Eenvoud van reserveren
Service tijdens bezoek
7.8/10
Faciliteiten
Arrangement/ entree

Heerlijke sauna om te ontspannen. Vooral de opgietingen zijn aan te bevelen.

Vriendelijke personeel. Fijne opgieting

Verbeterpunten of suggesties

Zwembad mag iets warmer. Minder toegangangkelijk als je slecht te been bent.

Klaas

Het was een heerlijk dagje naar Spa Zuiver, welke door hen was aangeboden vanwege mijn verjaardag. De opgietingen waren divers en heerlijk

Positieve punten tijdens je bezoek

Het was makkelijk om nog even een bezoekje te regelen voor een van de behandelingen

Anita

Heerlijk dagje wellness.

Positieve punten tijdens je bezoek

De opgietingen zijn erg fijn!

Verbeterpunten of suggesties

De tijden tussen de twee opgietingen ervaren wij als te lang, 13.00 en 16.30 uur, waardoor de opgieting van 16.30 bomvol zit en niet ontspannend is. Kaartjes bij de ingang van de sauna kan dit... De tijden tussen de twee opgietingen ervaren wij als te lang, 13.00 en 16.30 uur, waardoor de opgieting van 16.30 bomvol zit en niet ontspannend is. Kaartjes bij de ingang van de sauna kan dit voorkomen.
Ik bestelde een flesje "Oosterse notenmix", die bestond echter uit erg zoute pinda's met een aantal rijstzoutjes.
De sauvignon blanc was weinig smaakvol.
Tijdens de lunch één broodje vinden wij aan de karige kant.... zeker gezien de prijs!

Fijn dagje sauna

Goed personeel

Verbeterpunten of suggesties

Meer aanbod voor vegatarische gerechten in het restaurant

J. De Schout

Goed eten, vriendelijk personeel en het voelt nooit druk.

Probeer de mini-loempia's

Verbeterpunten of suggesties

Twee badpakdagen vind ik overdreven. Het zal allicht goed lopen, maar beperkt voor mij de dagen dat ik langs kan komen.

Bezoek met mijn dochter om 9.30 aan de Spa. Nog rustig zo begin van de morgen. Opvallend is de 'onfrisse' geur die door de hele Spa te ruiken is, in de kleedruimte ruikt het naar natte hond en in de... Bezoek met mijn dochter om 9.30 aan de Spa. Nog rustig zo begin van de morgen. Opvallend is de 'onfrisse' geur die door de hele Spa te ruiken is, in de kleedruimte ruikt het naar natte hond en in de Spa ruimte bij de douches en zwembad missen wij ook de typische saunageur. Hier ruikt het niet lekker fris jammer.

Positieve punten tijdens je bezoek

Rustig als de sauna net opengaat, ruime kleedruimtes, lekker zeep en shampoo bij de douches

Verbeterpunten of suggesties

zorg dat het overal fris ruikt, geef het personeel een 'vriendelijkheidscursus' zelden op een ochtend zoveel onvriendelijke medewerkers tegengekomen

Kom bijna wekelijks met een vriend naar Spa Zuiver en is elke keer weer heerlijk.
alles wordt tegenwoordig netjes bijgehouden en continu up to date gehouden

Positieve punten tijdens je bezoek

De op gietingen zijn meestal uitstekend

Verbeterpunten of suggesties

Volledig rookverbod zou ik appreciëren. Weet dat er een aparte buitenruimte voor is maar als je daar langs komt krijg je, afhankelijk van de wind een scheut vieze lucht binnen. Hoort volgens mij... Volledig rookverbod zou ik appreciëren. Weet dat er een aparte buitenruimte voor is maar als je daar langs komt krijg je, afhankelijk van de wind een scheut vieze lucht binnen. Hoort volgens mij niet in deze omgeving thuis.

Erik Molenaar

Mooi en fraai complex maar teveel mensen (klanten) voor mij. Zelfs op maandagmiddag is het erg druk. Er zijn bijvoorbeeld nauwelijks hangertjes vrij voor badjas, handdoeken, enzovoort binnen in het... Mooi en fraai complex maar teveel mensen (klanten) voor mij. Zelfs op maandagmiddag is het erg druk. Er zijn bijvoorbeeld nauwelijks hangertjes vrij voor badjas, handdoeken, enzovoort binnen in het complex.

Positieve punten tijdens je bezoek

Ik vind de buitensauna (opgiet sauna) erg fraai als er geen opgietingen zijn. Mooi groot is de sauna en goed op temperatuur.

Verbeterpunten of suggesties

Ik zou liever zien dat er minder mensen worden toegelaten tegen een hogere prijs, in plaats van vakantieveilingen en zo. Maar dat is niet aan mij.

Tineke

Spa Zuiver biedt niet alleen prima faciliteiten en een keur aan sauna's, maar ook gratis extra's. De opgietingen, de scrubsessies en niet te vergeten de heerlijke rozencrème die je zelf kunt... Spa Zuiver biedt niet alleen prima faciliteiten en een keur aan sauna's, maar ook gratis extra's. De opgietingen, de scrubsessies en niet te vergeten de heerlijke rozencrème die je zelf kunt aanbrengen. Een paar uur Spa Zuiver, goed voor de geest en het lichaam.

Positieve punten tijdens je bezoek

Zie boven, bij de beschrijving van de ervaring.

Verbeterpunten of suggesties

Aandachtspuntje: damestoilet boven bij de kleedruimtes kan goed een onderhoudsbeurt gebruiken.

A

Fijne spa, fijn publiek. Jammer dat er al twee badpakdagen zijn: een echte spa in Nederland onwaardig.

Positieve punten tijdens je bezoek

De opgietingen en de variatie daarin.

Verbeterpunten of suggesties

Mijn daar aangeschafte slippers waren binnen tien minuten onder mijn badjas aan de haak gestolen. Wat zou werken is dat jullie een watervaste stift daar hebben waarmee je je naam of merkteken op de... Mijn daar aangeschafte slippers waren binnen tien minuten onder mijn badjas aan de haak gestolen. Wat zou werken is dat jullie een watervaste stift daar hebben waarmee je je naam of merkteken op de slipper kunt zetten. Dat maakt diefstal minder aantrekkelijk en het terugvinden makkelijker.

Twee badpakdagen.