Eenvoud van reserveren
Service tijdens bezoek
7.8/10
Faciliteiten
Arrangement/ entree

Lekker ontspannen in een ruime wellness.

uitstekende opgietingen

Verbeterpunten of suggesties

menukaart regelmatig wijzigen!!!!!!! Prijs/kwaliteit van de gerechten teleurstellend.
Schoonmaal ondermaats, vaak haren in de doucheruimtes.

Rozen

Haren tussen mijn vingers in het zwembad, erg vies! Bovendien waren de opgietingen een nare ervaring, veel te veel blote lichamen op een kluitje en die grote sauna was zelfs koud, niet fijn als je... Haren tussen mijn vingers in het zwembad, erg vies! Bovendien waren de opgietingen een nare ervaring, veel te veel blote lichamen op een kluitje en die grote sauna was zelfs koud, niet fijn als je eerst met 80 mensen in een lange rij buiten hebt staan wachten in de kou! De heetste sauna is de Finse, maar ook die wordt niet echt heet.
Verder werkte het kluisjessysteem niet goed, kluisje ging niet open en er was niemand on de buurt om deze te helpen openen, dus stress!
Ook was het veel te druk op een woensdagmiddag.

Positieve punten tijdens je bezoek

Lekkere shampoo, mooie tuin.

Verbeterpunten of suggesties

Hetere sauna's, zwembad van haren ontdoen, ander kluisjessysteem, minder mensen toelaten. Een plek om je handdoek te drogen zou fijn zijn!

Robert

Op de Sauna valt niets af te dingen. Hier is voor ieder wat wils. Het is wel jammer dat er zoveel moet worden betaald voor het parkeren.

Positieve punten tijdens je bezoek

Op zich lekker ruim opgezet. Een prima sauna om naartoe te gaan.

Verbeterpunten of suggesties

Het restaurantgedeelte gaat hard achteruit. De prijzen stijgen gestaag door. 20% prijsstijging in korte tijd en gelijktijding 20% minder op je bord. Kwaliteit is prima, maar de hoeveelheden in... Het restaurantgedeelte gaat hard achteruit. De prijzen stijgen gestaag door. 20% prijsstijging in korte tijd en gelijktijding 20% minder op je bord. Kwaliteit is prima, maar de hoeveelheden in combinatie met de prijs zijn lachwekkend. Ook de bediening is verre van vrolijk te noemen. Je kan bij sommigen slechts in de Engelse taal bestellen. De gastvrijheid is ver te zoeken. Een ontzettend uitgekleed verhaal waarbij het uitsluitend om keiharde Euro's lijkt te draaien. Trieste ontwikkeling. Eten kan je beter elders doen tenzij je echt graag van je geld af wilt.

Saida

Vreselijk tuig wat daar komt, Marokanen die schreeuwen, voordringen bij de opgieting, beveiliging kijkt toe zegt geen woord.
Heb 120 euro betaald en ben uiteindelijk thuis gekomen met...
Heb 120 euro betaald en ben uiteindelijk thuis gekomen met hoofdpijn.
Na, 18,00uur lijkt wel een dierentuin. Vreselijk nooit meer.

Positieve punten tijdens je bezoek

Het is gewoon een super mooie sauna, maar helaas wat ze daar toelaten tijdens baddagen, lijkt wel een speeltuin.

Verbeterpunten of suggesties

Betere beveiliging en dat de bezoek dat jullie daar toelaten respect toont voor andre bezoekers.

Zadana

Fijne relaxte sfeer, mooie sauna’s en schone douches

Positieve punten tijdens je bezoek

Mooie sauna’s in een mooie omgeving

Verbeterpunten of suggesties

Jammer dat andere bezoekers geen borden lezen mbt slippers buiten de sauna’s en douchen voor en na een saunagang

Tessa

Heerlijke ontspannen dag in Spa Zuiver

Positieve punten tijdens je bezoek

Heerlijke ontspanningsmassage door een aardige masseur. Vriendelijk personeel bij de receptie. Lekkere latte machiato en even lezen in de relaxruimte op mijn e-reader. Daarna een powernap en... Heerlijke ontspanningsmassage door een aardige masseur. Vriendelijk personeel bij de receptie. Lekkere latte machiato en even lezen in de relaxruimte op mijn e-reader. Daarna een powernap en vervolgens genieten van verschillende saunamogelijkheden.

Verbeterpunten of suggesties

Drukke in de middag en de prijzen voor parkeren en drinken aanpassen. Deze zijn echt te hoog en niet aantrekkelijk.

Hans

Genoten van een prachtig Japanse Relax moment, authentiek en waande mij en m'n vriendin samen in Azië! Het is een mooie zonnige dag eind november, dan is een sauna bij Spa Zuiver extra fijn!
De opgieting en klankschalen sessie was héél intens!
Het was een prachtige dag, we komen gauw weer een dag genieten.

Professionele medewerkers

Hangers in de kluisjes

B.J. Zonneveld

Goed, sauna zoals het zijn moet, geen poespas

Positieve punten tijdens je bezoek

Goed verloop van publiek over diverse sauna's

Verbeterpunten of suggesties

Klein beetje verlichting bij of in de zandlopers. Sommige zijn niet te lezen

Spa Zuiver is normaliter een aanrader, jammer dat het restaurant boven weer niet open was op dinsdag. Bij binnenkomst beneden voelde het meteen koud aan, dit ben ik niet gewend in Zuiver. Boven in... Spa Zuiver is normaliter een aanrader, jammer dat het restaurant boven weer niet open was op dinsdag. Bij binnenkomst beneden voelde het meteen koud aan, dit ben ik niet gewend in Zuiver. Boven in de lounge tochtte het verschrikkelijk en geen plaids te bekennen. De AC stond te loeien waardoor je niet echt kon relaxen. Kunnen de bedhoezen vervangen worden? Staat zo armoedig gescheurde kunststof hoezen waarop je zou kunnen relaxen. Het menu is goed, wel lekker gegeten. We hebben ons wel kunnen ontspannen.

Positieve punten tijdens je bezoek

Personeel is overwegend aardig en behulpzaam.

Verbeterpunten of suggesties

Klimaatbeheersing in spa/lounge gedeelte's kan zeker beter.

Yvonne

Heerlijke sauna. Lekker relaxen.

Sfeer is fijn

Verbeterpunten of suggesties

Tip: vegan-recepten op kaart zetten in restaurant. Wel van deze tijd.
Tip: waterpunten in de sauna