Eenvoud van reserveren
Service tijdens bezoek
7.8/10
Faciliteiten
Arrangement/ entree

Het leek wel een subtropisch zwemparadijs voor volwassenen. Er werd door alle faciliteiten geschreeuwd en het was erg onrustig. Tijdens de opgieting werd een discussie uitgevochten (do 10 januari,... Het leek wel een subtropisch zwemparadijs voor volwassenen. Er werd door alle faciliteiten geschreeuwd en het was erg onrustig. Tijdens de opgieting werd een discussie uitgevochten (do 10 januari, opgieting van 21.00 uur) over een slipper. Een respectloze discussie werd het. Toen mijn saunabezoek eindigde kon een van de bezoekers zijn 'kankerschoen' niet vinden in de kleedkamer en dat mocht ook iedereen horen. Al met al, Spa Zuiver richt zich op nieuwe doelgroepen. In ieder geval is het mij niet gelukt om rust te vinden in de Spa en mede met mij. Toen we bij de kassa stonden was het meisje hevig de klachten van meerdere klanten op aan het schrijven. Helaas werden de trouwe - rustige - klanten niet gecompenseerd. De mogelijkheden van de servicemedewerker was beperkt.

Fijne faciliteiten.

Verbeterpunten of suggesties

Meer toezien op rust en onrustige personen (mensen die schelden, ruziemaken, luidruchtig spreken) verwijderen uit de sauna.

Luna

Het was een fijn bezoek aan de spa. Het is schoon en er hangt een fijne sfeer. Wel was het wat aan de drukke kant. Ook het eten in het restaurant was erg goed!

Positieve punten tijdens je bezoek

Het eten in het restaurant, het personeel dat vriendelijk was, het gebruik van rituals producten en de hygiëne.

Verbeterpunten of suggesties

Het zou fijn zijn om nog een rustruimte te hebben!

We zijn met 5 collega’s naar jullie wellness gekomen voor een heerlijke ontspannings arrangement als bedrijfsuitje. Eerst heerlijk genoten van de spa en vervolgens een behandeling. Bij 4 van de 5... We zijn met 5 collega’s naar jullie wellness gekomen voor een heerlijke ontspannings arrangement als bedrijfsuitje. Eerst heerlijk genoten van de spa en vervolgens een behandeling. Bij 4 van de 5 dames was de behandeling heerlijk, en bij nummer 5 (die behandeld werd door een blanke man) stukken minder. De massage werd in hoog tempo gegeven en een slechte druk. Bij een andere dame was de massage heerlijk, alleen stond ze na 25 minuten op de gang. Helaas was er blijkbaar slecht gecommuniceerd tussen de medewerkers. Het dagje was over het algemeen heerlijk genieten, maar de minpunten zaten zeker bij de behandelingen.. jammer!

Positieve punten tijdens je bezoek

Spa, faciliteiten, hygiene, lekker rustig.

Verbeterpunten of suggesties

In de spa (de blanke man) en communicatie daar.

Liesbeth Trip

Het was een heerlijk ontspannende dag

Positieve punten tijdens je bezoek

Schoon, iedereen is heerlijk relaxed

Verbeterpunten of suggesties

Lounge area boven die in de avond gesloten was vind ik erg vreemd

Margreet Seijts

Prima sauna's genoeg ruimte.
Helaas klantonvriendelijk.

Heerlijke zwangerschapsmassage gehad

Verbeterpunten of suggesties

Klantvriendelijkheid in restaurant en bij receptie van massage zou veel beter kunnen. Suggestie: laat minder saunabezoekers toe in het complex.

Marc

Via vakantieveilingen een bon voor 2 personen gekocht. We dachten een dagje lekker relaxen dicht bij huis.
Reserveren ging prima. Aangekomen bij Zuiver ingecheckt voor onze dag welness. Dit liep uit op een grote teleurstelling.
Het stoombad en de sauna ging prima, als je je niet te veel stoort aan de luid pratende mensen. Eenmaal buiten, om even te relaxen na de sauna, leek het wel een zwembad bij een Turks all inclusive hotel. Alle bedjes bezet met handdoeken terwijl er weinig mensen te bekennen waren. Geen enkele mogelijkheid om ergens rustig te zitten en iets te drinken want ook het hele terras was vol. we zijn na 3 kwartier weer weggegaan. Echt een aanfluiting.

...

Minder mensen toelaten!

