Eenvoud van reserveren
Service tijdens bezoek
7.8/10
Faciliteiten
Arrangement/ entree

Een fijn e dag behalve dat de opgietingen heel erg druk waren.

Verbeterpunten of suggesties

We gaan altijd erg graag naar de opgietingen. Deze reis waren ze echter zo druk en vol dat we bijna niet eens konden zitten. Dat is een beetje teveel van het goede. Dat vinden we wel erg jammer.... We gaan altijd erg graag naar de opgietingen. Deze reis waren ze echter zo druk en vol dat we bijna niet eens konden zitten. Dat is een beetje teveel van het goede. Dat vinden we wel erg jammer. Misschien kan daar een oplossing voor gezocht worden.

Naomi gouwenberg

Ik en gek van deze sauna, mis wel de grote bakken schub zout, maar verder komen we hier vaak.
Ik moet wel echt zeggen dat ik het eten een stuk minder vindt, wij bestelden een broodplankje en een groente tuintje, uitgedroogde wortels en komkommer, bonen waar ik niet eens doorheen kon bijten en dan erop gesmeten taco chips, ook het brood plankje vindt ik ondermatig en dat voor de stevige prijs van 7 euro per stuk. Sauna is heerlijk maar eten wordt steeds minder is mijn mening

Sauna is schoon en modern ingericht, veel keus in faciliteiten. Je kunt er prima een dagje vertoeven. Ondanks veel bezoekers toch geen drukte ervaren.

Positieve punten tijdens je bezoek

Schone sauna, ondanks veel bezoekers heb ik drukte niet als zodanig ervaren. Veel keuze in sauna's. Lekker gegeten.

Verbeterpunten of suggesties

De infrarood sauna leek het niet te doen. En attendeer nieuwkomers op het (niet) meenemen van de handdoek bij de stoomsauna.

Karin Klein

Mooi, luxe en moderne sauna. Ruim opgezet en heel schoon.

Positieve punten tijdens je bezoek

Plezierige ontvangst. Ruim opgezette kleedkamers. Wellness complex straalt luxe uit.

Verbeterpunten of suggesties

Soms een beetje lang wachten op de koffie. Maar verder prima.

Bezoek in de avonduren aan Spa Zuiver.

Positieve punten tijdens je bezoek

Goede snelle afhandeling bij entree en vertrek.

Verbeterpunten of suggesties

Je kunt reserveren voor restaurant. Maar als je dan aan tafel zit, is het lang wachten op een drankje en de kaart.

Alles goed uitgelegd en geregeld

Positieve punten tijdens je bezoek

Ontspannen sfeer en goed geregeld

Verbeterpunten of suggesties

Vaker culiner menu wisseling en uitgebreider menu

E. Verhagen

Een saunadag tot in de puntjes verzorg. Hygiene tip top. Personeel vriendelijk en professioneel. Opgieting geweldig. Restaurant is top. Kortom is goed vertoeven hier om ontspannend verwend te... Een saunadag tot in de puntjes verzorg. Hygiene tip top. Personeel vriendelijk en professioneel. Opgieting geweldig. Restaurant is top. Kortom is goed vertoeven hier om ontspannend verwend te worden.

Positieve punten tijdens je bezoek

Je wordt op je wenken bediend bij Spa Zuiver allen positieve ervaring.

Verbeterpunten of suggesties

Verbeterpunt is de infrarode sauna, hier moet wel naar gekeken worden heb in betere infrarode sauna cabine gezeten.
We vertrouwen er op dat hier naar gekeken wordt.

Heerlijke mooie sauna. Ruime cabines. Plezierige opgietingen.

Ruim opgezet . Veel licht. Schoon en netjes

Verbeterpunten of suggesties

Er zijn veel trappen daardoor minder toegangkelijk voor mensen die wat slechter te been zijn. Hiervoor mogelijkheden creeeren.

Henk

27-02 Weer erg goed. De opgieting om 16.00 uur was helaas te druk. Volle bak.

Verbeterpunten of suggesties

Het personeel in de bar mag wat attenter zijn. Het kost soms veel moeite om wat te kunnen bestellen.

Martha van Nek

Op vrijdag 26 februari weer een heerlijke dag gehad met een vriendin bij Spa Zuiver. Was wel erg druk, maar konden toch aldoor een plekje vinden in de sauna's. Heerlijk gerelaxt en genoten van een... Op vrijdag 26 februari weer een heerlijke dag gehad met een vriendin bij Spa Zuiver. Was wel erg druk, maar konden toch aldoor een plekje vinden in de sauna's. Heerlijk gerelaxt en genoten van een hapje en een drankje. Het was top!

Positieve punten tijdens je bezoek

Goede opgietingen en klankschalen sessie was ook top.

Verbeterpunten of suggesties

Mis de schalen met scrubzout. De boxen aan de wanden ervaar ik niet als een scrub. Miste de shampoo/badgel. Tevens de infrarood sauna vond ik niets.