Geweldig bedrijf en zeer snel en vakkundig personeel een echte aanrader
Ben & Margriet Scheepers -Merx
SPANDO heeft bij ons perfect werk afgeleverd. Een goed team op elkaar ingespeeld en niks te veel. Alles perfect opgeruimd . Dik tevreden.
Maes
Geweldig mooi werk geleverd
Jeanne van den Putte
Heel fijn bedrijf, mooi plafond gehangen met spotjes, door zeer bekwame, meedenkende monteurs, en supervriendelijk..... Ben heel erg tevreden.
Strik
Goed telefonisch contact, ook de dag voor plaatsing. Enthousiaste monteurs die alles goed met de klant doornemen. En een prachtig resultaat. Wij zijn er blij mee.
Brouwer
Fijn contact, vakkundig uitgevoerd en een fantastisch eindresultaat. Wij zijn erg blij
Jos Walraeven
Netjes gewerkt, perfecte uitvoering
Schouren
Je wordt telefonisch goed op de hoogte gehouden. Jan werkt zeer precies en professioneel. Levert prima werk en het resultaat ziet er super uit. Aanbevelings waard.
Peter Niellissen
Perfect geregeld, alles volgens afspraak.Heel kundige monteurs . Komen met goede oplossingen ,Prima 👌🏼👌🏼 Jan en Marlon bedankt voor de prettige samenwerking . TOPPIE👍👍👍
Brasserie Shoko Rekem
Was erg nerveus. Maar wat een prachtig resultaat. Trots op onze nieuw plafond. Zeer vakkundig en vriendelijk personeel.