Opgietliefhebber LET OP! De opgietingen kun je hier nauwelijks nog opgietingen noemen. Voorgaande jaren was het veel beter hier. Wij komen in veel sauna's maar Spa Zuiver is wat ons betreft toch... Opgietliefhebber LET OP! De opgietingen kun je hier nauwelijks nog opgietingen noemen. Voorgaande jaren was het veel beter hier. Wij komen in veel sauna's maar Spa Zuiver is wat ons betreft toch echt de slechtste sauna geworden voor mensen die van opgietingen houden.
Er mogen geen warme opgietingen worden gegeven. Uit angst voor nieuwe gasten die het misschien te warm gaan vinden hebben wij vernomen. Ongelofelijk! Die kunnen toch beneden gaan zitten Spa Zuiver, net als in andere resorts gebruikelijk is???

De afgelopen periode hebben wij tijdens onze bezoeken gemerkt dat de saunameesters langere opgietingen geven en minder water gebruiken. Het resultaat laat zich raden: KOUD! En benauwd omdat het te lang duurt. Er lopen tijdens de opgietingen veel meer mensen weg dan vroeger.

Zelfs topper Ado lijkt zich in te houden met gebruik van water. Nee, iedereen die vaker naar de sauna gaat en van opgietingen houdt, moet Zuiver mijden als de pest.

Stoombad, keuken.

Verbeterpunten of suggesties

Ga eens bij andere sauna's kijken hoe daar wordt opgegoten en hoe ze omgaan met nieuwe gasten.

Amber

Ga regelmatig naar Spa Zuiver, altijd prima waar voor je geld en net publiek. Vandaag voor het eerst op een badkleding dag geweest omdat dat toevallig zo uitkwam. Geschokt door de totaal andere... Ga regelmatig naar Spa Zuiver, altijd prima waar voor je geld en net publiek. Vandaag voor het eerst op een badkleding dag geweest omdat dat toevallig zo uitkwam. Geschokt door de totaal andere sfeer en gedrag van mede-saunagebruikers. Er werd luidruchtig gepraat in de sauna's en als je er iets van zei kreeg je een snauw. Daarnaast was er een aantal duidelijk nogal gealcoliseerde jongemannen die zich niet wisten te gedragen tegen mij als vrouw alleen. Treurig dieptepunt was een Opgieting die voortijdig moest worden gestaakt omdat dronken mannen de saunameester in de maling namen. Betreffende man werd zeer agressief en uitte bedreigingen. Heel erg onprettig en onveilig gevoel. Snel mijn biezen gepakt en mijn verhaal gedaan bij de dames van de receptie. Daar keurig te woord gestaan, een excuses en een compensatie voor de schrik gekregen, heel netjes en daar is absoluut niets op aan te merken. Wel hoop ik dat Spa Zuiver iets doet aan dit soort groepen, want voor mij is dit echt treffen om nooit meer naar zo'n badkledingdag te gaan.

Positieve punten tijdens je bezoek

-prima service bij de balie

Verbeterpunten of suggesties

-meer controle op correct gedrag in sauna's en wat betreft intimiteiten
-weiger mensen die zich niet kunnen gedragen

Hele vervelende ervaring met onbeschofte gasten op badkledingdag( dinsdag)
Hele vervelende ervaring met onbeschofte gasten op badkledingdag( dinsdag)
Bewaking zet gasten eruit maar door wat daar aan vooraf gaat is de sfeer ernstig verpest......van relaxen geen sprake
Lawaai,sinasappel schillen,Lege bekers,lege shampoflessen en andere troep ligt in verschillende ruimtes en vanavond tijdens de opgieting van 21.00 uur een gewelddadige sfeer en respectloos gedrag naar het personeel door meerdere gasten.
Medelijden met het personeel om zo je werk te moeten doen en medelijden met gasten ( en mijzelf)die zich verheugen( en ook betalen voor) op een dagje bijkomen, maar in plaats daarvan gestresst en opgefokt naar huis gaan.
Mij zul je niet meer zien als gast in spa zuiver.

Verbeterpunten of suggesties

Verantwoorden aan gasten en personeel wat jullie met de gegeven feedback doen.......anders zonde van mijn energie om hier nu inhoud aan te geven.

Wil ik een sauna bezoek doorde weeks plannen... tot mijn verbazing kan dat niet eens. dinsdag, woensdag en donderdag badkleding dag? Dit nog nooit mee gemaakt. Dat het nu 1 keer per week is, zoals... Wil ik een sauna bezoek doorde weeks plannen... tot mijn verbazing kan dat niet eens. dinsdag, woensdag en donderdag badkleding dag? Dit nog nooit mee gemaakt. Dat het nu 1 keer per week is, zoals in de meeste sauna's kan nog. Maar drie dagen en dan elke week .... Jammer nu naar een andere sauna gegaan.

Positieve punten tijdens je bezoek

niet geweest, kon niet op de juiste dag boeken door badkleding dagen

Verbeterpunten of suggesties

minder badkleding dagen, 1 keer per week voldoende ( bij de meeste sauna's is dit op dinsdag )