Eenvoud van reserveren
7.8/10
Faciliteiten
Arrangement/ entree

Marijke van Eckeren

Altijd weer genieten. Leuke toevoegingen na de verbouwing. Vriendelijk personeel.

Positieve punten tijdens je bezoek

Drukte lost zich goed op. Personeel erg vriendelijk.

Vorige week met 3 vriendinnen naar SPA Zuiver. Bij de douches waren er mannen die uitgebreid ging staan kijken. De douche ruimte is daarom niet prettig.

Meer toezicht

I had a good experience

big and comfortable,

Verbeterpunten of suggesties

it would be nice if they have more showers and water pressure is not so strong and less water, not hot...

Vincent Lodder

Heerlijke middag gehad samen met mijn echtgenoot. Je bent weer eens heerlijk samen en praat eindelijk over wat anders dan de kinderen, je hebt weer eens echt aandacht voor elkaar en daarbij komt dat... Heerlijke middag gehad samen met mijn echtgenoot. Je bent weer eens heerlijk samen en praat eindelijk over wat anders dan de kinderen, je hebt weer eens echt aandacht voor elkaar en daarbij komt dat mijn vrouw door goed te ontspannen altijd weer van de fantastische ideeën krijgt. :)

Positieve punten tijdens je bezoek

Ontspannen sfeer en service.

Verbeterpunten of suggesties

Gaten die op een niet sociale manier andere gasten tot stilte manen. Maar ja, daar kunnen jullie ook niks aan doen.

Katja Sienknecht

Zo als altijd, heerlijk genoten!

Positieve punten tijdens je bezoek

Fijn dat de buitendouches bij de buitenspa weer zijn gemaakt! En de saunameesters doen hun werk subliem.

Verbeterpunten of suggesties

Het zou prettig zijn, als er meer met échte etherische oliën werd gewerkt. Vooral de geurcomposities met vage naam (herfst etc.) kunnen koppijn veroorzaken

Leonie van der Lip

Heerlijke sauna. Goede en schone faciliteiten. De sfeer is heerlijk rustig.

Verbeterpunten of suggesties

De muziek in de muzieksauna zou een klein beetje harder kunnen. Door het dompelbad in de ruimte er naast zijn er veel andere geluiden te horen. Hierdoor is de muziek nauwelijks hoorbaar.

Linda

Heerlijke ontspannen dag gehad. Twee keer een opgiets gehoord mee gedaan. De host bracht het heel leuk.

Heerlijk gegeten en de massage was ontspannend.

Positieve punten tijdens je bezoek

De host bij de opgietingen.

Verbeterpunten of suggesties

Jammer dat er niets iets van scrub bij de binnen douches.

Ik heb een heerlijke dag gehad! Heerlijk gegeten, goede en snelle bediening en een geweldige massage!

Positieve punten tijdens je bezoek

De massage was erg ontspannend, zeer goed

Verbeterpunten of suggesties

Altijd een heerlijke ervaring bij Spa Zuiver. Ik kom al jaren regelmatig in jullie sauna en ik heb weinig commentaar.
Ontvangst is goed en verzorging in de sauna is vriendelijk en...
Ontvangst is goed en verzorging in de sauna is vriendelijk en accuraat.
Een negatieve opmerking: In de avond zijn er vaak stelletjes die aan het zoenen zijn en niet van elkaar kunnen afblijven. Dit ervaar ik als vervelend.
Dit weerhoudt mij niet om weer te komen, maar misschien is het goed om daar wat op te letten.

met vriendelijke groet,

Kristel Schrijer

zie boven

zie boven

R. Berger

Heerlijk relaxte avond gehad in een prachtige moderne sauna, zeker voor herhaling vatbaar.

Positieve punten tijdens je bezoek

Schoon, modern, gezellig, lekker gegeten