7.8/10
Betaalgemak

Vriendelijk en mooie collectie

Eigenlijk alles wel

Terry Ezra

Breed assortiment van de beste albariño wijn uit Galicië. Uitstekende communicatie, reageert heel snel als niet meteen op bestellingen en e-mails.

Als boven maar ook heel bruikbare informatie op de website.

Niet echt. Altos de Torona zou hun assortiment van albariño uit de O Rosal subregio compleet maken, wat mij betreft.

A.P. De Geus

Prima, stipte levering en door mijn woonplaats Papendrecht heel gemakkelijk
Om zelf de wijn af te halen.

Specialisatie Spanje

Correcte prijzen voor de aangeboden wijnen en correte aflevering van de goederen

snelheid en correctheid

Prima levering. Goed aanbod

ron

Wijn besteld, echter pas na 6 werkdagen werd dit geleverd. Dit vind ik te lang duren voor een webshop

Snellere levering en andere koerier die een snellere bezorging verzorgd

Mireille

Buiten communicatie ivm levertijdstip en gebruik van dpd als transporteur,alles ok. De wijn zou geleverd worden vanaf week 12/08 maar werd reeds de zaterdag 10/08 geleverd

Ruime keuze

Opvolgjng van de transporteur die ze gebruiken. Toen DPD de wijn leverde was ik thuis. Ik zag de bestelwagen buiten staan maar omdat er meerdere mensen iets bestellen in ons flatgebouw realiseerde... Opvolgjng van de transporteur die ze gebruiken. Toen DPD de wijn leverde was ik thuis. Ik zag de bestelwagen buiten staan maar omdat er meerdere mensen iets bestellen in ons flatgebouw realiseerde ik me niet dat het ging over mijn levering totdat ik het documentje vond van dpd met de boodschap dat ik niet thuis was , wat dus niet waar was en ze geweten hadden zouden ze aangebeld hadden. Vind het jammer dat ik nadien de wijn ben gaan moeten oppikken in een afhaalpunt

Bestelling OK levering niet. weinig info over levering geen tracking nummer gekregen. Fles stuk maar weinig / geen info over dat deze nog gaat geleverd worden.

leveringen en opvolging

Uitstekend

Assortiment

Levertijd

Jan K.

Snelle response. Leuke informatieve site.

Overzichtelijke site met veel aanvullende info.

Vermeld dat particulieren ook kunnen kopen en ook per fles . De site geeft mij de indruk dat dit niet kan.