Mark Borghgraef

Lekkere wijntjes voor betaalbare prijzen. Regelmatig goede promoties

Snelle en correcte levereing

Nico Vanhecke

Goede prijs/kwaliteits verhouding & vlotte levering.

Overzichtelijke website.
Lekkere wijnen

Marcel Heeren

Heeft goede wijn voor een goede prijs en zorgt voor een snelle levering.

snelle levering

Anton Elias

Snelle levering betrouwbaar

Ik zocht een specifieke Spaanse wijn uit een bepaalde streek. Ik kon deze nergens bestellen voor een redelijke prijs. Bij spanjewijnland was zowel de wijn die ik zocht beschikbaar voor een gunstige... Ik zocht een specifieke Spaanse wijn uit een bepaalde streek. Ik kon deze nergens bestellen voor een redelijke prijs. Bij spanjewijnland was zowel de wijn die ik zocht beschikbaar voor een gunstige prijs!

Ruud Baas

Al vele wijnen besteld. Inmiddels ook echte favoriete gevonden. De wijnen zijn goed betaalbaar. Zelf koop ik de categorie tot ongeveer 9 euro. Ze hebben vele acties en de service is ook erg goed. Ze... Al vele wijnen besteld. Inmiddels ook echte favoriete gevonden. De wijnen zijn goed betaalbaar. Zelf koop ik de categorie tot ongeveer 9 euro. Ze hebben vele acties en de service is ook erg goed. Ze hebben een goede keuze voor prijs/kwaliteit verhoudingen.

Kwaliteit wijn, prijs, service, acties.

Otto Berbee

We hebben bij mijn zoon twee heerlijke Spaanse wijnen van jullie geproefd. We hebben vervolgens zelf twee verschillende dozen besteld. Er is per ongeluk een verkeerde afgeleverd, maar dit werd vlot... We hebben bij mijn zoon twee heerlijke Spaanse wijnen van jullie geproefd. We hebben vervolgens zelf twee verschillende dozen besteld. Er is per ongeluk een verkeerde afgeleverd, maar dit werd vlot door Spanjewijnland gecorrigeerd. Helaas houdt PostNL ons nu in onzekerheid waar de doos gebleven.

Uitstekende selectie van Spaanse wijnen. Goede service

Cees van Gorkom

Tot nu toe bij alle bestellingen goede ervaringen

Het klopt gewoon altijd en steeds mooie aanbiedingen

Frans klein Ikink

Nooit een negatieve ervaring gehad met Spanje wijnland.

Werkt snel en foutloos

Leo Gerards

Correcte service

Grote sortering, goede prijs/kwaliteit, mooie aanbiedingen

Gerben

Tot nu toe altijd goede ervaring

Snelle levering, goeie communicatie, realistische prijzen