Eenvoud van reserveren
Arrangement/ entree

Tjeu Borremans

Lekker ontspannen!

Positieve punten tijdens je bezoek

Heerlijk ontspannen in mooie sauna’s, duidelijke bewegwijzering ivm Corona maatregelen. Iedereen houdt er goed rekening mee. Complimenten voor het personeel!

Verbeterpunten of suggesties

De menukaart mag wel meer creatiever worden met name voor vegetariërs.

Herman van Temmen

Top hoe hier met de huidige covid19 situatie wordt omgegaan. Super

Aanpassingen die zijn gedaan

Bondarenko

12-07 voor het eerst in 4 maanden naar SPA geweest. Hamam geboekt. De behandelaar Rob was gewoon geweldig! gentel, zorgvuldig en zeer professioneel. bedankt Rob. Bedankt SPA Zuiver.

schoon, comfortabel

misschien 5 riet kaart is een idee? was heel handig

Mathijs

Fijne (post COVID) sauna-ervaring!

Positieve punten tijdens je bezoek

Er is duidelijk aangegeven wat looproutes en maximum aantallen in baden en sauna's zijn, terwijl het ook rustig en ongedwongen blijft aanvoelen.

Verbeterpunten of suggesties

Soms gaan mensen in baden liggen zodat geen 1,5m afstand mogelijk is. Je zou de ligplekken in de baden bij de ingang kunnen markeren.

Heerlijk

Positieve punten tijdens je bezoek

Het was lekker rustig en genoeg ruimte. Super lekker gegeten.

Goed eten

Geen bedrijf

Ben gisteren zaterdag 11 juli met mijn vriendin naar de sauna gegaan was weer heerlijk alles goed geregeld. 1.5 meter afstand top sauna schoon en groot
Enige minpunt de gasten houden zich niet...
Enige minpunt de gasten houden zich niet aan de aantallen in de bubbelbaden
Zo jammer terwijl het is aangegeven
Tip voor Spa misschien zij de aantallen niet goed aangeven want in de eerste instantie had ik dat ook niet gezien .ik werd duidelijk gemaakt door mijn vriendin. (Bubbelbaden)!!!

Schone wellness

Aantallen bubbelbaden duidelijker aangeven

Carola

Fijne en erg mooie sauna! Heerlijk rustig!

Positieve punten tijdens je bezoek

Prettige sfeer, rustig, schoon.

Verbeterpunten of suggesties

De keuken was al gesloten om 20:30.

Buur

Vandaag heerlijk gerelaxed in een ongekend rustig Spa Zuiver. Vrij groot minpunt: je kunt er niet echt lekker eten. Bijna alle vegetarische gerechten worden bestrooid met gigantische brokken... Vandaag heerlijk gerelaxed in een ongekend rustig Spa Zuiver. Vrij groot minpunt: je kunt er niet echt lekker eten. Bijna alle vegetarische gerechten worden bestrooid met gigantische brokken jackfruit. Ik had trek in de heerlijke uitsmijter die voorheen op de kaart stond. Nu nam ik uit arrenmoede de vegetarische curry: echt vies: de brokken jackfruit als hondenbrokken over de curry. Wel gemeld bij de receptie dat de goede uitsmijter terug moet op de kaart: mag best duurder, liever een lekker maar duur gerecht dan een duur maar smerig gerecht. De bonbon bij de koffie was wél lekker!

Positieve punten tijdens je bezoek

Het personeel is altijd super aardig!

Verbeterpunten of suggesties

De kaart: de kwaliteit van het eten moet echt beter: ook mijn niet-vegetarische partner eet niet lekker bij jullie.

Ariena van Wageningen

Prima verblijf voldoende rust en ruimte

Heerlijk rustig en overzichtelijk

Geen suggesties

Sandra Kemna

Heerlijke, ontspannen dag in een mooie sauna

Positieve punten tijdens je bezoek

Erg mooie sauna met ruime, mooie sauna's. Heerlijk buitenbad. Relaxte bubbelbaden, mooie doucheruimtes, lekker stoombad met echt goede, warme stoom (dat heb ik wel eens anders ervaren bij andere... Erg mooie sauna met ruime, mooie sauna's. Heerlijk buitenbad. Relaxte bubbelbaden, mooie doucheruimtes, lekker stoombad met echt goede, warme stoom (dat heb ik wel eens anders ervaren bij andere sauna's), mooi onderhouden tuin met veel groen en een gezellig restaurant met zeer vriendelijk personeel. Jammer dat er door corona nog geen opgietingen waren, die had ik ook graag meegemaakt maar wij komen zeer zeker terug!

Verbeterpunten of suggesties

Prijzen in de horeca zijn vrij hoog. Mag iets meer keuze op de menukaart voor wat schappelijkere prijzen. Ook het parkeergeld vind ik vreemd en ook nog behoorlijk duur, als je langer dan 5 uur... Prijzen in de horeca zijn vrij hoog. Mag iets meer keuze op de menukaart voor wat schappelijkere prijzen. Ook het parkeergeld vind ik vreemd en ook nog behoorlijk duur, als je langer dan 5 uur blijft, is het 15 euro. Dat moet je dus eigenlijk bij je entreeprijs optellen. Het is de eerste sauna die ik ken in Nederland, en we gaan echt al 15 jaar minimaal 1 keer per maand een hele dag ergens in Nederland naar de sauna, waar je parkeergeld moet betalen.