Eenvoud van reserveren
Service tijdens bezoek
7.8/10
Faciliteiten
Arrangement/ entree

Een heerlijke relaxte sfeer en vriendelijke mensen die ons hielpen

Heerlijke relaxte sfeer

Verbeterpunten of suggesties

Beetje jammer dat het uitschenken zo lang duurde

Sas

Te druk door acties

Schoon, vriendelijk

Verbeterpunten of suggesties

Te druk. Hutje mutje in bubbelbad, in de middag alle ligstoelen boven bezet. te veel mensen of te weinig relax ruimtes

Alfons

Altijd een fijne beleving, alleen dit keer wel wat opmerkingen ... zie onder

Positieve punten tijdens je bezoek

Wat heel belangrijk voor ons is, is dat het schoon is. En dat is het, eigenlijk altijd. De sfeer is goed en dat is het eigenlijk altijd. Fijne sauna, dichtbij. Gemêleerd bezoek ook fijn.

Verbeterpunten of suggesties

Afgelopen jaren vaker geweest en heb dan ook de zuiverapp (iPhone) .. het is me nog nooit gelukt om via de app te reserveren. Ik heb niet de indruk dat dat aan mijn iPhone of kwaliteiten ligt. De... Afgelopen jaren vaker geweest en heb dan ook de zuiverapp (iPhone) .. het is me nog nooit gelukt om via de app te reserveren. Ik heb niet de indruk dat dat aan mijn iPhone of kwaliteiten ligt. De service van een app is niet nodig, maar mooi als het werkt. Als het technisch niet lukt om deze service aan te bieden, doe het dan ook niet, leidt tot ergernis.
Zoals gezegd komen we (Sander Deen en ik) heel geregeld. Naam, Adres etc zou dan bekend bij jullie moeten zijn. Zeker nadat ik alsnog gereserveerd met mijn spa zuiver dagpas afbeelding die ik heb doorgestuurd in mijn email-reservering nadat de app tot twee keer toe een foutmelding gaf. Het zou dan fijn zijn als er bij de receptie bij binnenkomst enige vorm van herkenning is. Spa Zuiver lijkt zich qua prijs en faciliteiten toch te richten op het hogere segment, Customer Intamicy wordt dan ook erg op prijs gesteld. "Mijnheer Hendriks, Mijnheer Deen, fijn dat u er weer bent: u bent bekend met de faciliteiten of kan ik u nog iets vertellen ?" in plaats van "Welkom, bent u bekend bij ons?"
Daarnaast bij de receptie enkele gasten voor ons, die duidelijk iets meer tijd nodig hebben. Niet erg, kan gebeuren. Maar dan wel raar dat er meerdere gastdames langslopen, wel kijken en zien dat je al even staat te wachten, maar doorlopen en andere niet klant-gebonden werkzaamheden gaan doen. Wel begrijpelijk maar voelt niet als service. Doe dan die taken back office. Nu voelt dat als genegeerd worden ...
In het restaurant vroegen wij of het mogelijk was om frietjes te vervangen voor groente, niet mogelijk, wel als bijbestelling ... ook niet echt service die ik van Zuiver wel had verwacht.

Wellicht wat zure opsomming van suggesties, maar u vroeg om suggesties, dus bij deze.
Ik begrijp dat het nooit mogelijk is om iedereen tot tevredenheid te stellen. Maar Zuiver suggereert stijl en klasse en veel service, en gezien de prijs die we elke keer betalen (vrijwillig en met volle overtuiging, omdat we wel tevreden zijn) is de verwachting ook hoog. Dit bezoek viel in dat kader toch wel wat tegen ....

vr groet, Alfons Hendriks

Carla Mooren

We hebben weer genoten het is elke keer een feest om bij jullie naar de sauna te gaan . We genieten ook heel erg van de op gietingen .

Positieve punten tijdens je bezoek

Alles weer netjes schoon.

Verbeterpunten of suggesties

Ik mis heel erg de grote bakken met scrub die er vroeger stonden de flesjes aan de muur daar zit nagenoeg geen scrub in.

Prima sauna met voldoende ruimte en onderdelen

Netjes en schoon

n.v.t.

Bianca

Prettig bezoek! Door de drukte wat rumoeriger in de stoomcabine.

Positieve punten tijdens je bezoek

De opgietingen door saunameester Maarten. Hij doet ze met een bepaalde rust over zich en wat doet hij de opgietingen fijn.

Verbeterpunten of suggesties

Het was erg druk! Daardoor zat je als haringen in een ton bij de opgietingen. Zeker de gewilde van 16.00 uur!

