Joep

Goede kwaliteit, prima prijs, snelle service

Goede kwaliteit, prima prijs, snelle service. Toen er bij de vervoerder iets mis ging kreeg ik meteen bericht en werden vervangende producten snel nagezonden.

Rob Pennings

Het nieuwe spanjewijnland moet je drinken.

Mooi en soms aantrekkelijk aanbod van de klassieke gebieden, maar vooral en uit de nieuwe, zeer aantrekkelijke gebieden. Adequaat verzonden.

Peter haver

152015 evaluatie

Product is erg goed, bezorging erg snel. Betaling is steeds lastig, werkt niet goed met account, helaas.

Ph. Reijns

De Spaanse zon in huis!

Kennis, smaak, bevlogenheid, hèt adres voor een goed en betaalbaar glas Spaanse wijn.

T.C. postma

Goed en af en toe slordig

Meestal interessante kwalitatief goede aanbiedingen.

Maar als ik om dozen van zes vraag wil ik niet een doos van twaalf ontvangen zoals de laatste keer.
Op mijn leeftijd kan ik...
Meestal interessante kwalitatief goede aanbiedingen.

Op mijn leeftijd kan ik die niet meer onder de arm op een gedraaide keldertrap naar beneden dragen zonder levensgevaar !

cees zwarthoed

Betrouwbare kwaliteit tegen een vriendelijke prijs

Altijd nog prima tot uitstekende wijnen geleverd, keuze uiteenlopend van soepele wijn tot aansprekende wijn.
Spanjewijnland heeft voor mij niet het imago van de goedkope voordeelknaller, maar die van een betrouwbare leverancier
(de ervaring komt overeen met de beschrijving van de wijn, dat schort er bij anderen nog wel eens aan) tegen een goeie prijs.
Ook de levertijd voldoet.

trees Baller ten Bruin

Spanje wijnen

prettig

Johan Vreekert

Topwijn

Heerlijke wijn en prima snelle levering

Rivera

Perfecte service en keuze

goede service/aanbiedingen en levering

Vos

Uitstekend

Uitstekend niets aan toe te voegen