Ruddy Mees

Heel goed

Goede service en snelle levering

Wouter van Werven

Vriendelijk ,meedenkend snelle service

Oplossingsgericht gericht ,goede kwaliteit

J.H. van Houten

Ervaring goed.

Snel en accurate reacties via e-mail. snelle levering.

Han

Kwaliteit van de wijn die ik gekocht heb is nog niet overtuigend. Wat ik storend vind is de veelvoud aan aanbiedingen die daarna loskomt, kan dit niet gecomprimeerder en minder frequent?

Nog geen ontdekt

Daniel Drummen

Kwaliteit en originaliteit van producten

Tom d'Hooghe / Poco Pazzo

Topservice en kwaliteitsvolle wijnen aan de scherpste prijzen!

Scherpe prijzen, snelle service, top assortiment

F Klasen

Tevreden tot nu toe

snelle levering

Paul Schyvens

Dagelijkse informatie, correct. Levering…. Heb vorige week voor de eerste keer online besteld. Levering via Post NL. Firma met een bedenkelijke reputatie…. Ik vind niet dat alles onmiddellijk... Dagelijkse informatie, correct. Levering…. Heb vorige week voor de eerste keer online besteld. Levering via Post NL. Firma met een bedenkelijke reputatie…. Ik vind niet dat alles onmiddellijk moet geleverd worden maar nu kan ik het deze namiddag (do.) op een afhaalpunt ophalen. Ik was gisteren na. niet thuis. Laatste keer online.

Vriendelijke info in de winkel (nu pop up Grand Bazar

Erik Kieftenburg

Spanjewijnland is voor mij een gemakkelijke manier om Spaanse wijnen te bestellen (als Spanje fan heb ik daar emotioneel iets mee). Het assortiment is overzichtelijk, de omschrijving duidelijk en de... Spanjewijnland is voor mij een gemakkelijke manier om Spaanse wijnen te bestellen (als Spanje fan heb ik daar emotioneel iets mee). Het assortiment is overzichtelijk, de omschrijving duidelijk en de prijzen concurrerend (vooral tijdens de acties). Levering altijd stipt en vrij snel (niet vandaag voor morgen maar dat hoeft voor mij ook niet) en goed verpakt. Prima dus.

Assortiment, omschrijving en prijs/kwaliteit

Karim Sturkenboom

Snel en correcte afhandeling van de geplaatste bestellingen

snelheid en vriendelijkheid personeel