chateauroux charter/ catering

Mijn hofleverancier

goede wijnen als basis natuurlijk,goede afhandeling, sympatieke en snelle afhandelling,betrouwbaar

Michel Mol

Molknows

Zeer persoonlijke service, goede levering, prima prijs-/ kwaliteit!

De Maertelaere Johan

Frankrijk - Spanje 1-2

Lekkere wijntjes tegen betaalbare prijzen!

Gert

Uitstekende wijnen voor zeer scherpe prijzen.

Als liefhebber van Spaanse wijnen is Spanjewijnland voor mij een klein paradijsje. Prachtig assortiment, scherp geprijsd en paar keer per week nog scherpere aanbiedingen. Snelle levering en perfecte... Als liefhebber van Spaanse wijnen is Spanjewijnland voor mij een klein paradijsje. Prachtig assortiment, scherp geprijsd en paar keer per week nog scherpere aanbiedingen. Snelle levering en perfecte service. Ga zo door!

Alexandra

Spanjewijnland

Gerda

Fijn dat je op de hoogte wordt gehouden van de status van de bestelling. Bestelling wordt snel geleverd.

Wie Derix

Kwaliteit

tevreden

Alexandra

Spanjewijnland

M.P. Jacobs

Kwaliteit en Service

Kwaliteit vd wijn bijna altijd erg goed en servicegerichte levering

Roy Witteveen

Fijn zaken doen

Makkelijk en altijd snel en correct. Niet altijd de goedkoopste, maar meestal wel. Dezelfde overheerlijke Cal Pla (zelfde jaar) kan direct uit Spanje goedkoper. 6 flessen + verzendkosten. Dus... Makkelijk en altijd snel en correct. Niet altijd de goedkoopste, maar meestal wel. Dezelfde overheerlijke Cal Pla (zelfde jaar) kan direct uit Spanje goedkoper. 6 flessen + verzendkosten. Dus even scannen op internet kan soms lonen of wachten op een speciale aanbieding van Spanjewijnland.