Kempeneers yves

Goede service

Correct

Chatrou

Afdeling eindhoven e.o.

De wijnen zijn eigenlijk altijd goed, omschrijving is treffend en de bezorging netjes.
fijne, iets te verleidelijke, aanbiedingen op zondag.

René Janssen

Kan niet beter

Bestellen in een handomdraai, levering ook!

Louis Juninck

Spaanse wijn koop je bi spanjewijnland.

4 dozen wijn keurig en binnen korte tijd thuisbezorgd.

Alexandra

Spanjewijnland

Bestellingen worden zijn zorgvuldig verpakt en worden op snel geleverd. Prima vermelding van verzending en met track and trace goed te volgen.

Ferry Offerman

Kwaliteitswijn!

Ik heb meerdere keren wijn besteld bij SPANJEWIJNLAND, altijd werd er snel en correct geleverd. Bezorging laat nooit langer dan twee dagen op zich wachten. De omschrijvingen van de wijnen die ik tot... Ik heb meerdere keren wijn besteld bij SPANJEWIJNLAND, altijd werd er snel en correct geleverd. Bezorging laat nooit langer dan twee dagen op zich wachten. De omschrijvingen van de wijnen die ik tot op heden besteld heb waren altijd juist.
Wat je smaak ook mag zijn, wat je besteld bij wijnland heeft altijd kwaliteit voor een prettige prijs!

DZ

Actieve webshop

Goed, veel aanbiedingen wv waarde en niveau nog te bepalen voor mij

A. Vedder

Onberispelijk

Bestellingen worden keurig afgehandeld en op de wijnen is niets anders aan te merken dan: lekker!

Iet Katz-Soeterboek

Geweldige service!

Ik had een witte wijn besteld die ik al eerder had gehad, maar deze keer was de wijn zoeter dan tevoren. Ik heb toen gevraagd of ik de overgebleven elf flessen mocht ruilen tegen een doos met... Ik had een witte wijn besteld die ik al eerder had gehad, maar deze keer was de wijn zoeter dan tevoren. Ik heb toen gevraagd of ik de overgebleven elf flessen mocht ruilen tegen een doos met twaalf andere, iets duurdere flessen, uiteraard tegen bijbetaling. Ruilen was geen probleem, zelfs zonder bijbetaling vanwege de lange relatie. De elf eerder bestelde flessen kon ik zonder kosten terugsturen.

Buysse dirk

Goede kansen op leuke wijn

Gewoon correct (is tegenwoordig al hele prestatie)