalde behandelingen, zoals de massages tijdens de verbouwing, kunt opgeven.
Jammer dat de yoga al om 9.00 begon, want se sauna gaat ook pas om 9.00 open!
Nog steeds kan er geen cappuccino met SOYA melk besteld worden in het restaurant! Dit is echt niet van deze tijd!
Veel mensen hebben een koemelk allergie.
Jammer dat er geen scrubzout meer staat. Niet alle zeepdispencers waren gevuld en ik vind dit geen goed alternatief.

Een heerlijk rustgevende avond met goed georganiseerde activiteiten ivm de verbouwing

Positieve punten tijdens je bezoek

Ik vond het goed dat er een boekje lag met tijdschema van de verschillende aangeboden activiteiten; yoga, klankschalen, opgieting etc

Verbeterpunten of suggesties

Ik mis de echte scrub bakken en de shampoo en douchegel en de scrub die er nu is lijken wat goedkoop over komen wat de spa verder totaal niet uitstraalt. Misschien wat betere producten? Bijvoorbeeld... Ik mis de echte scrub bakken en de shampoo en douchegel en de scrub die er nu is lijken wat goedkoop over komen wat de spa verder totaal niet uitstraalt. Misschien wat betere producten? Bijvoorbeeld op zoveel mogelijk natuurlijke basis

Ondanks de verbouwing enorm genoten van dit prachtige wellness complex. Omdat er een gedeelte van de sauna niet gebruikt kon worden werden er allerlei extra's aangeboden. Het was een super dag!

De aangeboden alternatieven

Verbeterpunten of suggesties

Srubzout terug plaatsen heeft voor ons een enorme meerwaarde

Hennie van den Brink

Had een negatieve beoordeling gegeven, wordt niet geplaatst onder vermelding dat men Spa Zuiver de kans wil geven om terug te reageren. We zijn nu 1 maand verder en hebben geen enkele reaktie... Had een negatieve beoordeling gegeven, wordt niet geplaatst onder vermelding dat men Spa Zuiver de kans wil geven om terug te reageren. We zijn nu 1 maand verder en hebben geen enkele reaktie gekregen van Spa Zuiver. Een afrader dus en men ziet ons niet weer. We geven nu voor alles 5 sterren omdat anders deze beoordeling ook niet wordt geplaatst.

Wendy de Goede

Ik kom vanaf t begin al in deze heerlijke sauna. We wisten dat het buitengedeelte gesloten was ivm onderhoud. Ik mis alleen wel een goede ruimte met scrubzout.

Positieve punten tijdens je bezoek

Vind het nog steeds een mooi complex

Verbeterpunten of suggesties

Betere afvoer bij douches en aparte scrubruimte