Eenvoud van reserveren
Arrangement/ entree

Nando

Ook culinair genieten bij Spa Zuiver

Positieve punten tijdens je bezoek

Heerlijk gegeten in een relaxte omgeving

Beste Nando,
Bedankt voor je recensie over je bezoek, fijn om te lezen dat je zo heerlijk hebt gegeten. Wij zullen de complimenten overbrengen naar onze collega's van de keuken!
Wij hopen je...
Beste Nando,
Wij hopen je nogmaals te mogen ontvangen in onze spa.

Cees en Angracia Flipsen

Ben een klant die regelmatig terug komt. Dat zegt eigenlijk al genoeg. Het sauna gedeelte is geweldig en schoon. Ook de massages zijn top. Vind het nog steeds jammer dat het lunch buffet matig is.... Ben een klant die regelmatig terug komt. Dat zegt eigenlijk al genoeg. Het sauna gedeelte is geweldig en schoon. Ook de massages zijn top. Vind het nog steeds jammer dat het lunch buffet matig is. In de goede oude tijd was het een stuk beter. ( en goedkoper). Over het geheel is het toch een heerlijk dagje weg van alle stres. Kom zeker weer terug!!

Verbeterpunten of suggesties

Het is mateloos irritant als je spa zuiver verlaat en je moet dan nog in een rij gaan staan om af te rekenen. Ook vind ik het geen goede zaak dat je € 10,-- moet betalen voor de parkeerplaats. Weet... Het is mateloos irritant als je spa zuiver verlaat en je moet dan nog in een rij gaan staan om af te rekenen. Ook vind ik het geen goede zaak dat je € 10,-- moet betalen voor de parkeerplaats. Weet wel dat je buiten de poort gratis kan parkeren maar het lopen gaat mij slecht af.

Beste Cees en Angracia,
Beste Cees en Angracia,
Hartelijk dank voor jullie beoordeling over onze spa en bedankt voor jullie trouwe bezoek. Wij zullen jouw opmerkingover het lunchbuffet doorsturen naar de betreffende afdeling om onze dienstverlening te verbeteren. We proberen de rijen bij het uitchecken te beperken maar helaas hebben we soms te maken met piekmomenten waardoor er toch een rij ontstaat. Onze excuses hiervoor. Wij hopen je desondanks nogmaals te mogen ontvangen in onze spa.

Jacq

Hartelijk ontvangen, wordt naar behoefte van de klant gevraagd dat is een meerwaarde. Infrarood sauna is mooi opgeknapt en vergroot. Sfeer in sauna is zeer goed, er is een divers aanbod aan... Hartelijk ontvangen, wordt naar behoefte van de klant gevraagd dat is een meerwaarde. Infrarood sauna is mooi opgeknapt en vergroot. Sfeer in sauna is zeer goed, er is een divers aanbod aan faciliteiten. Heerlijke dag gehad, enigste kritische punt is het lunch aanbod. Had een broodje gerookte kip besteld met avacado. De avacado was zeer rijp en daardoor bruin, ik maakte hier een opmerking over en mijn broodje werd opnieuw gemaakt. Het was fijner geweest wanneer de keuken of serveerster dit zelf had opgemerkt.

Zie hierboven

Zie hierboven

Beste Jacq,
Beste Jacq,
Hartelijk dank voor je recensie over je bezoek en je uitgebreide feedback, we begrijpen je opmerking over je broodje en zullen dit doorzetten naar de betreffende afdeling. Wij hopen je nogmaals te mogen ontvangen in onze spa en een nog betere ervaring te kunnen bieden.

Mevr. Weemer-Hoonakker

Een heerlijk dagje gehad, prima. het enige vind ik dat het buiten het zwembad erg glad kan zijn en dat is voor de wat oudere bezoekers wel gevaarlijk. Veel succes verder met Uw bedrijf.

Positieve punten tijdens je bezoek

Alles, ook het wegbrengen met de auto tot voor de ingang en dat de chauffeur dan weer zonder te betalen kan uitrijden vind ik heel goed.

