7.8/10
Betaalgemak

Pieter Jeroen van Dijk

Ik heb het bedrijf steeds professioneler zien worden. (In het begin werd er wel eens andere jaartallen geleverd dan besteld)
De prijsverhouding is uitzonderlijk goed en de website verbeterd.

Prijs en acties

Links naar beoordelingen en recensies van andere wijnkenners. Niet alleen Parker

DESOPPER Norbert

PRIMA SERVICE ALLES VERLOOPT VOLGENS AFSPRAAK

LEVERING IS VOLGENS AFSPRAAK

Prima service en goede producten.

Goede communicatie en prima afhandeling na een aanvankelijk foute bestelling

Levertijd is relatief lang, zou sneller mogen

Michiel

Eigenlijk koop ik vanaf het begin van het bestaan.. de naam Ies komt bij me op. no nonsens bedrijf. zeer uitgebreide collectie

Doet eigenlijk wat een webwinkel behoort te doen. Duidelijke info, helder in prijs en stipt in levering. En mocht een item er niet zijn, volgt duidelijke info

Tuurlijk zijn er verbeterpunten : er wordt iets te veel gecoqueteerd met de naam van Parker. zowel sr als jr. en soms iets te onduidelijk, jaartalX krijgt hoge punten bij de aanbieding van jaartal... Tuurlijk zijn er verbeterpunten : er wordt iets te veel gecoqueteerd met de naam van Parker. zowel sr als jr. en soms iets te onduidelijk, jaartalX krijgt hoge punten bij de aanbieding van jaartal Y. en..... de dozen. Ze zijn zeer sterk, maar 18 flessen in 1 doos is ietsje te veel en te zwaar.

Sandor Deen

Spaanse rode wijnen gekocht

Lekkere Spaanse wijnen

Minimale ordergrootte van 250 euro voor gratis verzending is aan de hoge kant.

jaap hoek

uitgebreidheid van het assortiment

snellere levering, meer acties

Geert Strik

Prima ervaring, altijd goede kwaliteit, excellente service bij speciale wensen

Uitstekend assortiment, breed met goede wijnsuggesties per mail en goede voordeelacties

Een leuke wijn om uit te proberen o.i.d. bij bestellingen boven de 300? Euro of bij klanten die regelmatig (minimaal 4x per jaar?) bestellen zou zeker gewaardeerd worden. Een wijnverkoper waar wij... Een leuke wijn om uit te proberen o.i.d. bij bestellingen boven de 300? Euro of bij klanten die regelmatig (minimaal 4x per jaar?) bestellen zou zeker gewaardeerd worden. Een wijnverkoper waar wij vroeger regelmatig kwamen deed dat en automatisch werden wij vaste klanten.

van Doorn Meubelagenturen B.V.

Uitstekend

Een mooi en groot assortiment wijnen met vele namen die er toe doen.
Het bestellen is een ramp.

Alle wijnen in prijs zijn aanwezig, dus keuze genoeg.
Wel sltijd eerst proefflessen opvragen en afgaan op je eigen wijnoordeel.

Het bestellen is erg lastig en duurt een eeuwigheid.