7.8/10
Betaalgemak

Golfgeluk

Keurig telefonisch contact gehad vragen prima beantwoord en waar gemaakt.

Ik moet de wijnen nog proeven maar ze hebben een mooi assortiment.

Mijn ervaring is zeer positief.
Goede wijn en een goede klantenservice.
De bezorging was ook uitstekend geregeld.

Bij telefonische navraag over de wijn professioneel te woord gestaan.

Ga zo door!

Van Hoof Patrick

Snelle levering en zeer goed verpakt

Doe zo verder

Top bedrijf, goede service!

Sterk aanbod van Spaanse wijn. Goede prijzen.
Levering in onpersoonlijke dozen echt een minpunt. Eigen vervoer op donderdag maar dat is wel een geregel.

Assortiment.

Levering binnen enkele dagen leuk als je besteld hebt. Soms duurt dat te lang. Grote kartonnen dozen niet interessant. In een wijnkelder zijn de originele dozen juist leuk.

Prima, alleen verzender DPD is niet optimaal. Krijg op de dag van levering een oekaze dat je op een bepaald uur aanwezig moet zijn. Hier valt niet tegenop te plannen. Zeker niet als hij uiteindelijk... Prima, alleen verzender DPD is niet optimaal. Krijg op de dag van levering een oekaze dat je op een bepaald uur aanwezig moet zijn. Hier valt niet tegenop te plannen. Zeker niet als hij uiteindelijk een uur eerder dan tijdslot komt. Is al meerdere malen voorgekomen. Neem post.nl dan heb je meer invloed op dag van levering!

Fantatische goede service, had een artikel besteld wat niet in nederland
op voorraad was en prima opgelost met een ander artikel.

goede snelle service

Reactie Spanjewijn.nl:

Heel veel plezier met uw bestelling

Waardeloos

Veel aanbod, snelle verwerking

Duidelijk aangeven wanneer de bestelling wordt geleverd, voordat wordt betasld

Geachte heer Meijer,
Met 2700 verschillende wijnen kan het voorkomen dat er een wijn uitgevraagd moet worden in ons magazijn in Noord Spanje.
Wij geven daarom op onze website aan welke...
Geachte heer Meijer,
Wij geven daarom op onze website aan welke wijnen binnen twee dagen geleverd kunnen worden. Wij hebben na contact de order geannuleerd en direct het bedrag terug gestort. Wij hopen u graag binnenkort terug te zien.

Door slechte /geen communicatie wist ik niet of en wanneer de bestelling geleverd zou worden

Geachte heer Steenstra,
Geachte heer Steenstra,
Uw wijn moest uitgevraagd worden in ons magazijn in Noord Spanje. Met 2700 verschillende wijnen kan het voorkomen dat een wijn niet voldoende voorradig is in ons magazijn namelijk.
Op onze website is wel terug te vinden dat dit kan gebeuren en dat u dan iets langer moet wachten op uw wijn. Gelukkig kunt u al even genieten van de geleverde wijnen.

EAA

Breed assortiment, overzichtelijke website. Na bestelling en bevestiging nul opvolging en ruim 2 weken na bestelling nog geen leveringsindicatie ontvangen, laat staan een levering ook al zou deze... Breed assortiment, overzichtelijke website. Na bestelling en bevestiging nul opvolging en ruim 2 weken na bestelling nog geen leveringsindicatie ontvangen, laat staan een levering ook al zou deze volgens de website al eerder moeten zijn

Overzichtelijke website en ruime keuze

Service na aanschaf, levertijd

Geachte heer Aantjes,
Geachte heer Aantjes,
Helaas is er bij uw order breuk geconstateerd, waardoor er vertraging is opgetreden. Wij doen er alles aan om dit en de communivatie daar omheen te verbeteren. Wij hopen bij een volgende order met onze nieuwe transportpartner en een betere terugkoppeling van hun, u beter te kunnen servicen.