7.8/10
Betaalgemak

Alissa

Nog steeds niets ontvangen en zou gebeld worden.

Klant op de hoogte houden en sneller verzenden.

J. J.c. jonker

Onlangs voor de eerste keer wijn besteld. Keurige snelle bezorging. Wel gek dat voor deze bezorging apart moet worden betaald.

De prijs is scherp in vergelijking wat ik in Spanje voor deze wijn betaalde.

Gratis bezorging bij bestelling boven € 50,-

Peter

Groot assortiment, maar de website wekt de indruk dat alles op voorraad is en snel in huis is, echter duurt dit tot een week. Mijns inziens is dat in tegenwoordige tijd iets wat op zijn minst... Groot assortiment, maar de website wekt de indruk dat alles op voorraad is en snel in huis is, echter duurt dit tot een week. Mijns inziens is dat in tegenwoordige tijd iets wat op zijn minst duidelijk vermeld dient te worden bij producten met bijv. iets als 'op voorraad in spanje, levertijd 5-8 dgn'.

groot assortiment

triphon de veirman

Alles perfect in orde en op het afgesproken uur thuis geleverd.
zal er zeker nog bestellen vriendelijke man

alles heel goed geregeld van bestelling tot levering thuis aan de deur.

zo niet weten wat er kan verbetert worden?

Het bedrijf heeft een mooie selectie wijnen, de website is toegankelijk en helder.
De wijnen worden vrij snel geleverd en het is duidelijk wanneer dit iets langer duurt wanneer de wijn uit Spaans depot moet komen, alsdan zeker snel geleverd.

Uitstekend assortiment als Spanjefiel voorkeur hebbende, zeker niet de duurste aanbieder

Jammer is dat alle wijnen niet in de oorspronkelijke doos worden verstuurd maar in eigen (kleurloze) dozen met kartonnen tussen- schotten.
Dit kan chiquer door de doos met een omdoos te...
Dit kan chiquer door de doos met een omdoos te verpakken. Zodat de wijnkelder voorraad duidelijker is in de verpakking.
Zeker met Magnum flessen die over het algemeen in hout zit bewaard (en stapelt) beter dan zonder.

Lange levertijd niet gecommuniceerd

Levertijd

van den Boomen

Mooie website, super wijnen, veel keuze en snelle levering!

Assortiment is super

Iets meer filter punten. Misschien een toevoeging dat ik een etiket kan fotograferen (in een restaurant of elders als ik een fijne wijn proef) waarmee ik dan deze wijn op de website kan zoeken.... Iets meer filter punten. Misschien een toevoeging dat ik een etiket kan fotograferen (in een restaurant of elders als ik een fijne wijn proef) waarmee ik dan deze wijn op de website kan zoeken. Zoalsbij de Vivino app

Wijnands

Uitstekend. Snel Geleverd .

Geen.

Wijnands

Uitstekend. Snel Geleverd .

Geen.

B

Goede snelle levering

Makkelijke en duidelijke website

Duidelijk van te voren inzichtelijk maken van de leverdatum