Eenvoud van reserveren
7.8/10
Faciliteiten
Arrangement/ entree

Patricia Zandstra

Super sauna en heerlijk de badkledingdag,zonder extra kosten!

De ligbedden boven.

Verbeterpunten of suggesties

Prijs van bv de muntthee of broodjes!

Beste Patricia,
Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling over je bezoek. Wij verwelkomen je graag weer!
Beste Patricia,
Jouw verbeterpunt bertreft de horeca zullen wij doorzetten naar de betreffende afdeling.

Ralph Love

Al weer een geslaagde bezoek aan onze Spa Zuiver. Het was droog en zonnig. Wel wat fris: 16 graad. Beetje gespannen van werk en zo voor de bezoek. Maar de de bezoek, relaxed en kalm en gewoon... Al weer een geslaagde bezoek aan onze Spa Zuiver. Het was droog en zonnig. Wel wat fris: 16 graad. Beetje gespannen van werk en zo voor de bezoek. Maar de de bezoek, relaxed en kalm en gewoon gelukkig.

Positieve punten tijdens je bezoek

al de saunas en baden: heel lekker en uitnodigend. Super.

Verbeterpunten of suggesties

De achterste kamer met de stenenligbanken: waar bleef de mooie fontein. de sfeer daar is minder zonder deze bezienswaardigheid. mis de ambiance en de geluiden die leiden tot een relaxed ervaring.

Beste Ralph,
Beste Ralph,
Hartelijk dank voor deze review, fijn om te lezen dat je een geslaagd en relaxed bezoek hebt gehad in onze spa. Helaas is er geen fontein meer in het caldarium. Wij hopen je desondanks nogmaals te mogen ontvangen in onze spa.

Zoals altijd heerlijk!

Beste heer/mevrouw,
Hartelijk dank voor je beoordeling over je bezoek, fijn om te lezen dat je het heerlijk hebt gehad.
Tot de volgende keer!
Spa Sport Hotel...
Tot de volgende keer!
Spa Sport Hotel Zuiver

Lekker ontspannen! Alleen wel jammer dat bij onze boeking een flesje water hadden en het niet verteld was dat we het bij het restaurant af konden halen. Toen ik dat aangaf bij het betalen kon ik... Lekker ontspannen! Alleen wel jammer dat bij onze boeking een flesje water hadden en het niet verteld was dat we het bij het restaurant af konden halen. Toen ik dat aangaf bij het betalen kon ik het niet meer ophalen...

Was heerlijk rustig

Verbeterpunten of suggesties

Bij binnenkomst het flesje water geven

Beste heer/mevrouw,
Hartelijk dank voor je beoordeling over je bezoek, wat goed dat jullie een ontspannen dag hebben gehad. Wij gaan bij onze receptie verifiëren waarom je geen flesje water hebt gehad, wij begrijpen dat je dit jammer vindt. Wij hopen je desondanks nogmaals te mogen verwelkomen in onze spa.

Roos Jacobs

Hele vriendelijke en relaxte sfeer, prettige omgeving en aardige en professionele medewerkers. Heerlijke beautybehandelingen gehad . Ik kom regelmatig voor diverse behandelingen en het altijd goed... Hele vriendelijke en relaxte sfeer, prettige omgeving en aardige en professionele medewerkers. Heerlijke beautybehandelingen gehad . Ik kom regelmatig voor diverse behandelingen en het altijd goed én schoon!

Positieve punten tijdens je bezoek

Kopje thee na afloop én een gratis handmassage met Rituals producten.

Verbeterpunten of suggesties

Wat comfortabele stoelen in t wachtgedeelte..
Er zijn nu van die krukjes, ziet er wel leuk uit, maar wat (grotere) comfortabelere stoelen/feautuils zou lekkerder zitten terwijl je wacht

Beste Roos,
Beste Roos,
Hartelijk dank voor je beoordeling over je bezoek, wat fijn om te lezen dat je zo'n goede ervaring hebt gehad in onze spa. In verband met de ruimte en mmdat onze gasten hier vaak maar even kort hoeven te wachten staan hier krukjes, in onze relaxruimte staan overigens wel grotere banken en stoelen waar je heerlijk kunt relaxen.
Wij hopen je nogmaals te mogen verwelkomen in onze spa.

Roos Jacobs

Positieve punten tijdens je bezoek

Kopje thee na afloop én een gratis handmassage met Rituals producten.

Verbeterpunten of suggesties

Wat comfortabele stoelen in t wachtgedeelte..