Reeds hierboven aangegeven

Beste mevrouw Weemer-Hoonakker,
Beste mevrouw Weemer-Hoonakker,
hartelijk dank deze mooie review en uw bezoek aan onze spa. Wij zullen onze gastvrouwen attenderen op de gladheid rond het zwembad buiten zodat ze hier extra aandacht aan kunnen geven. Wij hopen u nogmaals te mogen vewelkomen in onze spa.

Gertrud de Wit

Het was weer heerlijk bij jullie afgelopen zondag. Hadden ons alleen vergist in de Hollandse zuinigheid. Niet alleen wij maar veel anderen waren op de twee voor een aanbieding afgekomen. Dat mocht... Het was weer heerlijk bij jullie afgelopen zondag. Hadden ons alleen vergist in de Hollandse zuinigheid. Niet alleen wij maar veel anderen waren op de twee voor een aanbieding afgekomen. Dat mocht echter de pret niet drukken. Wat een heerlijke infrarood sauna en wat een leuke lowly juf, helen? die later ook de scrub in de stoomtempel deed.
Komen zeker terug!

zie ervaring!

Verbeterpunten of suggesties

bewaken jullie wel de capaciteit van de heerlijke ruimtes oftewel wanneer is het te druk of te vol?

Beste Gertrud de Wit,
Beste Gertrud de Wit,
Hartelijk dank voor je beoordeling over je bezoek, wat fijn om te lezen dat jullie het heerlijk hebben gehad en dat de nieuwe infraroodcabine zo positief zijn opgevallen. Wij zullen de complimenten over de opgietingen doorgeven! Wij houden een maximaal aantal gasten aan en over het algemeen verspreiden onze gasten zich over de faciliteiten. Fijn om te lezen dat jullie wel een fijne dag hebben gehad en we verwelkomen jullie graag weer!
Spa Sport Hotel Zuiver

Weer heerlijk genoten van een avondje relaxen bij Spa Zuiver.

Positieve punten tijdens je bezoek

Vriendelijke en adquate ontvangst.

Verbeterpunten of suggesties

Verbeterpunt restaurant. Hetgeen wij wilde kiezen was al uitverkocht. Ander gerecht genomen, prima vitello tonnato (grote portie voor voorgerecht). Vervolgens een salade met gamba's (waarvan... Verbeterpunt restaurant. Hetgeen wij wilde kiezen was al uitverkocht. Ander gerecht genomen, prima vitello tonnato (grote portie voor voorgerecht). Vervolgens een salade met gamba's (waarvan onderdelen van de salade op waren en in overleg vervangen door andere ingrediënten). Salade was zeer matig van smaak en ivm de vitello dan wel weer aan de kleine kant. Complimenten voor hoe de manager het heeft opgelost. Was blij dat wij het gemeld hadden.

Beste heer/mevrouw,
Hartelijk dank voor je review over je bezoek, wat fijn om te lezen dat jullie zo hebben genoten van de avond. Goed dat je ook tijdens het diner aangegeven hebt dat er iets niet naar wens is zodat er direct ook een passende oplossing geboden kan worden. Wij zullen jouw feedback over het restaurant doorsturen naar onze horeca-afdeling, zodat we onze dienstverlening kunnen verbeteren.

Liesbeth

Ik geniet altijd van deze heerlijke sauna. Echt even weg van alles, heerlijk ontspannen en fantastische behandelingen. Horeca faciliteiten zijn prima, vanuit het verleden vond ik het lunchbuffet net... Ik geniet altijd van deze heerlijke sauna. Echt even weg van alles, heerlijk ontspannen en fantastische behandelingen. Horeca faciliteiten zijn prima, vanuit het verleden vond ik het lunchbuffet net iets beter dan nu. A la care menu sluit beter aan bij mijn wensen dan voorheen, maar dat is altijd persoonlijk natuurlijk.

Schoon

Verbeterpunten of suggesties

Er zijn altijd gasten die niet weten wat een stilte sauna is, maar wellicht is het een idee om een sauna speciaal te openen waar gasten wel lekker kunnen kletsen, kan best begrijpen dat dit soms ook... Er zijn altijd gasten die niet weten wat een stilte sauna is, maar wellicht is het een idee om een sauna speciaal te openen waar gasten wel lekker kunnen kletsen, kan best begrijpen dat dit soms ook gezellig is.

