7.8/10
Betaalgemak

K. Verboom

Met kerst mooie exclusieve wijnen besteld. Levering binnen afgesproken termijn. Ik ben erg tevreden over deze firma!

Jaap Wapenaar

Vroeger sleepte ik nog wel eens met een koffer vol met zo'n 8 flessen bijzondere Spaanse wijn vanuit Spanje naar Nederland. Het maakte de treinreis wel bijzonder. Tegenwoordig denk ik: een fles of... Vroeger sleepte ik nog wel eens met een koffer vol met zo'n 8 flessen bijzondere Spaanse wijn vanuit Spanje naar Nederland. Het maakte de treinreis wel bijzonder. Tegenwoordig denk ik: een fles of twee flessen is leuk, maar de meeste Spaanse wijnen kan ik gewoon tegen een goede prijs bestellen bij Spanjewijn.nl. Een aanrader dus!

Zeer snel reagerend en goede prijsstelling. Doen wat ze beloven!

Ze volgen al de Guia de Penin; een tip is ook de site in de gaten te houden van http://www.lavinateriadelcall.com/es/ . De wijnen die ze daar serveren zijn super, en ik mis wel eens de wijnen die ze... Ze volgen al de Guia de Penin; een tip is ook de site in de gaten te houden van http://www.lavinateriadelcall.com/es/ . De wijnen die ze daar serveren zijn super, en ik mis wel eens de wijnen die ze daar hebben.

R. van den Heuvel

Spanje wijn levert prachtige wijnen tegen een goede prijs. Ook de aftersales is prettig en goed.

Goede wijn tegen n goede prijs. Prima en snelle levering

D. Janssen

Goede service met dito kwaliteit tegen een prima prijs!

Gert Timmermans

Heerlijke wijnen voor een betaalbare prijs!

Ruime sortering Spaanse wijnen

Mathieu W.

Goede wijnen, goede afhandeling van mijn bestelling

Goed assortiment

Weet niet

D.Snijders

In zijn algemeenheid goed,levering zou sneller kunnen

Iets meer aantrekkelijke accenten leggen in de brede aanbodstructuur

Adam van der Linden

Al diverse malen wijn besteld. Deze keer had ik de pech dat de eerste fles kurk had

nvt

nee