Els Nijhof

Ik kreeg de verkeerde prinsessenschoenjes toegestuurd , verkeerde maat en kleur ( ordernummer 2069982) .Ik heb ze teruggestuurd , maar nog geen reactie van jullie gezien ....Ik wacht op de... Ik kreeg de verkeerde prinsessenschoenjes toegestuurd , verkeerde maat en kleur ( ordernummer 2069982) .Ik heb ze teruggestuurd , maar nog geen reactie van jullie gezien ....Ik wacht op de terugbetaling ....de tweede bestelling ging wel goed , maar kan nog niet melden of ik tevreden ben !
Vr groet Els Nijhof ( elsnijhof@home.nl)

Sjaak Rommens

Snelle levering alleen ik had een Manton besteld zwaard met rode bloemen large maar deze was aan de achterkant een derde met ander kleur bloemen deze ga ik terug sturen met klacht op de retour bon.... Snelle levering alleen ik had een Manton besteld zwaard met rode bloemen large maar deze was aan de achterkant een derde met ander kleur bloemen deze ga ik terug sturen met klacht op de retour bon. Maar ik heb weer een manton besteld zwaard met rode bloemen large maar nu bij deze een bloem aan de achter kant was wit ga zelf deze bloem met rood garen in orden maken.
Nu heb ik weer een Manton besteld zwaard met rode bloemen en ik hoop dat deze aan de achter kant ook alle bloemen rood zij want ik ga deze gebruiken om op te treden dan wil ik niet onder het dansen met de manton dat achter en voor alles verschil in kleur is.
Verder is dit natuurlijk een heel verhaal maar ja klachten moeten gemeld worden verder ben ik tevreden met mijn aankoop.

Groet Sjaak Rommens

Reactie Spaanse Jurk NL / Prinsessenjurken.com:

Vervelend dat u niet tevreden bent.
Bij iedere Manton e/o kledingstuk uit ons assortiment is de achterkant/binnenkant niet gelijk met de voorzijde.
Fijn dat u onze toelichting heeft...
Vervelend dat u niet tevreden bent.
Fijn dat u onze toelichting heeft begrepen.
We wensen u een fijn optreden toe!

melissa

Frozen schoenen

Cath

In één woord primabella!

Heel goed te leren kennen

Angela Peters

De Spaanse rok is van hele mooie kwaliteit

Prima! Duidelijke website, goede informatie over maatvoering e.d..
Jurk en schoentjes voldeden aan de verwachting.

H

Vandaag besteld, volgende dag in huis. Als ik van tevoren had geweten dat ze verzenden met GLS had ik nooit besteld. Ik kan er nu nog achterheen.

Reactie Spaanse Jurk NL / Prinsessenjurken.com:

Beste klant, bedankt voor de waardering. Het pakket had helaas een fout sortering gekregen door GLS waardoor het pakket 1 dag later is bezorgd. GLS bezorgt normaal gesproken voor 98% de volgende dag.