7.8/10
Betaalgemak

Redelijk

Wijnen zijn goed verpakt om schde te voorkomen

Mij was niet duidelijk bij het bestellen dat de levertijd zo lang zou zijn, als ik de wijnen snel nodig had gehad was dat een probleem geweest. Ik heb ofwel niet goed gelezen of het kan duidelijker... Mij was niet duidelijk bij het bestellen dat de levertijd zo lang zou zijn, als ik de wijnen snel nodig had gehad was dat een probleem geweest. Ik heb ofwel niet goed gelezen of het kan duidelijker vermeld worden in het bestelproces

Als ik een Spaanse wijn zoek is Spanjewijn de plek voor mij om het aanbod te toetsen.

Uitgebreide en bruikbare beschrijving van streken en suggesties. Veel locale topwijnen in assortiment

Wellicht een manier om wijnen die niet in het aanbod zitten aan te vragen?

Brouwer

Goed, ze leveren volgens verwachting

Sterke database. Consistent aanbod van goede wijn; nagenoeg altijd leverbaar

Ik heb het idee dat de combinatie rating versus prijs niet altijd de grootse wijnen raakt. Ik zoek naar de schatten onder de radar, prijs minder irrelevant. Ook de jaargang telt in die formule. Dit... Ik heb het idee dat de combinatie rating versus prijs niet altijd de grootse wijnen raakt. Ik zoek naar de schatten onder de radar, prijs minder irrelevant. Ook de jaargang telt in die formule. Dit vereist veel tijd en mogelijkheden om te proeven, dat ik minder heb. Ik kan me voorstellen dat ik solliciteer naar de toelating tot een selectere club, die niet wordt gedreven door volume, maar toegang tot de sommeliers private kelder ;-)

Brouwer

Goed, ze leveren volgens verwachting

Sterke database. Consistent aanbod van goede wijn; nagenoeg altijd leverbaar

Sebastian

Vriendelijk en de aankoop werd op tijd geleverd

Trage levering, duurde weken vooraf wijn arriveerde

M.L. Esveld

Regelmatig wijnen besteld. Geen klachten!

Goede service makkelijk toegankelijk

nee

Goede en duidelijke levering

Goede ervaring

Snel antwoord op mijn e-mail

De levertijd kan sneller