Ruud

Overzichtelijke selectie van veel heerlijke Spaanse wijnen. Voor betaalbare bedragen. Mijn voorkeur gaat uit naar witte wijnen. Verdejo, Albarino en soms Sauvignon blanc. Al meerdere toppers... Overzichtelijke selectie van veel heerlijke Spaanse wijnen. Voor betaalbare bedragen. Mijn voorkeur gaat uit naar witte wijnen. Verdejo, Albarino en soms Sauvignon blanc. Al meerdere toppers geproefd. En vervolgens meerdere keren besteld. Af en toe weer eens wat nieuwe soortjes uitproberen en zo blijft het leuk.

De dozijn aanbiedingen. Exclusiviteit, overzichtelijk, versturen en AfterPay betalingen.

Richard Jordaan

Onlangs wijn en cava gekocht.

Fijne communicatie, snelle levering, mooie/lekkere producten.

Esdra Minnaard

Zeer goed!

Snelle levering, goede communicatie

erik huysegems

Perfect!!

Elke dag, afwisselende, sterke aanbiedingen en zeer goede service

Jos Mertens

Juiste afhandeling van de bestelling .

Correcte werkwijze .
Spijtig van dat gelul met punten .
Het gaat om smaak niet om punten van Vivino .

PV

Al jarenlang klant.

Uitstekende wijnen; aantrekkelijke prijzen; snelle bezorging

Mark Schouppe

Mijn eerste ervaring: zeer positief. Snel en correct. En bovendien, goede kwaliteit geleverd.

Kort op de bal?. De dagelijkse aanbiedingen zijn voor mij (particulier) net iets teveel, ben de enige wijndrinker in huis... maar naar de handel toe is het niet verkeerd snel te schakelen. Als... Kort op de bal?. De dagelijkse aanbiedingen zijn voor mij (particulier) net iets teveel, ben de enige wijndrinker in huis... maar naar de handel toe is het niet verkeerd snel te schakelen. Als consument leef ik ahw mee met het bedrijf, vind het zelfs jammer dat ik niet telkens kan ingaan op de aanbiedingen!?

Gert Ramakers

Fijne en vlotte werking