Paul

Beste online wijnwinkel voor spaande topwijn

Van een wijnhandel bij mij in de buurt overgestapt naar spanjewijnland.nl. Als liefhebber van stevig rood drink ik nu dezelfde kwaliteit maar dan voor de helft van de prijs. Altijd correct en snel... Van een wijnhandel bij mij in de buurt overgestapt naar spanjewijnland.nl. Als liefhebber van stevig rood drink ik nu dezelfde kwaliteit maar dan voor de helft van de prijs. Altijd correct en snel geleverd. Probeer eens een mooie Ribera del Duero. Of als je jezelf echt wil verwennen; een priorat. Top!

Herman Keulards

Superdeal

bestel alleen online,alles werkt perfect en alles loopt zoals het hoort !!

I. de Groot

Wijn levering

Altijd een correcte afhandeling van de bestelling.

Rob

Heerlijke wijn; snelle levering zonder verzendkosten!

Website heel toegankelijk. Bestellen is super easy en als je boven de € 50,- besteld hoef je geen verzendkosten te betalen. Super. Bij andere wijnsites ligt ditvaak aanzienlijk hoger. Bovendien... Website heel toegankelijk. Bestellen is super easy en als je boven de € 50,- besteld hoef je geen verzendkosten te betalen. Super. Bij andere wijnsites ligt ditvaak aanzienlijk hoger. Bovendien wordt creditcard geaccepteerd. Mooie wijnen tegen scherpe prijzen.

Callaars

Innoverend en kwalitatief strak

Leuk innoverend en wijnbusiness zoals de moderne tijd verwacht

Arend Velsink

Alles in orde

L. v.d. Meulen

Prima webwinkel

Interessante aanbiedingen met goede beschrijving (wel iets te frequent), goede kwaliteit wijn, snelle verzending.

Hans Jutte

Priorat

Top dat dit bedrijf mooie betaalbare Priorat wijnen verkoopt.

Ger

Goede wijn

snelle levering, eerlijke aanbiedingen en goede service.

Petrus van der Helm

Buena experiancia

spanjewijnland heeft correcte service geleverd.