Eenvoud van reserveren
Faciliteiten
Arrangement/ entree

Geen prettige sauna,
Geen prettige sauna,
Bubbelbaden en douches zijn vrij koud ingesteld, 35 graden. Zwembad is ook vrij koud. De horecagelegenheid is veel te hoog geprijsd, echt idioot zo duur. Staat niet in verhouding me tg wat je krijgt.

Positieve punten tijdens je bezoek

Het ziet er op het eerste gezicht mooi uit. Daar is meteen ook alles mee gezegd.

Verbeterpunten of suggesties

Een bubbelbad of hottub hoort op zn minst een graad of 38 te zijn. Anders is het alleen in het begin lekker om erin te zitten.
Alle sauna's zijn stilte sauna's. Ook de stoombaden en infrarood...
Alle sauna's zijn stilte sauna's. Ook de stoombaden en infrarood mag je niet praten. Is lastig als je wilt bijkletsen.....

Ramon

Zaterdag 21 december bezocht. Winter arrangement is uitermate goed bevallen. Ziet er geweldig uit. Fijne professionele opvoeringen. Niet te druk en heerlijk gegeten. Super ervaring. Komen zeker... Zaterdag 21 december bezocht. Winter arrangement is uitermate goed bevallen. Ziet er geweldig uit. Fijne professionele opvoeringen. Niet te druk en heerlijk gegeten. Super ervaring. Komen zeker terug. Ramon en Deb.

Hygiëne, drukte, Eten goed, Opgietingen

Parkeerkosten vielen tegen

Luc

Teleurgesteld

Ruime omkleed ruimte

Verbeterpunten of suggesties

Crowed management. Was het druk.

Jan hollander

Wij vonden het te kil/steriel en klinisch aanduiding van sessies vond ik niet duidelijk

Positieve punten tijdens je bezoek

dat ons gewezen werdt op gratis parkeren terwijl we al voor het spa centre stonden waar we moesten betalen

Verbeterpunten of suggesties

wij vonden het te steriel en klinisch

Heerlijk dagje sauna
Flink minpuntje was bij aankomst om 13 uur dat de eerste opgieting pas om 16 uur was.

Opgieting is perfect!

Verbeterpunten of suggesties

Prijzen in restaurant zijn pittig. Dan is de verwachting bij friet niet het restant frietafval. Verder prima gegeten.

Grote groepen zonder manieren
Parkeren voor paar uur 14,50

Massage goed

Gratis Drinkwater punten

Karin

Heerlijke dag gehad.

Positieve punten tijdens je bezoek

Veel opgietingen, schone en ruime faciliteiten.

Verbeterpunten of suggesties

Catering veel te duur. Dagkaart parkeren schandalig duur. Achterhaalde lectuur.

Fijne dag doorgebracht bij SpaZuiver.

Positieve punten tijdens je bezoek

Schone ruimten en sauna's. Mooie sauna's. Mooie buitenruimte ook. Heerlijke gember/sinaasappelthee. In huis gebakken soepstengels van m'n sauna partner waren heel erg lekker en zagen er erg leuk uit.

Verbeterpunten of suggesties

De bospaddenstoelen ravioli met room was te doorgekookt, de ravioli viel spontaan in stukken van m'n vork af. Voor bijna 19 euro vind ik dit niet goed genoeg en als ik zelf kok was geweest had dit... De bospaddenstoelen ravioli met room was te doorgekookt, de ravioli viel spontaan in stukken van m'n vork af. Voor bijna 19 euro vind ik dit niet goed genoeg en als ik zelf kok was geweest had dit de keuken niet uit gegaan. Ook de paddenstoelen smaak was niet heel erg aanwezig. Dit heb ik na het eten uitgesproken tegen de bediening maar het bord heb ik desalniettemin leeggegeten omdat ik honger had en geen zin aan 'gedoe'. Jaren eerder had ik een klacht over het eten: medium rare biefstuk was meer dan doorbakken en toen duurde het heel lang voordat ik een nieuwe, wederom doorbakken biefstuk terug kreeg.

Het vuur in de sauna met de houtkachel was tot 2 keer toe bijna uit en dan vind ik de sauna te koud.

Ik vind het jammer dat er in de hele mooie Japanse sauna zo'n sterk machine geluid te horen is.

Saskia

Na een tijdje hoogspanning, heerlijk weer in laagspanning komen.

Hygiëne en comfort

Verbeterpunten of suggesties

Douches en wc vaak te druk onder de trap

Raquel

We hebben een heerlijke avond gehad. Alleen ik ben nu een paar keer achter elkaar geweest en dan maak je ook altijd gebruik van het restaurant, maar die wat oudere man die dat als host staat heeft... We hebben een heerlijke avond gehad. Alleen ik ben nu een paar keer achter elkaar geweest en dan maak je ook altijd gebruik van het restaurant, maar die wat oudere man die dat als host staat heeft een hele onaangename houding. Je komt om een lekkere ontspannen dag te hebben, maar hij kan dat behoorlijk verpesten. Je vraagt of er plek is en het antwoord is enkel ‘nee’, geen uitleg of communicatie verder. Als je dan doorvraagt krijg je een enorm geïrriteerde blik terug. Dit is nu al twee keer achter elkaar het geval en dat is zonde want verder is het een fijne sauna.

Positieve punten tijdens je bezoek

De variatie en rust in de sauna’s zelf

Personeel restaurant