Paul en Agaath

Prachtig ruim opgezet, veel variatie in sauna's en top relaxruimte!

Positieve punten tijdens je bezoek

Prachtig ruim opgezet, veel variatie in sauna's en top relaxruimte!

Ondanks drukte bij entree werd dat door zeer goed personeel heel goed verwerkt.

Verbeterpunten of suggesties

Restaurant ziet er mooi uit maar is lawaaiig en prijs/prestatie verhouding matig.

Dirty dressingroom and stolen slippers

Positieve punten tijdens je bezoek

Finnish wooden sauna is nice

Verbeterpunten of suggesties

Very dirty and dusty dressing room, slippers were stolen while I was in the hot tub. While I confronted the receptionist ( Bettina) about this I feel that she could've been more professional about... Very dirty and dusty dressing room, slippers were stolen while I was in the hot tub. While I confronted the receptionist ( Bettina) about this I feel that she could've been more professional about the matter since it is mandatory to have slippers there. This is the 2nd time this happened to me! Therefore don't wear anything expensive there!

Het was weer heerlijk relaxen in Spa Zuiver. Soms even zoeken naar een plek in de sauna, want het was redelijk druk. Gelukkig lukt dit altijd wel.

Positieve punten tijdens je bezoek

Het personeel is zeer vriendelijk en alles is schoon en netjes.

Verbeterpunten of suggesties

Wij zouden een soort "geur" sauna erg op prijs gesteld hebben en meer vegetarische gerechten op de kaart.

Cees Flipsen

Goede morgen,
Het is natuurlijk fantastisch dat U mij bedankt voor mijn komst naar uw Spa Zuiver sauna.
Goede morgen,
Echter het is mij een doorn in het oog dat ik twee maal heb aangegeven dat ik totaal niet tevreden was over de buffet lunch.
De klacht in eerste instantie dat bij de bedrijfsleider aangegeven en die probeerde de klacht met een kopje koffie of thee af te doen.
Daarna bij de balie medewerkster bij het afrekenen weer aangegeven wat er mis was, van haar geen enkele reactie, wel een notitie op een papiertje.
Maar ik heb niet gekregen waar ik voor betaal!
Als er na 25 minuten al geen croissantjes, geen eieren, geen volkoren bruin en geen borden voorradig zijn , ik daar om vraag om het aan te vullen en het antwoord is , we vullen niet aan want we hebben niet meer,
dan vind ik dat een grof schandaal.
Erger nog als ik dan na ruim een uur weg ga , blijkt dat het er wel is want dan kan er wel aangevuld worden.
Ook de prijsverhoging van ruim 80% is een schandaal van de bovenste plank.
Als er een prijsverhoging plaats vind van deze verhoging verwacht je toch zeker wel wat meer luxe, ook dit is niet het geval.
De zg warme hap bestaat nu nog alleen maar uit pasta's , een gebakken aardappeltje is er niet meer bij, een kwak is er niet meer.
Het kan toch niet zo zijn dat de prijsverhoging alleen is ontstaan door de drie sapjes die gratis zijn.
Voor mij zal het een reden zijn om voorlopig maar naar een andere sauna uit te kijken.
Ook vraag ik mij af waarom je moet reserveren, het is zo druk dat je in een wachtrij staat om in het buiten bubbelbad plaats te kunnen nemen.
Kortom overvol. de binnen bubbelbaden zit je in als haringen in een ton , ook niet echt relaxt .
Er zijn dus vele dingen die echt verbeterd kunnen worden.
Een dagje sauna voor 2 personen komt tegenwoordig al gauw op € 100,-- . En gezien de prijs en kwaliteit is dit niet erg overeenkomstig.
Vriendelijke groeten
Cees Flipsen

Positieve punten tijdens je bezoek

Helaas heb ik geen positieve punten kunnen ontdekken. Moet wel zeggen dat de sauna's en zwemgelegenheden mooi schoon zijn

Verbeterpunten of suggesties

Het lunch buffet op de schop gooien en maak er een ontbijt buffet van . Zou zeggen ga eens kijken bij een van der Valk hotel. Daar is het ontbijt buffet zeer uitgebreid en niet duur ( verschilt per... Het lunch buffet op de schop gooien en maak er een ontbijt buffet van . Zou zeggen ga eens kijken bij een van der Valk hotel. Daar is het ontbijt buffet zeer uitgebreid en niet duur ( verschilt per Hotel maar gemiddeld € 15,-- pp)