Eenvoud van reserveren
Service tijdens bezoek
7.8/10
Faciliteiten
Arrangement/ entree

Heerlijk relaxte middag / avond gehad

Positieve punten tijdens je bezoek

Vernieuwde faciliteiten als stoombad binnen (nieuwe entree), vergrote infrarood sauna binnen, nieuwe beplanting bij hot-tub en bubble-bad buiten

Verbeterpunten of suggesties

1. Stoombad bij buitensauna was te heet/vochtig: gloeiendhete druppels vielen vanaf het plafond op je lijf
2. Eend in restaurant was matig: droog en niet goed doorbakken. Was ook niet...
2. Eend in restaurant was matig: droog en niet goed doorbakken. Was ook niet gevraagd vooraf hoe doorbakken ik hem wilde.

Beste heer/mevrouw,
Hartelijk dank voor deze review, wat fijn dat je een heerlijke dag hebt gehad in onze spa en dat de vernieuwde faciliteiten je positief zijn opgevallen. Jouw opmerking over het stoombad en het diner zullen wij doorsturen naar de betreffende afdelingen.

Marijke

Moest erg zoeken op de site om ons favoriete arrangement samen te stellen.

Positieve punten tijdens je bezoek

Erg vriendelijk personeel in de restaurants en lounge bar en receptie.
Hele goede mnl hammam masseurs!!!!!

Verbeterpunten of suggesties

Graag hammam arrangement weer terug, incl. lunch en badset.

Beste Marijke,
Beste Marijke,
Hartelijk dank voor je beoordeling over je bezoek aan onze spa. Wij zullen de complimenten voor de hammam masseurs doorgeven, dat vinden ze vast leuk om te horen. Jouw opmerking over het samenstellen van een arrangement geven wij door aan de betreffende afdeling, zodat we dit waar mogelijk aan kunnen passen.
Spa Sport Hotel Zuiver

De ruimtes zien er goed onderhouden uit. Sauna's en baden zijn super schoon. Ik vind het ook fijn dat het op maandag niet zo druk is. Uiterst vriendelijk personeel.

Het nadeel aan een...

Het nadeel aan een bezoek bij spa Zuiver is het eten. De vis was droog omdat het doorgebakken was. Ikzelf ben vegatarisch. Er waren duidelijk meer opties dan bij vorig bezoek. Alleen aan de pompoensalade zat geen smaak. De pompoen was doorgekookt en geen dressing over de salade. Het eten is vaak een teleurstelling, wat het bezoek minder aantrekkelijk maakt.

Buiten het eten om, komen wij met veel plezier om uiterst te ontspannen en is het altijd een goede beleving.

Positieve punten tijdens je bezoek

Hygiëne, vriendelijkheid van het personeel en de drukte.

Verbeterpunten of suggesties

Kwaliteit van het eten in het restaurant.

Beste heer/mevrouw,
hartelijk dank voor je uitgebreide feedback over je bezoek, wat fijn om te lezen dat jullie met veel plezier onze spa bezoeken. Jammer dat het eten niet aan jouw wensen voldoet, we hebben jouw feedback doorgezet naar de betreffende afdeling zodat wij onze dienstverlening kunnen verbeteren. We hopen je nogmaals te mogen verwelkomen.
Spa Sport Hotel Zuiver.

Een mooie grote sauna maar helaas geen scrub en best weinig sauna's voor zo'n grote sauna.
Verder opvallend veel homo mannen!

Beste heer/mevrouw,
Bedankt voor je review over je bezoek aan onze spa. In de douchekom kun je een scrubgel vinden en daarnaast bieden een ritueel aan met een bijzondere scrub, wellicht dat je geen deel hebt kunnen nemen aan dit ritueel maar het is een aanrader voor je volgende bezoek.

