Eenvoud van reserveren
Service tijdens bezoek
7.8/10
Faciliteiten
Arrangement/ entree

Prachtige sauna, de opgietingen zijn echt een aanrader. Het water van de baden lijkt echter kouder dan voorheen, het scrubzout is vervangen door goedkope douchegel met bolletjes (enorme afknapper,... Prachtige sauna, de opgietingen zijn echt een aanrader. Het water van de baden lijkt echter kouder dan voorheen, het scrubzout is vervangen door goedkope douchegel met bolletjes (enorme afknapper, neem nu, net als veel anderen, eigen douche spullen mee. Doordat er nu vaak kortingsacties zijn komt er ook publiek die zich weinig aantrekt van de regels van de sauna, jammer! De website werkt mobiel erg slecht en bij de receptie moet bij entree en het verlaten van de sauna altijd vrij lang wachten. Restaurant te duur, ik koop daar uit principe niks.

Positieve punten tijdens je bezoek

Prachtige sauna, de opgietingen zijn fantastisch.

Verbeterpunten of suggesties

Het water van de baden lijkt echter kouder dan voorheen, het scrubzout is vervangen door goedkope douchegel met bolletjes en doordat er nu vaak kortingsacties zijn komt er ook publiek die zich... Het water van de baden lijkt echter kouder dan voorheen, het scrubzout is vervangen door goedkope douchegel met bolletjes en doordat er nu vaak kortingsacties zijn komt er ook publiek die zich weinig aantrekt van de regels van de sauna, jammer! De website werkt mobiel erg slecht en bij de receptie moet bij entree en het verlaten van de sauna altijd vrij lang wachten. Restaurant erg duur.

Lekker relaxen, restaurant valt een beetje tegen

Heerlijk ontspannen! Ondanks dat het " druk" is, heb je absoluut niet het gevoel dat het te druk is.

Positieve punten tijdens je bezoek

Opgietingen altijd super, vriendelijk personeel

Verbeterpunten of suggesties

Prijs kwaliteit restaurant eens onder de loep nemen. In het algemeen!
Soepje van deze kwaliteit voor 6,50?
Heel klein bakje friet3,50? Kan maar dan wel echte frieten!

Laura Pinna

Friday 19 Feb

Positieve punten tijdens je bezoek

Well lit, and overall beautiful.

Verbeterpunten of suggesties

The lounge chairs and beds ar always occupied. I've never had the good fortune of securing a bed! People sleep for hours without consideration of others. Perhaps you can have a limit of 2 hours... The lounge chairs and beds ar always occupied. I've never had the good fortune of securing a bed! People sleep for hours without consideration of others. Perhaps you can have a limit of 2 hours for the beds?

Merel

Spa Zuiver is een fijne sauna, groot en mooi, met genoeg keuze aan sauna's, stoombaden en bubbelbaden. Boven lekker tijdschriften lezen en de lunch is lekker ! Wel kan het ietsje schoner en... Spa Zuiver is een fijne sauna, groot en mooi, met genoeg keuze aan sauna's, stoombaden en bubbelbaden. Boven lekker tijdschriften lezen en de lunch is lekker ! Wel kan het ietsje schoner en scrubzout ? ja fijn!

Positieve punten tijdens je bezoek

Vriendelijk Personeel, Spa Zuiver is groot en oogt luxe, veel keuze aan sauna's etc. Opgietingen zijn leuk. Lekker en veel eten (de rundersaté en de salade met sesamkip mmmmm). Fijn zwembad, fijne... Vriendelijk Personeel, Spa Zuiver is groot en oogt luxe, veel keuze aan sauna's etc. Opgietingen zijn leuk. Lekker en veel eten (de rundersaté en de salade met sesamkip mmmmm). Fijn zwembad, fijne bubbelbaden.

Verbeterpunten of suggesties

Ik vond het niet altijd even schoon, voor de toiletten in het begin (net als je binnen bent), lagen grote plassen water waar haren indreven, dat zou een medewerker bijv. regelmatig even bijeen... Ik vond het niet altijd even schoon, voor de toiletten in het begin (net als je binnen bent), lagen grote plassen water waar haren indreven, dat zou een medewerker bijv. regelmatig even bijeen kunnen dweilen. De vorige keer was in de ligbaden een inlegkruisje van een bikini geplakt, hoe vaak wordt er schoongemaakt in spa zuiver? De zeep en shampoo was niet bijgevuld, meerdere waren op. Scrubzout zou heel fijn zijn! Meerdere sauna's waren niet écht heet, de infrarood sauna deed het volgens mij niet. Doordat de sauna zo groot is is het vrij koud als je in de grote ruimte loopt. En jongens, badkleding op donderdag? Dat vind ik echt idioot en dat betekent dat ik niet meer ga komen op donderdag, heel erg jammer !

