Eenvoud van reserveren
Service tijdens bezoek
7.8/10
Faciliteiten
Arrangement/ entree

Mijn vriendin en ik hadden een heerlijk relaxdagje. Ik ga graag naar Spa Zuiver vanwege het vriendelijke personeel en de fijne entourage.
Het complex wordt goed onderhouden en is schoon.

Positieve punten tijdens je bezoek

Een prachtig complex dat groot genoeg is om het niet als druk te ervaren en klein genoeg om er je thuis te voelen.
De opgietingen zijn heerlijk. Prettig dat er niet een heel verhaal aan vooraf ging maar een paar korte aandachtspunten werden meegegeven voor mensen die nieuw waren.
Zeer vriendelijk personeel.

Verbeterpunten of suggesties

Het scrubzout moet echt terug!
Jammer dat het masker niet meer wordt gegeven wegens personeelstekort. Dat zijn net van die dingen die het extra plezierig maken.
Er kwamen twee...
Het scrubzout moet echt terug!
Er kwamen twee jongemannen met zwemkleding de Spa binnen op zaterdag. Niet echt prettig. Beide jongens hebben het op verzoek van de medewerkster uitgedaan maar één jongen is verder gegaan in z'n onderbroek! Er was ook een jongedame met een slipje of zwembroekje aan. Dat hoort wat mij betreft echt niet. Laten deze mensen dan vooral op de dinsdag gaan.
Het lunchbuffet is fors in prijs omhoog gegaan (10 euro meer) en dat is jammer. De lunch smaakte overigens heerlijk. Grote keus uit warme en koude gerechten. Het enige dat, volgens mij, anders was dan voor de prijsverhoging is dat er 3 sapjes zijn toegevoegd aan het buffet.

Erik

Het was weer een heerlijke dag in Spa Zuiver. Drie opgietingen, allemaal even lekker, een paar gewone sauna's, stoombad, prima. Lekker gegeten, jammer dat er geen port geschonken wordt, maar we... Het was weer een heerlijke dag in Spa Zuiver. Drie opgietingen, allemaal even lekker, een paar gewone sauna's, stoombad, prima. Lekker gegeten, jammer dat er geen port geschonken wordt, maar we blijven het vragen :-) . Toevallig liepen we tegen de klankschaalsessie aan waarvan we helemaal niet wisten dat ie er was... erg van genoten. Volgende maand weer!

Positieve punten tijdens je bezoek

De klankschaalsessie was een hele fijne verrassing.

Gelukkig geen kaartjes nodig voor de opgietingen.

Verbeterpunten of suggesties

De temperatuur van het zwembad leek lager dan anders, hoewel dit volgens de receptie niet bewust gedaan was..verder waren de slangen van de koude handdouches beiden kapot waardoor er nogal wat koud... De temperatuur van het zwembad leek lager dan anders, hoewel dit volgens de receptie niet bewust gedaan was..verder waren de slangen van de koude handdouches beiden kapot waardoor er nogal wat koud water alle kanten opspoot.

Voor mij prima, maar voor mijn vriendin zijn de dompelbaden en de koude douches te koud. Er zijn andere sauna's (Schiedam) waarvan de dompelbadtemperatuur voor haar ideaal is.

Het twee-gangen menu zit een beetje raar in elkaar en is soms amper goedkoper, ook is onduidelijk wat er wel en niet voor te kiezen is ( moet het op 1 van de 6 krijtborden staan of niet?)

Het was een heerlijke avondje ontspannen.............ondanks het massale verdween iedereen en kan je toch overal heerlijk van genieten. Zeker de moeite waard om te relaxen

Helemaal top !

Positieve punten tijdens je bezoek

Het was een ultiem dagje genieten, heerlijke sauna,s, opgieting van Maarten helemaal TOP !!
En in de avond was het zeer romantisch met de prachtige verlichting.....

Zo door gaan !
Graag weer mee doen met optimel aktie...

jose

Mooie moderne sauna met veel faciliteiten. De opgietingen zijn heerlijk.

Mooie moderne sauna met veel faciliteiten. De opgietingen zijn heerlijk.

Minder positief ben ik over het lunchbuffet. De prijs hiervan is verhoogd van 12,50 naar 22,50. Reden die werd gegeven is dat het buffet vernieuwd en aangepast is. Daar hebben we weinig van gemerkt. Er staat nagenoeg hetzelfde, het enige dat echt nieuw is zijn de sapjes (uit pak) die je nu ook onderdeel van het buffet uitmaken. Prijs/kwaliteit staat niet meer in verhouding

Schoon en heerlijke opgietingen

Verbeterpunten of suggesties

Prijs kwaliteit van het lunchbuffet

Wilma

Samen met mijn zus geweest, die niet in de sauna mag ons toch uitstekend vermaakt. Er zijn voldoende andere faciliteiten. Wij hebben er een lange dag van gemaakt. Voor herhaling vatbaar.

Positieve punten tijdens je bezoek

Ruim opgezet en voldoende faciliteiten naast het sauna ritueel.

Verbeterpunten of suggesties

Mis de mogelijkheid om gebruik te maken van het scrubzout.

IH .De Munk

Opgieting heel geweldig .

Verbeterpunten of suggesties

Jammer dat het srub bij de douchbak er niet meer zijn , zou het prettig vinden als het weer aanwezig zou zijn?

Mary

Topdagje ontspannen en culinair genieten..wat een topkoks werken er bij Spa Zuiver en heel belangrijk , het personeel is super vriendelijk. Dat maakt het ontspannen gevoel compleet!

Positieve punten tijdens je bezoek

Culinair genieten, schoon, vriendelijke medewerkers

Ga zo door

Lekker

de opgietingen.

Verbeterpunten of suggesties

Er mag wel een bordje bij de receptie komen te staan: "Wie jarig is mag gratis naar binnen". Ik was afgelopen week op mijn verjaardag daar, maar wist dus niet dat het gratis was :-(
Verder...
Verder vind ik het prettig als er één van de vijf sauna's een praatsauna is. Twee keer per jaar kom ik daar met een vriend die ik lang niet heb gesproken en dan kunnen we moeilijk stil blijven in de sauna...

Melis

Prima sauna. Makkelijk bereikbaar, ook met openbaar vervoer. Heerlijke ontspannen dag gehad. Spa Zuiver heeft een mooie, luxe uitstraling met vriendelijk personeel. De opgieting is een echte... Prima sauna. Makkelijk bereikbaar, ook met openbaar vervoer. Heerlijke ontspannen dag gehad. Spa Zuiver heeft een mooie, luxe uitstraling met vriendelijk personeel. De opgieting is een echte aanrader!

Verbeterpunten of suggesties

Enige nadeel vind ik dat er tijdens deze opgieteng niet aan de stilte regel werd gehouden. Dit was overigens op meerdere plekken binnen Spa Zuiver het geval. Daarnaast is het jammer dat de... Enige nadeel vind ik dat er tijdens deze opgieteng niet aan de stilte regel werd gehouden. Dit was overigens op meerdere plekken binnen Spa Zuiver het geval. Daarnaast is het jammer dat de klankschalensessies niet iedere dag gegeven worden.

Een scrub/extra rustruimte zouden deze sauna nog meer optimaliseren.