Javier

Perfect

Uitstekende service en de perfecte prijzen. Vooral de aanbiedingen zijn goed

Ferry Offerman

Kwaliteit, snel en correct

Iedere bestelling wordt altijd correct en zeer snel uitgeleverd. Meestal de volgende dag al! Kwaliteit van de wijnen is altijd goed!

Paulus Wentholt

Goede wijnen , goede website, snelle bezorging!

Twee keer een mooie aanbieding besteld die mijn verwachtingen in beide gevallen heeft overtroffen.

H. Zandstra

Uitstekende hoge kwaliteitswijnen

Heerlijke wijnen, moeten wel goed ademen. Goede service en komen afspraken goed na.

Arjen Lemstra

Spaanse wijnen

Als wijnliefhebber van de betere Rioja´s en Rueda´s is Spanjewijnwinkel de specialist.

Flip Tocila

Aanrader

Prima wijnen voor een bescheiden prijs.

Ruud Berlie

Beoordeling

Goede wijn, mooie beschrijvingen, goede prijs , makkelijk bestellen , korte responsietijd , klant wordt gied geïnformeerd , klasse ! Gr Ruud Berlie

Marnix van Meer

Mega vriendelijk

Kreeg verzendbevestiging waarop ik zag dat ik een verkeerd huisnummer gebruikt had. Geschrokken gebeld en werd heel vriendelijk geholpen en gerustgesteld. Binnen een half uur was het gecorrigeerd en... Kreeg verzendbevestiging waarop ik zag dat ik een verkeerd huisnummer gebruikt had. Geschrokken gebeld en werd heel vriendelijk geholpen en gerustgesteld. Binnen een half uur was het gecorrigeerd en naar het juiste adres onderweg. Geweldige service!! Proost!

Dhr van Dijk

Heerlijke wijn voor betaalbare prijs!

Prima wijn, goed verzorgd verstuurd. Ik zou mijn volgende wijnen ook daar bestellen.

Lidwien Harmelink

Spaanse wijnen

Heerlijke wijnen, mooie prijzen, snelle service