Triest
Positieve punten tijdens je bezoek
Verbeterpunten of suggesties
Gratis entree verjaardag terug, Leren koken, koks laten komen uit Loetje of Sanadome, na alle kritieken nog geen verbetering.
Heb genoten van de rust en het buitenleven in Spa Zuiver!! Het opgieten miste ik wel, maar de klank- sessie maakte veel goed
Geen ben zeer tevreden huiswaarts gegaan
Fijn na Corona tijd weer spa dag te hebben genoten, alles was superschoon en rustig.
Goed dat alleen dinsdag nog een badkledingdag is.
Zeer gastvrije dames bij de receptie/entree en top bediening in het restaurant. Daarnaast was alles echt schoon en hygiënisch, echt complimenten voor onderhoudspersoneel.
Het weer werkte goed mee ???. De sauna’s waren goed op temperatuur. Gastvrouwen waren weer gezellig gastvrij aanwezig. De tuin zag er verzorgd uit.
Uitchecken is flink verbeterd.
Indien mogelijk openingstijd weer herstellen naar 9.00u en natuurlijk weer opstarten van opgietingen.
Jammer dat de VakantieVeilingen zijn gestopt.
De hoeveelheid bezoekers en de schone sauna’s
Zoals altijd; schoon, fris, fijne sauna’s en een prettige bediening. De Coronamaatregelen zijn duidelijk zonder dat ze de sauna-ervaring beïnvloeden. In de sauna’s heb je ruimte genoeg. Er zijn...
De maximale aantallen per sauna/bad voor dit moment op de website noemen, dat was voor mij onduidelijk en daarom moeilijk in te schatten wat de maatregelen voor onze beleving zouden doen. Wat...
Alles duidelijk aangegeven. Looproutes, aantal gasten per ruimte. Lekker rustig.
Opgietingen weer opstarten. Maar daar kan Zuiver niets aan doen.
Nieuwe loungebedden.
Minder drukte.
Zsm graag weer opgietingen.
Orde, rust en hygiëne top
Vanwege corona 'klankschalen' in de yoga ruimte waar het 'koud' is, wellicht even aanraden aan de deelnemers om n badjas aan te doen.