7.8/10
Betaalgemak

John

Zelf 3 x moeten bellen en mailen voor ik antwoord kreeg waar mijn bestelling bleef.
Wijn van wijnjaar 2015 gekocht(zoals op de site beschreven)wijn van 2017 ontvangen.

Respons geven aan je mails/voice mail

Reactie Spanjewijn.nl:

Wat enorm vervelend dat u het verkeerde jaar heeft ontvangen. Wij doen onze uiterste best om jaargang wisselingen te communiceren, deze is er duidelijk doorheen geschoten in drukke december drukte.... Wat enorm vervelend dat u het verkeerde jaar heeft ontvangen. Wij doen onze uiterste best om jaargang wisselingen te communiceren, deze is er duidelijk doorheen geschoten in drukke december drukte. U kunt natuurlijk ter alle tijde de doos retour sturen. Wij storten het bedrag dan direct aan u terug.

Jos Barendregt

Kwam het toevallig tegen, aangenaam verrast door prachtig aanbod van Spaanse wijnen tegen goede prijs, goede achtergrond informatie.

Groot assortiment!

A.P. de Geus

Als inwoner van Papendrecht , was het prettig om je wbestelling in Papendrecht te kunnen afhalen.
Daarna enkele bestellingen geplaatst waarbij de bestelling ook snel en prima is verzorgt, echter
op één punt na! DE verpakking. Voorheen kreeg ik aangeleverd in keurige Bodega karton dozen.
Laatste bestelling van vorige week van 26 flessen kreeg ik los geleverd in 2 grote dozen waarin
middels een massa aan kartonnen construkties de flessen werden beschermt. Uitgepakt zit je dan wel met een massa los karton en 26 losse flessen. Waardeloos. Ik wil de bestelling zo niet meer ontvangen. Gebeurt dat wel
dan stuur ik de zending retour.

Als liefhebber van de spaanse wijn een uitvoerig assortiment.

Verpakking. Bij uitlevering uit Papendrecht dramatisch verslechterd.

Bastiaan de Ruijter

L.S
laten we nog even wachten met respons geven
voorlopig is mijn bestelling spoorloos maar,
ik denk dat het wel goed komt

Bart

Prima website. Maar minimale info over levering. Geen bevestiging of voortgangsbericht ontvangen.

Website. Mobiel goed te gebruiken.

Info over leveringen

Was eerste keer dat ik bestelling deed en vond dat het redelijk lang duurde, maar toen las ik in de voorwaarden dat dit tot 12 werkdagen kon duren. Precies op de 12de dag werd geleverd.

Heel veel keuze.

Misschien mogelijk om behalve order-email ook iets mer info over verwachte levering te geven

Prima, snelle levering

Snel geleverd

Nvt

Snel

Bestelling gedaan en tot twee keer toe is DPD niet op komen dagen. Gebeld met DPD twee keer, geen resultaat. Spanjewijn zelf gebeld. Wordt geregeld, maar niets gehoord meer.... ik wordt licht... Bestelling gedaan en tot twee keer toe is DPD niet op komen dagen. Gebeld met DPD twee keer, geen resultaat. Spanjewijn zelf gebeld. Wordt geregeld, maar niets gehoord meer.... ik wordt licht moedeloos. Ga maar weer bellen...

Uitlevering is dus slecht. Andere bezorgingsdienst?

Reactie Spanjewijn.nl:

Wat enorm vervelend dat u het pakket zo laat heeft ontvangen. Wij zijn druk in gesprek met DPD om de service naar een hoger niveau te krijgen. Ook wij zijn niet tevreden met de huidige service.

Fabian

Product zoals beschreven, geleverd zoals vermeld, degelijk verpakt!