Rogier Looten

Goede wijn tegen scherpe prijs

Spanjewijnland verkoopt lekker wijn tegen vaak scherpe tarieven. De beschrijving bij de wijnen geven een goed beeld van de wijn die geleverd wordt. HIermee is de kans op een miskoop minimaal.... Spanjewijnland verkoopt lekker wijn tegen vaak scherpe tarieven. De beschrijving bij de wijnen geven een goed beeld van de wijn die geleverd wordt. HIermee is de kans op een miskoop minimaal. Afhandeling van de order is snel en zorgvuldig. Binen 3 dagen wordt de wijn netjes afgeleverd.

W. Derix

Wine , I love you

Goede prijs kwaliteit verhouding

Hendrik Willem Gaertman

De Spaanse wijn die er mag zijn !

Ik geef geen 5 sterren maar toch het neigt die kant op. Service perfect en heerlijke wijnen. Wat wil een mens nog meer.

Koster

Prima adres voor lekkere wijnen.

Reeds meerdere bestellingen gedaan. Gaat allemaal soepel en snel.

M. Paalvast

Prima service! Alleen jammer dat er verzendkosten worden berekend.

Noordewier

Vele prima kwaliteitswijnen

Ik heb hier tot nu toe alleen maar goede wijnen besteld. Ik hoop dat ze ook af en toe een nieuwe wijn aan het assortiment zullen toevoegen.
De actie waarin je ook per fles kunt bestellen in...
De actie waarin je ook per fles kunt bestellen in plaats van per 6 mag van mij wel vaker worden ingesteld.

Jacques Bloemen

Mooie wijnen, prima prijs-kwaliteit verhouding

Correcte communicatie, snelle levering, prima wijnen.

stefan sermon

Al jaren mijn favoriete online wijnwinkel

Prachtige kwaliteit aan goed voorwaarden

W van Bavel

Afhandeling bestelling

Ingrid

Super!

Wijn verkrijgbaar die niet makkelijk te verkrijgen is. Erg fijn! Makkelijke overzichtelijke site, goede snelle levering.