Martin Oosterwijk.

Vrij vlotte levering en betaalgemak.

Heeft een groot assortiment aantal wijnen waarin ik geïnteresseerd ben.

Wim van Uden

Prima. Snel, Correct, goede prijs.

Uitleg over uit welke streek de wijn komt wordt goed geïllustreerd en beschreven.

Mendoza

Professioneel bedrijf, mooie producten

Mooie producten, overzichtelijke site

Marcel Brand

Leuk aanbod. Super snelle afhandeling en bezorging!

Snelle bezorging

Henk snel

Prima; ik zou het op prijs stellen als bij de omschrijving van de wijn ook aangegeven wordt of de wijn b.v. Geschikt is voor appretative, lam, varkensvlees, kip of rund enz. Dat mis ik een beeje. Nu... Prima; ik zou het op prijs stellen als bij de omschrijving van de wijn ook aangegeven wordt of de wijn b.v. Geschikt is voor appretative, lam, varkensvlees, kip of rund enz. Dat mis ik een beeje. Nu open ik een fles en dan ga ik hetzelf bepalen maar een suggwstie zou de keuze soms gemakkelijker maken bij het bestellen. Soms durf ik dan niet 6 flessen te bestellenEr is wel een omschrijving maar daar kan je nog diverse kanten mee uit en houvast is prettig. Omschrijvingen zijn vaak te algemeen. Rond, vanille, lange afdronk, noten van .....
Het is ook leuk om 1 keer per jaar een gevarieerde doos samen te stellen van de 6 meest verkochte wijnen. Deze kan je dan op andere ideeen brengen.
Blijf vooral de leuke, bijzondere wijnen (kleine wijngebieden) op de website zetten ivm onderscheiden te opzichte van anderen.

Meer dan standaard wijnen . Recentelijk begonnen met 1fle bestellen en dat is leuk. Dan stel je een gevarieeerde doos samen en later kan je dan 6 of 12 flessen bestellen van de wijn die je goed... Meer dan standaard wijnen . Recentelijk begonnen met 1fle bestellen en dat is leuk. Dan stel je een gevarieeerde doos samen en later kan je dan 6 of 12 flessen bestellen van de wijn die je goed bevallen.

Rogier

Lekkere en vooral originele Spaanse wijnen voor een mooie prijs.

Ben Diks

Bestelling worden netjes en snel afgehandeld. Top

Snelheid van leveringen en natuurlijk de goede kwaliteitswijnen

Ludo Crol

Prima ervaring
betrouwbare en correcte organisatie

goede prijzen, mooie delivery

Kitty Yang

Nu een keer of 3 wijn besteld via website.

Bijzondere prijs - kwaliteit verhouding, vlotte levering, verleidelijke mailreclame.

Rogier

Lekkere en vooral originele Spaanse wijnen voor een mooie prijs.