Prima ervaring !!!
Netjes verpakt
Informatie geven bij het bestellen over wanneer de bestelling er op zijn vroegst kan zijn ivm bestellen en transport uit Spanje
Netjes verpakt
De ruime keuze met de nodige info.
Geen reactie als je mail stuurt of telefonische contactname. Geeft een negatieve impact.
Heb besteld op 12/11 en vandaag 28/11 nog steeds bestelling NIET ik herhaal NIET ontvangen !!
excuses voor de late levering. De wijn is na veel omwegen uiteindelijk geleverd. De vervoerder was uw order kwijt. Door de enorme drukte hebben wij u niet goed geinformeerd. Wij hebben hiervan enorm...
Informatie over de wijnen. Uitstekende website om de Spaanse kwaliteitswijn te vinden die je zoekt.
Wanneer er bij de wijn geen verwachte leverdatum staat, word je wel lang in het donker gehouden over de daadwerkelijke bezorgdatum.
Mooie selectie, gebruiksvriendelijke site
Stockindicatie kan beter, levertijden ook
Assortiment
Vermelden van de te verwachten levertijd.
Andere bezorgdienst inzetten.
Nvt
Nvt
De wijn is 100 percent goed verpakt .
Kan er niets aan verbeteren
Bezorging op tijd
veel wijnkeuze
geef svp veel betere communicatie over levertijden, bij het bestellen op de site maar ook via de email.
Bestellen is makkelijk de rest is 👎
Correcte levering bij fout lopen levering of geen levering kunnen doen klant op de hoogte brengen