PETER MARCOEN

Zeer mooi aanbod en snelle service

springt eruit in haar aanbod van Spaanse wijnen

Els Peeters

Damion bested per fles maar Wanneer je direct per karton bestelde was het totaal bedrag 15 euro goedkoper, dit zal direct moeten verekend worden

Direct leverbaar

Ewoud Nollet

Goed en correct

Keuze Spaanse wijnen en mogelijkheid om proeflessen te kopen

A Wagenaar

Toppppp

Service

stefan

Zoals steeds alles ok

kwaliteit

Hans de Kleijn

Eerste bestelling gedaan nu ook per fles kan worden besteld

Specifieke producten uit Spanje

Primaveera

Goede ervaringen. Blijkt ook uit mijn bestelhistorie!

Assortiment, Prijs, Leversnelheid.

Saar Weij

Ervaring is goed. Snelle levering en keurig alles verpakt

Goede wijnen voor mooie prijzen en de keuze is reuze

Frederik Van Rumst

Prijs en kwaliteit.

Tim Van Langenhove

Ik koop al aan aantal jaar wijn bij deze website. Een eerder beperkt aanbod, maar altijd scherpe prijzen. Helaas wordt vaak misleidende informatie gegeven over de beoordeling door wijncritici.

Scherpe prijzen.

Reactie Spanjewijnland.nl:

Fijn dat u regelmatig wijn bij ons koopt. Onze prijzen altijd zeer scherp, vaker nog goedkoper dan in Spanje. Ons assortiment bestaat uit ca 150 Spaanse wijnen welke allemaal ruimschoots voorradig... Fijn dat u regelmatig wijn bij ons koopt. Onze prijzen altijd zeer scherp, vaker nog goedkoper dan in Spanje. Ons assortiment bestaat uit ca 150 Spaanse wijnen welke allemaal ruimschoots voorradig zijn. We herkennen ons echter niet in uw opmerking over misleidende informatie. We gebruiken scores van Penin, Parker, Tim Atkin, James Suckling, Decanter en Vivino en geven altijd aan of de waardering de actuele jaargang betreft of als deze geen waardering heeft het de waardering van een vorige betreft. We werken niet met medailles, deze hebben volgens ons geen enkele waarde. Dus we proberen zo eerlijke en transparant mogelijk te werken.