Theo Louwers Communications

Super

Klantvriendelijk

Gerards

10+

Naar mijn ervaring eigenlijk alles

Stefan Roorda

Prachtig assortiment en zeer scherpe prijzen. Wij bestellen al jarenlang regelmatig wijnen bij Spanjewijnland. Ook vaak aanbiedingen.

Snel, goedkoop en goed!

Emke Fries-Buren

Wijnleverancier met mooi aanbod, goede service en snelle levering.

Altijd in voor combinatie mogelijkheden wbt dd keuze.

RR

Goede wiojn geproefd op Wijndagen in Groesbeek
Proefverpakking besteld en ontvangen.
Ontvangt nu dagelijks recalme met aanbiedingen waar niet om gevraagd, jammer

Goede wijn.
Goede wijn.
Hieronder dwingt U mij Ja of Neen te antwoorden, dat is onjuist daar ike zou aangeven dat het bedrijf verkoopt goede wijn, maar marketing is voor mij te agressief. Ik geef ja aan, maar ik zal dat alleen geven als ik aan een toekomstig klant ook kan mededelen wat ik hier geschreven heb.

Dirk

Afgelopen tijd zijn er volgens mij wat verbeteringen doorgevoerd. De communicatie en afhandeling van een bestelling zijjn zichtvaar verbeterd. Bravo :)
Wat hetzelfde is gebleven zijn de prima...
Wat hetzelfde is gebleven zijn de prima Spaanse wijnen voor een prima prijs.

Leendert Jenezon

Prettig bedrijf, leveren altijd snel.

Leuk is dat ze soms de mogelijkheid bieden om losse flessen aan te schaffen, zodat je ze kan uitproberen.

Wybe Sierksm

Bijzonder tevreden. Al diverse malen bestelling gedaan. Vlotte levering.
Laatste keer klein probleem. Keurig en zorgvuldig behandeld en opgelost.

Snelheid van levering, maar vooral ook snelheid van persoonlijk contact via mail of anderszins.
Persoonlijke dienstverlening!

Roderick Stoffels

Overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website met Spaanse wijnen die snel worden bezorgd!

+ Uitgebreide collectie Spaanse wijnen die je niet zo snel ergens anders kan vinden.
+ Snele bezorging
+ Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding