Hendrik Willem Gaertman

Voor een correcte behandeling : Ga je naar Spanjewijnland !!!

Ik doe graag zaken met het bedrijf omdat de behandeling immer correct is en afspraken altijd worden nagekomen en de service en levering zijn ook perfect. Ga zo door !

Kurt Feyaerts

Nog nooit ontgoocheld - prima aanbod - perfecte service!

Steeds een interessant en gevarieeerd aanbod van de betere tot zeer goede Spaanse wijnen; ook voldoende keuzemogelijkheden qua prijs. Bijzonder interessante prijs-kwaliteitsverhouding!
Ik heb...
Ik heb al meerdere witte en (vooral ) rode wijnen besteld en was steeds tevreden. De ene wijn valt meer in de smaak dan de andere, maar ik was nog nooit ontgoocheld over de kwaliteit.
Ook op gebied van service scoort spanjewijnland.nl zéér hoog: frequent aanbod van voordelige aankopen, snelle levering; alles goed verpakt en zonder scherven:-)

joop renes

Heel goed

Ook imdien er ijiniieel its fout gaat wordt er alles aan gedaan een oplossijng te vinden bovendien zijn de aangeboden wijene voortreffelijik.

Van doorn

Uitstekend

Prina ervaring op site en snelle levering

J. Hoeben

Bestelling

Snel en vlot afgewikkeld. Een prima aanbieding.

Uhlenbeck

Goede service, maar over de wijnen onzeker.

Er is niets aan te merken op de service en uitlevering, maar ik ben niet overtuigd van de kwaliteit van de wijnen. Te vaak is mijn reactie 'de wijn is ok. niks mee mis' en ik heb zelden het gevoel... Er is niets aan te merken op de service en uitlevering, maar ik ben niet overtuigd van de kwaliteit van de wijnen. Te vaak is mijn reactie 'de wijn is ok. niks mee mis' en ik heb zelden het gevoel dat de wijn smaakt zoals de enthousiaste verhalen die bij de aanbieding horen. Daarom was ik op zich blij om per drie flessen te kunnen bestellen zodat ik meer wijnen kon uitproberen. De extreme aanbiedingsprijzen maken me daarom argwanend: profiteert Spanjewijnland van aanvankelijke hoge PArker ratings die na het verstrijken van 1 of 2 jaren te hoog zijn gebleken waardoor de producent met grote overschotten blijft zitten die dan voor een prikkie te koop komen? De 90 punten staan nog steeds maar het is nu een fles van 84 punten. Hercula vind ik een mooi voorbeeld.

Reactie Spanjewijnland.nl:

Wij werken altijd met actuele jaargangen. U haalt bijvoorbeeld de Hecula aan. Is bij ons een hele populaire wijn met een geweldige prijs kwaliteit verhouding. De jaargang 2013 is nu ca 6 maanden op... Wij werken altijd met actuele jaargangen. U haalt bijvoorbeeld de Hecula aan. Is bij ons een hele populaire wijn met een geweldige prijs kwaliteit verhouding. De jaargang 2013 is nu ca 6 maanden op de markt en sindsdien ook bij ons in de collectie. Als wij een partij topwijnen in excellente conditie kunnen kopen voor een hele scherpe prijs zullen wij dat uiteraard niet nalaten. Over smaak valt uiteraard niet te twisten maar wij herkennen ons absoluut niet in deze review.

trees baller ten bruin

prima, fijn ook persoonlijk contact, goede service.

Sjeng Poell

Deze springt er bovenuit

Er zijn er velen op internet om wijn te bestellen. Maar Spanjewijnland springt er bovenuit. Was al jaren vooral gefixeerd
op Frankrijk en Italie met wijn kopen. Af en toe eens een Spanjaard....
op Frankrijk en Italie met wijn kopen. Af en toe eens een Spanjaard. Maar Spanjewijnland heeft me met goede informatie,
een prachtige selektie van wijnen, een uitstekende service en een aangename prijsstelling veroverd om regelmatig bij
hen te bestellen. Dit adres is uniek in de ruime scala van wijnadressen op internet!

DJ Jonkers

Prachtige wijnen, snel geleverd

Kwaliteitswijnen voor een zeer redelijke prijs die ook nog eens snel worden geleverd! Ik blijf klant. Een aanrader.

Van Driel-Oostdijk

Super goed wijnen in leuke aanbiedingen

de laatste keer was de bezorging een dag verlaat. dit is uitzonderlijk. we hopen dan ook dat het niet vaker voorkomt. je blijft er wel voor thuis!