Een heerlijke dagje Spa Zuiver met mijn zus gehad, wij komen hier al jaren en het is een dag van genieten.
Wel een paar min punten, verschillende douches deden het niet na vele knoppen ingedrukt gehouden te hebben eindelijk een werkende gevonden, slordig!
Wij vinden het nog steeds heel jammer dat er geen scrubzout meer is.
Zwembad water was te koud nu vonden wij, voorheen kreeg je een tinteling na het koude dompelbad en nu niet en moesten wij er ook redelijk snel weer uit vanwege heet afkoelen.

Positieve punten tijdens je bezoek

Fijn dat de infrarood sauna verbouwd is want de oude sloeg echt nergens op.
Caldarium ook super, je valt daar gewoon in slaap zo ontspannen werkt dat en zoooooo rustig als het daar is. Fijn dat de infrarood sauna verbouwd is want de oude sloeg echt nergens op.
Prachtig buiten met fluitende vogels en genoeg bedden.
Heel vriendelijke personeel.

Verbeterpunten of suggesties

Zorg dat alle douches werken.
Zwembadwater warmer.
Scrubzout terug bij de douche.

Beste heer/mevrouw,
Hartelijk dank voor jullie uitgebreide review over jullie bezoek aan onze spa. Wat fijn om te lezen dat jullie een heerlijke dag hebben gehad. De douches zullen binnenkort worden vervangen om dit te optimaliseren. Omdat het scrubzout onze leidingen aantast hebben we voor een alternatieve scrub moeten kiezen, we bieden wel een scrubritueel aan in de stoomcabine met een bijzondere scrub. Het zwembad wordt dagelijks meerdere malen gemeten en ligt altijd rond dezelfde temperatuur 29 graden.
Bedankt voor de positieve punten die zijn opgevallen tijdens je bezoek.
We hopen je nogmaals te mogen verwelkomen in onze spa en dat je dan ook kunt genieten van een bijzonder scrubritueel en de douches optimaal werken.
Spa Sport Hotel Zuiver

Heerlijk relaxte dag gehad. Heerlijk groot zwembad, waarbij je van buiten naar binnen zwemmen. Opgietingen professioneel genieten! Lekker buiten in de zon kunnen zitten.

Positieve punten tijdens je bezoek

Opgietingen, groot zwembad waarbij je van buiten naar binnen kunt zwemmen, veel ligstoelen buiten, mooie tuin waar je lekker kunt relaxen. Ruime keuze aan sauna's.

Huur badhanddoeken prijzig.

Beste heer/mevrouw,
Bedankt voor je beoordeling over je bezoek, fijn om te lezen dat je een relaxte dag hebt gehad en je lekker van de zon hebt kunnen genieten in onze spa tuin. Wellicht goed om te weten dat je ook een handdoek van thuis mee mag nemen.
We hopen je nogmaals te mogen begroeten in onze spa.

Marga

Altijd heerlijk om even te relaxen bij Soa Zuiver. Goede faciliteiten. Opgietingen worden frequent en proffesioneel gedaan. Restaurant; ietwat prijzig, maar bediening is goed en vriendelijk. Altijd heerlijk om even te relaxen bij Soa Zuiver. Goede faciliteiten. Opgietingen worden frequent en proffesioneel gedaan. Restaurant; ietwat prijzig, maar bediening is goed en vriendelijk.
Minpunt is de temperatuur van het zwembad. Ik vond het niet warm genoeg.

Positieve punten tijdens je bezoek

Faciliteiten, opgietingen, service in restaurant .

Temperatuur zwembad te laag

Beste Marga,
Beste Marga,
Hartelijk dank voor bezoek aan onze spa en je review . Wat goed om te lezen dat onze faciliteiten, opgietingen en service je positief zijn opgevallen. De temperatuur van ons zwembad is ca. 29 graden, dit wordt dagelijks meerdere malen gemeten en bij afwijkingen bijgesteld.
Wij hopen je desondanks nogmaals te mogen ontvangen in onze spa.

Dani

Ik heb gister een heerlijk relaxte dag gehad. En s'avonds geslapen als een roosje.

Positieve punten tijdens je bezoek

De hele spa is superschool en goed onderhouden. Het ruikt er goed waardoor er automatisch al een serene rust heerst. Het ritualisme hoekje met testers is ook erg leuk en handig als je zelf iets... De hele spa is superschool en goed onderhouden. Het ruikt er goed waardoor er automatisch al een serene rust heerst. Het ritualisme hoekje met testers is ook erg leuk en handig als je zelf iets vergeten bent.

Verbeterpunten of suggesties

Het lopend buffet is een drama (sorry). Weinig variatie maar ook weinig smaak.