Michel Stuyts

Heerlijke Spaanse wijnen, voor zeer goede prijzen!
Redelijk snel geleverd

Leuke aanbiedingen,

Ron v Aarle

Goede wijnen, snel geleverd en nette prijzen

De Beer Beheer B.V.

3 x een mooie aanbieding besteld met een vlotte aflevering van de bestellingen. De bestelde aanbiedingswijnen waren hun prijs waard. Ik zal zeker de aanbiedingen blijven volgen.

Trudy Moviat

Snel en prima. Snelle aflevering. Heerlijke wijn...

Ja nogmaals binnen een of twee dagen geleverd.

Luc Devooght

Zeer lekkere wijntjes aan eerlijke prijzen

zelden een probleem gehad met de bestellen en indien die er was werd dit onmiddellijk opgelots

P. Wentholt

Uitstekend assortiment tegen redelijke prijzen. Goede website en snelle levering.

Assortiment

Olav Claassen

Snelle levering maar de verpakking was wat knullig. Het bestelproces verdient wel verbetering aangezien ik een proefpakket van 12 flessen bestelde maar daar 5 andere flessen bij moest bestellen om... Snelle levering maar de verpakking was wat knullig. Het bestelproces verdient wel verbetering aangezien ik een proefpakket van 12 flessen bestelde maar daar 5 andere flessen bij moest bestellen om tot een total van 6 te komen. In werkelijkheid waren het er dus 17 !?

Reactie Spanjewijnland.nl:

Normaal kunt u bij ons altijd per eenheid bestellen, doos van 6 of 12 dus. Een aantal malen per jaar is het mogelijk per losse fles te bestellen mits totale bestelling in veelvoud van 6. We waren... Normaal kunt u bij ons altijd per eenheid bestellen, doos van 6 of 12 dus. Een aantal malen per jaar is het mogelijk per losse fles te bestellen mits totale bestelling in veelvoud van 6. We waren deze keer vergeten de combinatiedozen uit te zetten waardoor u problemen ondervond bij het bestelproces. (dit verloopt normaal snel en feilloos) U heeft hierover met ons gebeld en we hebben aangeboden uw bestelling van de combinatiedoos handmatig aan te maken of inderdaad 5 flessen bij te bestellen. U heeft voor het laatste gekozen. Wij hebben er nog een mooie fles wijn gratis bij gedaan om op 18 uit te komen.

Jan Heeremans

Snelle levering, goede service

Breed en goed productaanbod

Van Geel

Goede wijnen en prima prijzen

Snelle levering, zijn pro-actief en hebben goed en gericht assortiment

Inge De Ridder

Heel positieve ervaring en super klantenservice

levering is voorzien tsn 3 en 5 werkdagen - ik had het sneller nodig - was geen problem - waarvoor dank