7.8/10
Betaalgemak

Ruben van der Heijden

Meerdere keren besteld en tevreden over de afwikkeling en bezorging.

Duidelijk website

Meerdere keren besteld en tevreden over de afwikkeling en bezorging. Had echter wel een keer een kortingsvoucher verwacht.

Uitstekend! Door e mail contact...persoonlijke benadering. Waardoor de levering op tijd binnen was om kado te geven!!

Persoon lijke benadering

Misschien handig om vooraf aan te geven dat sommige bestellingen langere levertijd hebben.

W. Meurs, Emmen.

Eén keer een bestelling gedaan.

Goede website.

De bezorging laat te wensen over: 1e: Je moet voor minstens 300 euro bestellen, wil je geen verzendkosten betalen. Dat is een erg hoog bedrag in vergelijking met firma's die gratis leveren vanaf 80... De bezorging laat te wensen over: 1e: Je moet voor minstens 300 euro bestellen, wil je geen verzendkosten betalen. Dat is een erg hoog bedrag in vergelijking met firma's die gratis leveren vanaf 80 of 50 euro. 2e: Op de website staat veelal levering binnen 2 dagen, maar mijn levering duurde meer dan 2 weken. 3e: Er werd niet aangekondigd op welke dag de levering zou plaatsvinden, zodoende werd het bezorgd op een dag dat wij afwezig waren en kon ik een grote doos in het dorp gaan ophalen.

j. van boggelen

Prima, ik was zonder aankondiging even langs gekomen omdat ik in de buurt was en uitstekend geholpen.
Ik werd gastvrij ontvangen . Eigenlijk werken ze op afspraak, maar dat wist ik niet meer.

de behulpzaamheid,10

nog niet,10

Aankoop van witte wijn uit Rueda

Prijs/kwaliteit, snelle levering, ruim aanbod

Excelent

Nothing to say

Nothing to say

Peter Van Wittenberge

Zeer positief

zeer grote keuze aan kwalitatief goede wijnen

Vervoermaatschappij houdt zich slecht aan aangekondigde tijdstippen.

Marziana

Super. Ik zocht een bepaalde wijn, en alleen jullie hebben die wijn. Helemaal blij mee, ga zeker vaker bestellen???

Prima bedrijf met een ongelooflijk uitgebreid assortiment aan Spaanse wijnen, waarbij bijna alle D.O.'s vertegenwoordigd zijn.

'Mijn dashboard' kent twee beschrijvingen van de bestelde wijn: 'Gereed' en 'in bewerking'.
Dit laatste vind ik te algemeen.
Misschien is het duidelijker om aan te geven of een wijn al...
Dit laatste vind ik te algemeen.
Misschien is het duidelijker om aan te geven of een wijn al of niet op voorraad is en zo niet, aan te geven wanneer deze ongeveer geleverd kan worden. Bijv 'levering binnen 1 week' of 'levering binnen 2 weken' of 'levering binnen 1 maand'. Iets meer specifieke informatie over de levertermijn zou ik dus prettiger vinden.

a.p. de geus

Als liefhebber van de spaanse wijnen een waardevolle aanbieder.

spaanse specialisatie

op dit moment geen.