Beste Liesbeth,
Beste Liesbeth,
hartelijk dank voor de mooie review over je bezoek aan onze spa, wat fijn om te lezen dat je hebt kunnen ontspannen en de behandelingen zo goed hebt ervaren. Wij gaan jouw feedback gebruiken om onze service en faciliteiten te verbeteren. Wij hopen je nogmaals te mogen verwelkomen in onze spa.

petra

Ook al was het druk, toch een ontspannend begin van het weekend!

Positieve punten tijdens je bezoek

blij met niet roken buiten, maar alleen op de rookplek.

Verbeterpunten of suggesties

vervelende ervaring met de opgietingen. de opgieting van 18.00. nog vieze plak op de grond van de honing sessie van de opgieting daarvoor, en pas 18.10 mag je naar binnen. dit was ook het geval met... vervelende ervaring met de opgietingen. de opgieting van 18.00. nog vieze plak op de grond van de honing sessie van de opgieting daarvoor, en pas 18.10 mag je naar binnen. dit was ook het geval met de sessie van 19.30. wij allen die daar komen, zijn gasten, en dan is het niet fijn als je als een kudde schapen in de kou 10 minuten extra moet wachten. en omdat er door een stelletje achter mij zachtjes gepraat werd.....en zij te horen kregen dat ze stil moesten zijn... en dat deden ze ook. maar opeens kreeg ik en mijn vriend een schep ijs naar ons gegooid!! dit was bedoelt voor het stel, maar ten eerste praatte ze allang niet meer, en dan nog vind ik het belachelijk dat een opgieter met ijs gaat gooien!! schrok me rot, en we zijn geen kleine kinderen, die je even de les leest!! heb hier met meerdere over gesproken, en die vonden het ook geen stijl.

Beste Petra,
hartelijk dank voor je review over je bezoek, fijn om te lezen dat je het weekend ontspannen bent begonnen.
Het spijt ons te horen dat de opgietingen zo zijn verlopen. Zou je...
Beste Petra,
Het spijt ons te horen dat de opgietingen zo zijn verlopen. Zou je ons kunnen laten weten wanneer je een bezoek hebt gebracht aan onze spa, zodat wij dit kunnen bespreken en dit in de toekomst kunnen voorkomen.

Mooie sauna.

Uitstraling is mooi

Zwembad is te koud
Eten is duur en de porties zijn erg klein
In het restaurant staan de tafeltjes te dicht op elkaar.
Te druk en luidruchtig in de sauna's
De whirpools zijn...
Zwembad is te koud
Eten is duur en de porties zijn erg klein
In het restaurant staan de tafeltjes te dicht op elkaar.
Te druk en luidruchtig in de sauna's
De whirpools zijn altijd bezet
Relaxplekken te veel herrie
In de aromabaden is een overheersend geluid en een rare lucht
Al met al geen rustgevende sauna, overal is er herrie.

Beste heer/mevrouw,
Bedankt voor je beoordeling over je bezoek. De temperatuur van het zwembad wordt dagelijks gemeten en deze ligt altijd rond de 29 graden. Jouw opmerking over het restaurant zullen wij doorzetten naar onze horeca-afdeling zodat we dit kunnen verbeteren.
Het spijt ons te horen dat je onze spa niet als rustgevend hebt ervaren en zullen jouw feedback gebruiken om onze service en dienstverlening te verbeteren.
Spa Sport Hotel Zuiver

Het waren 2 fijne dagen. De ontbijtzaal mag wel iets meer worden aangekleed. is een saaie ruimte. Restaurant is te klein, waardoor je erg weinig ruimte hebt en erg rumoerig.

het is er overal schoon

Verbeterpunten of suggesties

Het zwemwater mag iets warmer zijn.

Beste heer/mevrouw,
hartelijk dank voor je beoordeling over je verblijf, wat goed dat je twee fijne dagen hebt gehad. Jouw feedback zullen wij gebruiken om onze service en dienstverlening te verbeteren en hopelijk kunnen we je bij een volgend bezoek een nog betere belevenis bieden.