Mooie plek met fijne sfeer. Helemaal tot rust gekomen

Mooie locatie, fijne sfeer

Verbeterpunten of suggesties

Er is geen uitgebreid vegetarisch aanbod in het restaurant en bij de hapjes. Laat staan veganistisch. Toch jammer als je jezelf wil verwennen (en geen andere mogelijkheid hebt dan op lokatie eten)... Er is geen uitgebreid vegetarisch aanbod in het restaurant en bij de hapjes. Laat staan veganistisch. Toch jammer als je jezelf wil verwennen (en geen andere mogelijkheid hebt dan op lokatie eten) om te moeten kiezen tussen honger, of je principes laten varen/gedwongen dierlijke producten eten. (ik heb een broodje met -overdadig veel- kaas gehad, en een cappuchino met koemelk omdat er geen alternatief was...) Ook de bittergarnituur zou een stuk plantaardiger kunnen, lijkt me lekker!

Erna

Een heerlijk relaxed dagje, het gevoel dat we alle tijd hadden. Veel verschillende sauna's om zo de saunagangen prettig op en af te kunnen bouwen. Ontspannen in het caldarium is zó zalig, dat heb ik... Een heerlijk relaxed dagje, het gevoel dat we alle tijd hadden. Veel verschillende sauna's om zo de saunagangen prettig op en af te kunnen bouwen. Ontspannen in het caldarium is zó zalig, dat heb ik nog nergens anders zo ervaren.

Positieve punten tijdens je bezoek

Voor de eerste keer op woensdag geweest, fijn rustig! Heerlijk ontspannen dagje gehad.

Verbeterpunten of suggesties

De dame die ons in het restaurant ontving, was niet erg vriendelijk. Wij: "We willen graag een tafel reserveren voor vanavond!" Stilte. Wij: "Om half 6 graag."

Heerlijke dag, genoten van alle sauna's en het lunchbuffet. Het was wel erg druk (donderdag) en ik ben bang dat als straks donderdag ook badkledingdag wordt de overige dagen overvol worden.

Geen.

Verbeterpunten of suggesties

Ik vond het reserveren op de website frustrerend, op tablet en telefoon. Ook is er niet genoeg informatie over de verschillende mogelijkheden om een hapje te eten, meer détails en prijzen misschien... Ik vond het reserveren op de website frustrerend, op tablet en telefoon. Ook is er niet genoeg informatie over de verschillende mogelijkheden om een hapje te eten, meer détails en prijzen misschien een goed idée?

Spa Zuiver betekent altijd een dag genieten, wat voor weer het ook is. Met mijn stressvolle baan geniet ik van te voren al als ik weer een dagje gepland heb, de dag zelf heerlijk ontspannen, lekker... Spa Zuiver betekent altijd een dag genieten, wat voor weer het ook is. Met mijn stressvolle baan geniet ik van te voren al als ik weer een dagje gepland heb, de dag zelf heerlijk ontspannen, lekker eten, bijpraten en uitrusten. En daarna vol energie en ontspannen nog lekker nagenieten ( en stiekum alweer in gedachten een nieuwe datum vrijplannen in mijn agenda.

Positieve punten tijdens je bezoek

De enorme servicegerichtheid van de baliemedewerkers en al het overige personeel. Geven je altijd een heel welkom gevoel.

Verbeterpunten of suggesties

Een koude douche bij ruimte bij de houtskoolsauna toevoegen. Nu is er alleen een lauwe douche mogelijk voorafgaand aan het koude dompelbad.
De gescheiden kleedkamers voor mannen en vrouwen...
De gescheiden kleedkamers voor mannen en vrouwen werken niet. ( Vind ik zelf geen probleem maar nu staat er een bordje dames op de kleedkamer terwijl het gewoon gemengd is ).
De tosti op het menu was wel heel karig gevuld met kaas.

Corry Jongeling

Heerlijk ontspannend de dag door van 10.30-19.00 uur. Je kunt na zo'n dagje sauna de wereld weer aan.

Positieve punten tijdens je bezoek

2 maal een opgieting bezocht, daarna de beloofde glimlach op mijn gezicht na de koeling. Zalig. Het lunchbuffet met zijn heerlijke zalm en smoothies was weer genieten.

Verbeterpunten of suggesties

Lichtsauna (licht maken voor de juiste beleving en af en toe frisse lucht erin om benauwdheid te voorkomen). Ik heb geen lift gezien voor mensen met een handicap, misschien gemist?