John Jansen

Uitstekende wijnen en goede +snelle service

Mogelijkheid om buiten reguliere proefpakketten zelf een proefpakket samen te stellen.

Joop Oudshoorn

Beste site voor spaanse toppers

Altijd snelle levering

w. van Hoogstraten

Afspraak is afspraak.

Ik koop zelden wijnen ongeproeft.
Bijna al de ontvangen wijnen voldeden aan de verwachting.

Adriano

Goede wijn met ongekende service .

Ja, reeds meerdere malen. Bij een mankement aan het product c.q. bezorging, werd onmiddellijk door de leverancier de zaak opgelost en de schade ruim hersteld.

Ronald Holtkamp

Het land van Roija en Verdejo

Het land van Roija en Verdejo

Andrea Hoogendoorn

Snelle levering, goede wijn tegen gunstige prijs.

Verrassend snelle levering! En héérlijke wijn :-)Wel zou ik adviseren om na betaling een (automatische) e-mail te versturen met ontvangst van de bestelling/betaling.

de Graaf

Ongekende prijs-kwaliteitsverhouding

Wijn is keer-op-keer verrassend goed van kwaliteit. Ondanks dat we veeleisend zijn, is elke wijn goed bevallen. Omschrijvingen op de website zijn accuraat (toch altijd afwachten op websites) en de... Wijn is keer-op-keer verrassend goed van kwaliteit. Ondanks dat we veeleisend zijn, is elke wijn goed bevallen. Omschrijvingen op de website zijn accuraat (toch altijd afwachten op websites) en de communicatie is altijd helder. Eigenaren zijn zeer vriendelijk (ik ben wel eens in hun fysieke winkel in Leeuwarden geweest) en ook bij bijzonderheden (iets blijk niet meer leverbaar) altijd duidelijk en vlot in de communicatie. Enige nadeel betreft de bezorging bij DPD. Wat een vreselijk slechte service bieden die. Geen depot in de bewoonde wereld (ik woon in Utrecht!), voor werkenden onder ons erg lastig aangezien ik overdag nooit thuis ben.

pim van leeuwen

Snelle levering en goede wijnen