Mary

Heerlijk genoten van een dagje Spa Zuiver, met massage, lunchbuffet en ook nog koffie met lekkers. Alles klopt, zowel de vriendelijke medewerkers als de ambiance... Wat een topsauna!
Mary

Positieve punten tijdens je bezoek

De service van medewerkers en de goede massage

Beste Mary,
Beste Mary,
Bedankt voor je mooie beoordeling over je bezoek, wat goed om te lezen dat je hebt genoten en de service en de massage je zo positief zijn opgevallen. Wij hopen je nogmaals te mogen verwelkomen in onze spa!

Heerlijk!

Veelzijdig

Erg glad
Wij kwamen laat bij het buffet aan en dan is eea een beetje verpieterd.

Beste heer/mevrouw,
Bedankt voor deze review, mooi dat je een heerlijk verblijf hebt gehad. Jouw opmerkingen over de gladheid en het buffet zullen wij doorsturen naar de betreffende afdelingen....

Talencentrum Holland

De mooiste wellness van Amsterdam. Heerlijk om vanuit de drukte van de stad in deze oase van rust tot mezelf te komen.

Beste heer/mevrouw,
Bedankt voor deze mooie en beoordeling en wat fijn om te lezen dat je onze spa zo'n fijne plek vindt. Wij hopen je nogmaals te mogen begroeten in onze spa.
Met...

John van der Zwet

Was een heerlijke ervaring, de opgietingen de hoogtepunten van de avond

Positieve punten tijdens je bezoek

Alles schoon en duidelijk, alle sauna s weer beschikbaar

Verbeterpunten of suggesties

We gingne om 22:00 weg en toen waren er bijna geen mogelijkheden om zeep te pakken, op tijd bijvullen graag, klein dingetje.

Beste John,
Beste John,
hartelijk dank voor je beoordeling over je bezoek aan onze spa, fijn dat je een heerlijke avond hebt gehad. Jouw verbeterpunten sturen we door naar de betreffende afdeling zodat wij onze service en dienstverlening kunnen verbeteren.

Eva Jacobs

Op mijn verjaardag gebruik gemaakt van het gratis entree, maar ben een vaste klant en geniet iedere keer weer. De sauna's zijn heerlijk, de baden fris en schoon, de opgietingen professioneel doch... Op mijn verjaardag gebruik gemaakt van het gratis entree, maar ben een vaste klant en geniet iedere keer weer. De sauna's zijn heerlijk, de baden fris en schoon, de opgietingen professioneel doch gezellig en altijd leuke extra's. Ook kan ik bijna altijd voor last-minute behandelingen terecht en is het personeel correct en welwillend. Niets anders dan lof eigenlijk!

Positieve punten tijdens je bezoek

Geniet altijd van het gratis maskertje e.d. bij een opgieting!

Verbeterpunten of suggesties

De deuren van een aantal sauna's sluiten slecht en veel mensen denken (logisch) dat de deuren wel goed dichtvallen, wat tot kleine irritaties leidt. En er mogen op meer plekken wel klokken hangen om... De deuren van een aantal sauna's sluiten slecht en veel mensen denken (logisch) dat de deuren wel goed dichtvallen, wat tot kleine irritaties leidt. En er mogen op meer plekken wel klokken hangen om de tijd beter in de gaten te kunnen houden!

Beste Eva,
Beste Eva,
Nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag, wat leuk dat je gebruik hebt gemaakt van onze actie! Fijn om te lezen dat je onze spa zo'n positieve beoordeling geeft, jouw opmerkingen over de deuren sturen we door naar onze technische dienst.
Wij hopen je snel weer te mogen verwelkomen.
Spa Sport Hotel Zuiver

Spa mogelijkheden zijn goed sinds kort een uitstekende infrarood cabine zoals ik op andere spa locaties gewend ben, horeca is uitstekend aanbod eten en drinken en personeel bekwaam en vriendelijk.

Positieve punten tijdens je bezoek

Op gieting overdag was zeer goed.

Verbeterpunten of suggesties

Toegang zwembad tegelvloer antislip maken.

Beste heer/mevrouw,
Bedankt voor je review over je bezoek, wat fijn om te lezen dat je onze nieuwe infraroodcabine kunt waarderen. Tot de volgende keer!
Spa Sport...