Ron Meijer

Echte aanrader

Nu drie maal besteld bij spanjewijnland.nl. steeds weer zeer tevreden. Snelle levering, twee maal zelfs de volgende dag. Niet dat ik haast had maar toch leuk als van een tijdelijke aanbieding wilt... Nu drie maal besteld bij spanjewijnland.nl. steeds weer zeer tevreden. Snelle levering, twee maal zelfs de volgende dag. Niet dat ik haast had maar toch leuk als van een tijdelijke aanbieding wilt profiteren. Even proeven en zo weer extra bestellen. Ik snap wel dat de formule meestal een minimale bestelling van 6 stuks vereist maar toch is het jammer dat je niet een pakket kunt samenstellen om eens wat nieuws te proberen. De samengestelde pakketen zijn dan weer net niet dat wat je zoekt. Zo zou een combi-doos mooi wit wel wat zijn. Een proeverij zou ook een idee zijn al is Leeuwarden wel wat uit de richting. Ik wil nog graag andere wijnen van jullie ontdekken.

Kurt Feyaerts

Prima kwaliteit met uitstekende service!

Spanjewijnland heeft een prima aanbod dat geregeld vernieuwd wordt. De wijnen worden uitvoerig toegelicht en beoordeeld en steeds ook aan een scherpe prijs aangeboden. Het aanbod biedt voor elk wat... Spanjewijnland heeft een prima aanbod dat geregeld vernieuwd wordt. De wijnen worden uitvoerig toegelicht en beoordeeld en steeds ook aan een scherpe prijs aangeboden. Het aanbod biedt voor elk wat wils, met een goed gebalanceerde prijs-kwaliteitsverhouding: wie een echt goedkope kwaliteitswijn zoekt, vindt enkele mooie wijnen, maar ook wie in de betaalbare upper-range een slag(je) wil slaan, is bij Spanjewijnland aan het goede adres. Via mail worden tijdelijke, beperkte of ook nieuwe aanbiedingen steeds keurig gemeld. Bestelling, betaling en levering verlopen perfect! Ik heb ondertussen al een 20-tal bestellingen gedaan en blijf uitermate tevreden!

Boer

Uitstekende service en levering

De eerste levering was niet helemaal goed, maar het si prima opgelost. Daarna zijn alle leveringen snel en goed verlopen.

Guido Van de Veire

WAAR SNELHEID, KORREKTHEID EN KWALITEIT ELKANDER EEN HAND GEVEN

De titel omschrijft het reeds. Steeds korrekte levering van uitermate aangename prijzen?
Als drinker van hoofdzakelijk italiaanse wijnen heb ik via Spanjewijnland erg aangename ervaringen in de spaanse wijnen kunnen opdoen.

peter van der sneppen

Prima snelle levering

prima snelle levering

xxx

Spanje

goed bedrijf

Publimore Media BV, John ter Meer

Prima wijnleverancier!

Heb al verschillende malen bij Spanjewijnland.nl iets besteld en onlangs ook een bevriende relatie hierover getipt. De eerste bestellingen duurden wat mij betreft net altijd een paar dagen te lang,... Heb al verschillende malen bij Spanjewijnland.nl iets besteld en onlangs ook een bevriende relatie hierover getipt. De eerste bestellingen duurden wat mij betreft net altijd een paar dagen te lang, maar de laatste keer ging het supersnel.

Simon

Wijnoogst

Snelle service en levering

Vernimmen

Super wijnsite

Niks dan lof ,over de levering alsook de kwaliteit van de wijnen

Peter de Vries

Snelheid van leveren

Voor de eerste keer kennis gemaakt met Spanjewijnland.nl.
Kan niets anders zeggen dan fat het supersnel is afgehandeld.
s'Middags de wijn besteld en de volgende dag al in huis. Voor de eerste keer kennis gemaakt met Spanjewijnland.nl.
Kan niets anders zeggen dan fat het supersnel is afgehandeld.
s'Middags de wijn besteld en de volgende dag al in huis.
Super.