7.8/10
Betaalgemak

Prima ervaring !!!

Netjes verpakt

Informatie geven bij het bestellen over wanneer de bestelling er op zijn vroegst kan zijn ivm bestellen en transport uit Spanje

Bestellen gaat gemakkelijk. Gezien levering niet volgde, heb ik 2xkeer een mail gestuurd + 1 keer telefonisch
contact opgenomen, doch nooit een antwoord gekregen.

De ruime keuze met de nodige info.

Geen reactie als je mail stuurt of telefonische contactname. Geeft een negatieve impact.
Heb besteld op 12/11 en vandaag 28/11 nog steeds bestelling NIET ik herhaal NIET ontvangen !!

Reactie Spanjewijn.nl:

excuses voor de late levering. De wijn is na veel omwegen uiteindelijk geleverd. De vervoerder was uw order kwijt. Door de enorme drukte hebben wij u niet goed geinformeerd. Wij hebben hiervan enorm... excuses voor de late levering. De wijn is na veel omwegen uiteindelijk geleverd. De vervoerder was uw order kwijt. Door de enorme drukte hebben wij u niet goed geinformeerd. Wij hebben hiervan enorm geleerd en adequate veranderingen doorgevoerd zodat deze service nu sterk verbetert is.

Vincent

Vriendelijk, toegankelijk en behulpzaam.

Informatie over de wijnen. Uitstekende website om de Spaanse kwaliteitswijn te vinden die je zoekt.

Wanneer er bij de wijn geen verwachte leverdatum staat, word je wel lang in het donker gehouden over de daadwerkelijke bezorgdatum.

Ruben

Geen slechte ervaring maar wel enkele punten van kritiek. Zeer lange levertijd voor één product (mede door hun magazijn in Spanje, blijkbaar), vervolgens ook een terugbetaling voor een fles die niet... Geen slechte ervaring maar wel enkele punten van kritiek. Zeer lange levertijd voor één product (mede door hun magazijn in Spanje, blijkbaar), vervolgens ook een terugbetaling voor een fles die niet meer leverbaar zou zijn, terwijl op de site nog steeds "één in voorraad" wordt vermeld. Hun magazijn verwijst naar een sporthal... gewoon een virtuele (door)verkoper, lijkt mij?

Mooie selectie, gebruiksvriendelijke site

Stockindicatie kan beter, levertijden ook

Duurde erg lang.
Levering was slecht. Product is afgeleverd bij de voordeur maar ik was niet eens thuis. Slechte zaak van bezorgdienst.

Assortiment

Vermelden van de te verwachten levertijd.
Andere bezorgdienst inzetten.

Goed op de hoogte gehouden mbt levering.

Nvt

Nvt

ERIK

Hallo..
Had niet gedacht dat de wijn zo rap geleverd wordt …
Supper supper …
Niets anders dan lof...

De wijn is 100 percent goed verpakt .

Kan er niets aan verbeteren

AnoniemWildamaa

Ik vraag mij af waarom er door DPD niet naar behoren wordt bezorgd. Volgens uw berichten wordt de wijn vaa
Vandaag bezorgd , het is nu 17.00 uur en het zou geleverd worden 12.46-13.46 niets is minder waar. Ik verwacht deze zending alsnog te krijgen ( 14 dagenlang betaling)

Bezorging op tijd

tony

Goede wijnkeuze, communiceren van levertijden kan beter,

veel wijnkeuze

geef svp veel betere communicatie over levertijden, bij het bestellen op de site maar ook via de email.

Van Gansen Karel

Geen levering gekregen! Wat nu

Bestellen is makkelijk de rest is 👎

Correcte levering bij fout lopen levering of geen levering kunnen doen klant op de hoogte brengen